Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнениеГОСПОДИ, ОТ ПРИЯТЕЛИ МЕ ПАЗИ. ОТ ВРАГОВЕ САМ ЩЕ СЕ ПАЗЯ!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМале банда какво гадно племе сме това българите.. За това не ни искат никъде на запад... Ебати дребните човечета сме... Няма друг народ дето трима човека да правят чета с предател... Днес на какви безпочвеени обвинения от близки до бизнеса ми хора съм принуден да отговарям и то пред един куп държавни институции.. Няма такава плява. Когато и да изчезнем (а то ще стане с тази демографска картинка), все ще е късно...
Коментар
-
Мале банда какво гадно племе сме това българите.. За това не ни искат никъде на запад... Ебати дребните човечета сме... Няма друг народ дето трима човека да правят чета с предател... Днес на какви безпочвеени обвинения от близки до бизнеса ми хора съм принуден да отговарям и то пред един куп държавни институции.. Няма такава плява. Когато и да изчезнем (а то ще стане с тази демографска картинка), все ще е късно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ако може с превод.....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСпоред заръките на баба означава, че ставаш за ватафин на русалиите
Има и физиологично обяснение, но то не звучи толкова тайнствено
Ако може с превод.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеТнм, за милионите са нужни 6 числа
Т.е. напиши и ти другите 3 че да спечелим дружно целия форум (тия които четат темата де)
1, 21, 37Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Я ми кажи сега бай Иречек, ти либерал ли си, консерватор ли си
Кев, то се видя, че за свободата няма да напишеш нищо, ами я ми кажи сега, ти компатибилист ли си, или си инкомпатибилист. Май, май си компатибилист !!!
Виж ОНАЯ тема ако се затрудняваш с терминологията. И аз до вчера се затруднявах.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Мечо, на късметчето към кафето ми днес пишеше "Печалба от тотото". Напиши бързо три числа, да пусна фиш и да спечелим милионите!
Т.е. напиши и ти другите 3 че да спечелим дружно целия форум (тия които четат темата де)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Мечо, на късметчето към кафето ми днес пишеше "Печалба от тотото". Напиши бързо три числа, да пусна фиш и да спечелим милионите!
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Култура на неподчинението
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
Та така де. Бунак лозе копае, юнак вино пие. Бунт, бунт и пак бунт. Не ги ли настигнем гърците по бунтове, няма да ги настигнем и по заплати.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар