Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеи жена ти не те ли подгони с тиганя
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧестването на рожденни дни е за дечковците...
За какво да честваш празник, на който си остарял с още една година......Празнува се до 33, след това се тъгува.
Преди 2г за 50г, се качихме на автобуса и 10 дни към Италия . Сега в Испания.....Догодина в Куба и така до края......Така го решихме....
Бях на едни сватби за 50 г, не е истина...Речи, филми, народ....Ангажираш родата и приятелите с подаръци, разходи по път, дрехи.....
пп Чаках от приятелите един подарък като от филма "Подаръкът", но уви.....Купих на жената нов тиган, защото дъното на стария, незнайно защо, бе приел формата на темето ми....
http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Честването на рожденни дни е за дечковците...
За какво да честваш празник, на който си остарял с още една година......Празнува се до 33, след това се тъгува.
Преди 2г за 50г, се качихме на автобуса и 10 дни към Италия . Сега в Испания.....Догодина в Куба и така до края......Така го решихме....
Бях на едни сватби за 50 г, не е истина...Речи, филми, народ....Ангажираш родата и приятелите с подаръци, разходи по път, дрехи.....
пп Чаках от приятелите един подарък като от филма "Подаръкът", но уви.....Купих на жената нов тиган, защото дъното на стария, незнайно защо, бе приел формата на темето ми....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕх ...
на младите им ври кръвта, баси готиното
П.П. Па, Русото забрави вече кога беше такова. Баси деградацията направих - хаха
Днес едно приятелче още в 9ч ми звъни да ми честити ( оня с голямата кръчма и 4 помещения дадени под наем ), щот' обекта му голям и понеже е набор и викам: Браточка на 40-сет не се черпело, ама ще го видиш как е, че той е наборче и викам няма да мога да дойда днес в кръчмето ти да почерпя, ама ще го видиш и ти скоро.
Па, той ми вика: Ама, ти си ми ясен - аз сигурно ще дойда на твоята чак след 20 години и ми напомни тогава. Много ме гаври т'ва приятелче - хаха
Ха, благодарско и да сте живи и здрави, че ще се кърка самосиндикално днес. Доживях да не напия половин град откак се помня, заради поверия
Ти рожденик ли го раздаваш днес?
Хайде - честито и да си жив и здрав! Макар и да не споделям, "споделянето" на лични радости и скърби във форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕх ...
П.П. Па, Русото забрави вече кога беше такова. Баси деградацията направих - хаха
Днес едно приятелче още в 9ч ми звъни да ми честити ( оня с голямата кръчма и 4 помещения дадени под наем ), щот' обекта му голям и понеже е набор и викам: Браточка на 40-сет не се черпело, ама ще го видиш как е, че той е наборче и викам няма да мога да дойда днес в кръчмето ти да почерпя, ама ще го видиш и ти скоро.
Па, той ми вика: Ама, ти си ми ясен - аз сигурно ще дойда на твоята чак след 20 години и ми напомни тогава. Много ме гаври т'ва приятелче - хаха
Ха, благодарско и да сте живи и здрави, че ще се кърка самосиндикално днес. Доживях да не напия половин град откак се помня, заради поверия
и черпих на 40 ,а брат ми да вземе да се задави с една пияна вишна
та като си глътна езика,посиня,припадна
как съм му вадил езика и аз не помня
та ще черпиш до 100-те -сега не съжалявайhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Ех ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеКаквато ни е политиката, такава ни е и темата
А бе, къде е Мечо!?
Инспектира революционните окръзиПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИ в нея: черни подточки.
http://www.youtube.com/watch?v=Qg44qKSbsdQПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТази вечер пред тема "Политика" трябва да се сложи една голяма червена точка
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТази вечер пред тема "Политика" трябва да се сложи една голяма червена точка
А бе, къде е Мечо!?
Коментар
Коментар