IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Такива хора много бързо го научават правилното мислене, щото не могат да подражават. Подражанието е робство !!!

За инвалидите говоря
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Така. Седнах най-сетне на водка с доматен сок , пържени фъстъци и тиквички с кисело мляко, копър и чесън.
      Имам проблеми със задника обаче и трябва да ям повече баластни храни. Затова още от сега си омешах и трици за закуска. Единствено кефа ми е помрачен от мисълта, че утре ще се наложи да работя! Защо от толкова много видове, само животното човек му се налага да работи!!! Това е някаква конспирация на експлоататори! PUNK*S NOT DEAD!
      Приятели, искам да ви поканя в една тема /зловещ битовизъм/, която смятам до отворя след около час. Понеже уважавам много хора тук и специално ще поканя тези които се интересуват и бистрят макроикономически теми.Бат Маранди и пицаря от САЩ са специални гости! Малко нестандартна реклама в друга тема на тема която още не съм постнал. Айде приятна, че стана малко объркващо!
      Ми объркващо стана, щот си прекалил с доматения сок
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Така. Седнах най-сетне на водка с доматен сок , пържени фъстъци и тиквички с кисело мляко, копър и чесън.
        Имам проблеми със задника обаче и трябва да ям повече баластни храни. Затова още от сега си омешах и трици за закуска. Единствено кефа ми е помрачен от мисълта, че утре ще се наложи да работя! Защо от толкова много видове, само животното човек му се налага да работи!!! Това е някаква конспирация на експлоататори! PUNK*S NOT DEAD!
        Приятели, искам да ви поканя в една тема /зловещ битовизъм/, която смятам до отворя след около час. Понеже уважавам много хора тук и специално ще поканя тези които се интересуват и бистрят макроикономически теми.Бат Маранди и пицаря от САЩ са специални гости! Малко нестандартна реклама в друга тема на тема която още не съм постнал. Айде приятна, че стана малко объркващо!
        Last edited by LANDLORD 31; 13.09.2012, 22:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          И аз имам такива весели чорапи, но без пръсти.

Спомняш ли си за един адвокат или съдия, който като малък беше загубил ръцете си до раменете, следствие токов удар? Пишеше на пишеща машина с пръстите на краката си. Даваха филм за него по телевизията, но бях много малка и не помня подробности.
          Е, от такива случаи - няклко лично познавам - си позволих цинизма, меко казано, да излъжа.
          Но то беше повече за да си напомня, а и да ви напомня:

Мементо
          Свободен във виелицата.
          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
            Добре де, излъгах. Споко.
            Има си ръце дъщерята, има и тези чорапи.

Но има и такива трагични случаи, и им свалям шапка, и ме боли за такива онеправдани хора, станали силни от немай къде.

--------------
            Никой не ни е обещал справедливост, кът сме се раждали.
            И аз имам такива весели чорапи, но без пръсти.

Спомняш ли си за един адвокат или съдия, който като малък беше загубил ръцете си до раменете, следствие токов удар? Пишеше на пишеща машина с пръстите на краката си. Даваха филм за него по телевизията, но бях много малка и не помня подробности.
            Мечо

Коментар

• Добре де, излъгах. Споко.
              Има си ръце дъщерята, има и тези чорапи.

Но има и такива трагични случаи, и им свалям шапка, и ме боли за такива онеправдани хора, станали силни от немай къде.

--------------
              Никой не ни е обещал справедливост, кът сме се раждали.
              Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                А в друга разцветка намират ли ти се?
                Ей такива, същите, има дъщеря ми:

Тя е без ръце, но се научи да набира текст с крака на клавиатурата, та си обува такива чорапи, за да не се стресират клиентите в началото.
                Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                  Имам такива в къщи.

А в друга разцветка намират ли ти се?
                  Мечо

Коментар

• Аха.

Ей тоя, дето съм му пуснал снимката долу, на копаене с мен ще издържи най-много половин час, а после ще си отиде, за да си лекува първите кървави мазоли, а и за да си намаже с олио мускулята и да се погледне в огледалото.
                    Като жените!
                    Свободен във виелицата.

Коментар

• Сбъркана работа.
                      tnm

Коментар

• Абе, а защо некои от двукраките с хуй си правят мускули?
                        ================================================== ====

Аз като гледам, не ги правят, за да работят я копачи, я хамали или подобно (там здравият кръст е по-важен, а още по-важна е техниката).

А мускули - стой та гледай. Правят си и снимки.

Защо им е това, като, според личния ми опит, тези обемни мускули са по-слаби от истинските?

Аз бих пуснал високотокчестите девойчици/женленца към тези мускулари. Нека си мерят саморекламата. Но да не ми досаждат на мен. Е, не ми досаждат активно, но ми досаждат пасивно (passive you know).
                        Last edited by vmаnkov; 13.09.2012, 20:38.
                        Свободен във виелицата.

Коментар

• А, днес голяма веселба било бре. Кой каза, че масалите са на привършване ???
                          tnm

Коментар

• Чао от мен отивам да правя кюфтенца от тиквички. Да не забравя да си взема сирене и кисело мляко

http://vbox7.com/play:90d4daff
                            There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              "По принцип" - успешен ход направи.
                              Анон за юристите употребата на думи е от изключително важно значение и всеки уважаващ себе си юрист следва да бъде внимателен кога и как се изразява. Това е една неформална обстановка, в която си позволяваме всякакви волности.

А освен това, разбира се, тук не се борим за теб или за мен, а просто си обсъждаме нещата от живота, и си говорим ей така, колкото да се забавляваме поне аз

Paroles, Paroles - https://www.youtube.com/watch?v=eZFs33Eq0-M

п.п. иначе наистина има много неща, които биха отблъснали както единия така и другия, като започнем от думи, най-общо поведение, до всякакви детайли, но няма да си разваляме настроението с тях
                              There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                                Ха ха определени изрази се ползват точно с определен умисъл (особено на живо) с цел "всеки да си знае мястото" и да не си "мисли глупости". Няма предвид теб, по принцип
                                "По принцип" - успешен ход направи.

Коментар

Working...
                                X