Първоначално изпратено от Kosmonavta
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСпоред теорията на вероятностите излиза така
Само че освен да баеш, ще трябва и да танцуваш. Как си с танците!?
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМного лоша работа Космо- какви са тези педерски интриги..Да се чудиш какви боклуци има
Абе ще се оправя, ама пак нерви, пак пари, пак връзки, пак игри... Кога нещо ще се случи по елсният наин в тоя живот??? Ебати станхме като волове????
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСпоред теорията на вероятностите излиза така
Да го караме с аритметика....
пп Въпроса с танците го пропускам......(С два леви, дървени крака на високи токчета...)
Last edited by 4i40; 18.03.2013, 13:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Съвсем ме обърка.....
Ако приложим математиката на Мечо, ще излезе, че ватафин е равно на русалин...( все е баяч)
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУффф
Дамите сме държали патента за баене, лечение с билки и леене на куршум против уроки.
В един момент господата сте се почувствали прецакани и сте решили и вие да дадете своята дан правенето на бели магииТа затова са се появили и тези мъжки баячи, наречени русалии
.
Съвсем ме обърка.....
Ако приложим математиката на Мечо, ще излезе, че ватафин е равно на русалин...( все е баяч)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБаяч !!!
Дамите сме държали патента за баене, лечение с билки и леене на куршум против уроки.
В един момент господата сте се почувствали прецакани и сте решили и вие да дадете своята дан правенето на бели магииТа затова са се появили и тези мъжки баячи, наречени русалии
.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПревод, превод ... какъв превод искаш!?
Ватафинът е мъжкия вариант на баячките/като баба ти/. Избирали ги да са високи, бели хора със сини или зелени очи, защото се вярвало, че светлооките хора по-лесно развалят уроки.
Обаче да знаеш, че дадената русалийска дума /клетвата/ е много страшнаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ако може с превод.....!?
Ватафинът е мъжкия вариант на баячките/като баба ти/. Избирали ги да са високи, бели хора със сини или зелени очи, защото се вярвало, че светлооките хора по-лесно развалят уроки.
Обаче да знаеш, че дадената русалийска дума /клетвата/ е много страшнаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАко се оправдаваш, пак се приемат за верни. Спасението е да си СВОЙ човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеКире брат, ние сигурно сме единствените хора, дето така се топим един друг и то по схемата "некой казва чер сестра ти е курва.." и ти от там почваш да се оправдаваш.. Ама лошото е че ако не се оправдаеш моментално нещата се приемат за верни.. Абе ебати държавата.. Е сега отивам към ерайонното да вадя 5 мои момчета "рекетьори", защото си поискали парите от дето им ги дължи някой наш човек дето пари не връща....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар