Бат Маранди Випома руснаци ли го купиха- сега работи ли- как е там положението
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от KiroБат Маранди- налазиха ни розови комунисти и тролове, но ще си прочистим хубавата толерантна тема
2 седмици не съм спал да си направя курсовата работа навремето. На всичкото отгоре ни караха да смятаме проекта с едни видински помпи ( Випом ) с КПД - около 67% и те пълна греда и нема как да ти излезе проекта, освен ако не си магьосник на математическите науки.
Причината беше, че трябваше да се подрязва пропелера ( при центробежни помпи ) и да се увеличават загубите в смукателна част на помпите, чрез бленди. Демек, умишлено стесняване на смукателна част, за да ти излязат сметките в нагнетателна част ( демек на каква височина ще ти метне системата накрая в метри ).
Или най-общо казано безумно ниско КПД се получава.
Бях го сметнал и така проекта, накрая отивам при доцента, доктор на техн. науки ( който после стана декан на катедра Корабостроене ) и след 5-6 листа сметки имаше половин лист избирам помпи тип тази, тази и тази ..... и проекта си излиза.
Оня ми трясна една 2-ка, че такива помпи няма, па аз го пратих в Корабостроителницата ( Варна ) да види с к'ви помпи се строят корабите от 3 години насам.
П.П. Оня отиде, извини ми се публично, прасна ми една 6-ца и на другата година с моя помощ си промени цялата учебна програма, щот' се светна, че преподава глупости, но някой трябваше да му даде и каталозите с техническите данни.
Та, питам къв беше тоя Зарколин да ме коментира за познания, кат' Русото е преправяло и учебните програми във ВУЗ-овете още като студент?
А, той не е чувал за Архимедов винт и Винтова помпа/шнек?
И аз да си трая?Last edited by marandi; 22.04.2013, 00:23.
Коментар
-
Аз па гледам хронологията на купонЯ днес. Значи първо:
Днес, 14:38
marandi
Това съобщение беше изтрито от el.t. Причина: заяждане
Стари Днес, 14:33
marandi
Стари Днес, 14:15
зарата
Стари Днес, 14:07
зарата
--------------------------------
Извод: Чаках моди-то да си свърши работата и понеже нещо се позабави - после ме дръннала и мИня, че се заяждам? ( справка часовете и минутите )
Ко трябваше да правя? Да гледам пълен ахмак как ме обижда ли? За разлика от модито - Русото е инженер-корабостроене, а тоя дет' ме храца бай-фуй.
Но да продължим насетне:
------------------------------------
те па ги изтриха, но щеше да се види, че още 2 пъти Заколина е трита поради лични нападки към Русото и Русото пак чака някой да си свърши работата и кат' няма кой после него го изтриха за лични нападки.
-------------------------------------
Сорка, ама не съм мазохист - даваш едната буза - даваш другата и после правосъдието го поемам аз с шутове - па нека ме трият.
-------------------------------------
Риторичен въпрос към el.t. - Ако - цульо и пульо вземе ти се изрежда, че не ставаш за модератор - ти к'во ще направиш?
Та, същата работа и с Зарколина - да ми покаже в качеството на какъв ми коментира моите познания - диплом, кетап, международно сертифициран и прочие.
П.П. Бе, вие май нещо се объркахте с Русото, че е вечно сладко и добричко? Ърмм ...?
Пълни цървули ще ми се изхождат и аз да си трая? Ърмм ...?
Или ги баМвайте или и от Русото ще има ресто към такива и то с лихвите. Мога да си кача сертификатите публично и не са фалшиви дипломи на Калинки!!!
Малко респект към специалистите ви в БГ-стан, щот' не са много! Калинките-Зарколинки, дет' за 20 мин. стават спец. по кораби са ясни ( смигам ).Last edited by marandi; 22.04.2013, 00:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KiroАбе Факи това не го разбрахме- да се правиш на жена за да си подобрявал настроението на някого- нормално ли е а..От Вигенин ли ги учите тези гнусотии Добре бъди си обратняк но не ни занимаваи с това..То и Азис така си показваше задника да го гледат всички
А и за да разбереш нещо трябва акъл.
ЕХ кире кире, кога вигенинист стана, кога на Главния Гей взе да се правиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеФъкльо,
верно ли, бря? Да те предавам на бат' Серго тогиз - че той е в браншО и се е нагледал на всичко
... С изключение на онова крило при младежите им, които са леви буквално.
А за снимката съм казвал много пъти, ама кирето не читател, кирето цитател.
Та ето пак:
Много от хората тук, особено на бефебе имат нелек живот. На всичко отгоре като закъснеят малко, и на вратата ги чака Вълка с думите: къде скиташ бе мухльо...
Та затова тая снимка, щото вкъщи вълци давят и да оплакнат малко окото...
И понеже е публичен форум, нямам против и вигенинци да гледат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДавам две прасета и едно тиле и един ДЪНЕР от бряст !!!
http://www.youtube.com/watch?v=yHaA8fbJgqc
мани, ама вчера как се отплеснаха нещата и ко ме накара да ръчна в рецепти за реване ( нали бех направил седмичния кекс за Ламята с настъргани ябълки ).
И гле'ам и се пуля - то тестото било едно към едно и за реване, както го прайкам, ма на едното сухо му викали кекс, па на мокрото другояче.
И днес викам: "Ламя, имаш 200 компота в мазата - отваряш си един и по малко ( 1 лъжица ) си капеш на парчето и то си поема, чакаш малко пак го къпиш и така докато се напои.
Те ти и реване, ако сакаш.
Ма, късно се светнах, щот' вече кръглата форма я бях нарязал на българската елбетица и 2 парчета липсваха от вчера - иначе щях да му люсна упражнението в цялата тава и без да му се прави доп. сироп.
Ха, наздраве!
Коментар
-
Давам две прасета и едно тиле и един ДЪНЕР от бряст !!!
http://www.youtube.com/watch?v=yHaA8fbJgqcБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОтвъд голямата вода
Глей ко яко става ся:
Boy George - Do You Really Want To Hurt Me
http://www.youtube.com/watch?v=c9MdW8RISCI
П.П. Ся си представи поляна, хеликоптерна площадка и онова дет' пърпори каца - почва тая песен и стадо шаферки развиват шлейфа, който Архимедовият винт на перката е навил около себе си, но булката не спира - докато ония бясно разгъват подире й, сред планини, зъбери, поточе и ( дървета вече няма, понеже ги изкла с режачката ). Само райграс с 3-4 юрти небрежно пръснати .... на фона на песньовката.
Ех ... ( аз се просълзих, па за вас не знам )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМаранди ти плашиш куче със салам.Виж му снимката- човека търси мъжка компания, но да не спами в наи хубавата тема глупостите си
П.П. Зарколино .., уредихте ме най-сектир ма, разпоретино дърта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМечооооо, где си бре?? Тук продължават да си мислят, че Барото е полски свирачБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар