Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеПреди време, когато загубих доста пари от хазартни занимания, съм се зарекла, дори и 1 фиш няма да пусна. Спазвам си клетвата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеМоже и "wooden philosopher"
Мечо, ко та зеха на подбив днес, бря!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАми преди да си легне, Бай ти Факи хвърля едно око на форума, да каже лека нощ или добро утро на форумците.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеФаки, я ми кажи ти сега тука правичката. Като не се интересуваш от политика, как разбра сабален, че аз първо дращя у ПОЛИТИКАТА и чак после поздравявам колегите ???
И в бързината понякога нямаш време да си провериш правописа в речника.
За виден философ това е непростимо. Как да приемеш някой за философ, когато същия очевидно не знае граматиката и правописа. Ако на този някой това му е роден език, означава, че по-голямата част от мисловните процеси протичат бавно до някаква дълбочина, след което спират. А един такъв човек не може да бъде приет насериозно от хора които са на и над средно интелектуално ниво. Такъв човек е забавен в известен смисъл, но когато досажда непрекъснато е смешен.
...
Има различни хора. Едни са екстроверти, други интроверти. Едни говорят много, други малко. Едни премислят повече, други по-малко. Има хетеросексуални, би, хомо. Има разбира се и отклонения от широките природни закони. Например има женомъж. Понеже е сложна, непривична за произнасяне дума, обществото е приело думата травестит - определение за същество, което което притежава и двата вида първични полови белези.
За подобни същества народа казва изроди, но в обществото е прието по-мекото и благозвучно травестит.
Има и различни състояния, няй-странното за мен от което е шизофренията. Например до един момент си лицето Николов, но в следващ момент си вече Великия индиански вожд Great Bear.
Странното е че никоя от двете персони не знае за съществуването на другата.
Както и да е...
Но да се върна на въпроса ти: Мечо биков, трябва и малко добро възпитание, Виж например как ти отговарям на въпроса. Докато ти отбягваш да отговориш на въпросите които ти задавам. Не са сложни, а именно:
Мечо биков, кажи какво направи лъва?
Или
Мечо биков, лопати ли са лопатите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА, между другото, пак писах в тема политика. Да ви се похваля де. Обичам да пиша за политика.
Ущипаните моми ми намирисват
По 20 часа на ден лееш мъдрост из форума, и още не си го научил българския.
ФИлософите познават перфектно езика на който филосовстват така да се каже. Ползват и знаят повече от 200-250 думи на съответния език.
ПП
Мечо биков, да се върнем на нещо интелектуално - я кажи какво направи лъва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеПреди време, когато загубих доста пари от хазартни занимания, съм се зарекла, дори и 1 фиш няма да пусна. Спазвам си клетвата.
Аз ако спечеля и един лев от някаква лотария или тото, винаги си го прибирам. Никога не залагам спечелените от хазарт пари отново.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеи ти ли -много станахме милионерите тукУчастваме солидарно с 3 броя числа.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар