Преди време, когато загубих доста пари от хазартни занимания, съм се зарекла, дори и 1 фиш няма да пусна. Спазвам си клетвата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩот ме мързи, бре!
П.П. Пуснала съм фиш. В неделя ще ставаме милионериhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЧакай сега. Не беше ли ти ОНЯ, дето ни обърна внимание на човека, дето не можел добре да плува, но въпреки това спасил децата и се удавил ???
А защо не и в Италия ???
от нещо добро и да го разпространим
а и ми харесва ,че е анонимно
правиш добро,без да чакаш благодарности
без да парадирашhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ аз, и аз
ПП
Разбираш я свободата !!! Що не я научиш и философската терминология, да си хортуваме сладки приказки!
П.П. Пуснала съм фиш. В неделя ще ставаме милионериПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
За съжаление прподаването им е станало инстинкт и нито се осъвършрнстват нито се влагат... Като на всякъде в държавата...Но аз исках друго да разкажа.
На сватбата у нашият хабитат се изсипаха с чартърен полет едно стадо англичани, гарнирани с някой друг шотландец - за цвят. Разни лекари, архитекти, мениджъри /младежите/ и директор на затвор
, ветеран от Фолкландската война и университетски преподавател /младежи в зряла възраст/. Другите не ги запомних какво работеха, но всички бяха много весели люде и се покъсаха да правят снимки на всичко, което им се мернеше пред погледа.
По някое време джентълмените се напиха и станаха танцуват. На песничката на Джо Кокър единия младеж в зряла възраст остана само по боксеркиРеших, че това е ветерана от войната. Като попитах племенницата се оказа, че човекът е преподавател по английска литература в някакъв университет
.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеЗащо не и у нас
Какво е "висящо кафе"?
А защо не и в Италия ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Добро утро лъвове и лъвици- приятна почивка
За съжаление отново си прав Бате Космо- има много впиянчени преподаватели..даже се смята за риск на професията..
Жалко , че умни хора се плъзгат по тази плоскост и даже имам примери за прекаляване..Все пак аз ги харесвам хубави разговори си правим , въпреки че рядко се отзовавам на запоите им..а те са всеки ден
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗдравей Космо.
Ми след един литър водка, аз не мога да разбера, как изобщо мислят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАз днес цял ден съм по маси... И все при разни яки пияници от научните среди. Просто нямате идея как пият университетските преподаватели.... Схемата литър водка с едно степче и пакетче солети те са я измислили...
Ми след един литър водка, аз не мога да разбера, как изобщо мислят.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ аз, и аз
ПП
Разбираш я свободата !!! Що не я научиш и философската терминология, да си хортуваме сладки приказки
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕдно към едно с втората песен
ПП
Разбираш я свободата !!! Що не я научиш и философската терминология, да си хортуваме сладки приказкиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар