If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Не, от Провадия съм. От Шумен ходехме да си купуваме месо през комунистическо. Там винаги имаше качествено месо и карантии, дори и през най свирепите дефицити.
Проводи я, бре ... проводи я
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
А на мен днес ми се е.. мамата... От 5 сутринта вадим една кола от Кресненското дефиле... Замръзнаха ми мъдурите... Още 5 дни имам по този малоумен договор и повече не искам да чувам за държавни поръчки, в коиот нема далавера....Сега се преоблякох и мисля да се напия като див коч.. Ха наздраве... Колегите каква маса са ми сглобили.. Големи са професионалисти га става въпрос за безпаметно пиене...
Космо, във всяка държавна поръчка има далавера.
Важното е преди това да си платиш.
Мечо
Не, от Провадия съм. От Шумен ходехме да си купуваме месо през комунистическо. Там винаги имаше качествено месо и карантии, дори и през най свирепите дефицити.
Е там нали имаше някакъв свинекомплекс... Помня че един съсед ходеше до там да си купува малки прасенца.
Ти от Шумен ли си Мечо? Аз как съм се напивал в Шумен.... Имах и един приятел от казармата от Шумен. Сега е в Италия.
Ми то ние имаме само лидъл и бурлекс. Всичко друго е във Варна. Помня на времето през комунизъма, като имаше дефицит и във Шумен пак имаше всякакви КАРАНТИИ !!!
Ти от Шумен ли си Мечо? Аз как съм се напивал в Шумен.... Имах и един приятел от казармата от Шумен. Сега е в Италия.
В лидъл ходят две мои колежки. Едната вика че ако научиш кои са готините стоки можело много хубави неща да се намерят...
Ми то ние имаме само лидъл и бурлекс. Всичко друго е във Варна. Помня на времето през комунизъма, като имаше дефицит и във Шумен пак имаше всякакви КАРАНТИИ !!!
А на мен днес ми се е.. мамата... От 5 сутринта вадим една кола от Кресненското дефиле... Замръзнаха ми мъдурите... Още 5 дни имам по този малоумен договор и повече не искам да чувам за държавни поръчки, в коиот нема далавера....Сега се преоблякох и мисля да се напия като див коч.. Ха наздраве... Колегите каква маса са ми сглобили.. Големи са професионалисти га става въпрос за безпаметно пиене...
Ами питах само за рецепта, щот пиенето го купувам от магазина, а готова храна невинаги, и понякой път се правя на готвач.
Прочетох, че си пробвал да правиш плескавица. Моят съвет е да не я правиш от готова кайма, да си купиш месо, да го нарежеш на парчета, да му сложиш подправките и да го оставиш да престои една нощ в хладилника. На другия ден да го смелиш и тогава да направиш плескавиците.
Свекърът ми, лека му пръст, по тази начин правеше сместа за кебапчетата. Ставаха много сочни и вкусни.
Мечо
Коментар