IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    И с компот може да се прекали, даже се чудя що не взема да прекаля, ами се мъча тук с едни еклери.
    ДобрЮтрУ Мечи като си говорим за прекаляване снощиии колко кюфтенца изядох от тиквички, че после като ми стана лошоооо. За капак по нощите ходих да купувам нещо магазина и покрай другото и един сладолед изядох, после не мога да заспя И ето на, днес ми е сръдливо. Уж е петък, пък нещо

3 Doors Down - Here Without You - http://www.youtube.com/watch?feature...BzTxZQG5Q&NR=1

Усмихнат ден!
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• И с компот може да се прекали, даже се чудя що не взема да прекаля, ами се мъча тук с едни еклери.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Ми объркващо стана, щот си прекалил с доматения сок
        Смешно ти е, но със сок може да се прекали. Е с доматен не. Но ако е сладък !!!
        tnm

Коментар

• Добро утро tnm
          Добро утро красавици и юнаци

Полека полека идва голямото застудяване. Все по късно излизам да бягам. В топлите страни е топло. Хората вместо пържени тиквички ядат пържени банани.
          tnm

Коментар

• Бонджорно красавици!

Коментар

• По завчера пак ме откачи, понеже беше с жълт картон и му казах следващите 4 месеца да не ме търси за готвене.

И тоя моят тръгнал да си прави манджа зелен боб и едро нарязани картофи, щял да ги меси заедно и ми вика то все ще стане нещо в тенджерата.

И пак си отсвирих всичко и викам ти нормален ли си, бря? Тъкмо беше сложил картофите и водата не беше още кипнала и викам картофите ти имат поне 1 час на слаб огън да къкрят както си ги направил, а боб-а ти ще стане за 40 мин.

И му набих 2 различни манджи - зелен боб, с картофена яхния. По принцип винаги подчертавам даден вкус и при зеления боб вкарах съвсем лек вкус на мащерка, а при картофите подчертах леко чубрицата. Но пак ми скъса нервите, щот' му викам как ги искаш картофите - на супа, като студено предястие с копър, топли ли ги искаш, на пюре да ти ги направя, на кюфтета после? Кажи ми как ги искаш, щот' викам всичко се прави различно и да знам кое откога да слагам?

И следва "любимият" ми лаф: "Както ги направиш?" и Русото откача при такъв отговор.

И понеже не ги и опитах и само му казах зеления боб стана класика, а картофите той избърза да ги залее с доматите ( ситно нарязани ) и викам не им стигнаха 5 мин. да се сварят перфектно, щот' се опитва да помага, ама по-скоро ми пречи и редовно го мятам от кухнята навън, че само ме бави.

И 2 тенджери ( 3 литра зелен боб и 5л картофена яхния ) ги охака за 2 дни - баси Ламята е и вчера айде пак Бамя по египетски - за 1 ден е наполовина и утре ще е свършила цяла тава с 500 гр. кайма, 1 кило домати и бамя. Да е жив и здрав да го се Ева, Русото нищо не яде и само кърка от нерви.

Сега има 5 кила чери домати и 500 гр. бекон и ще чета кат' побъркан из нет-а как да чистя това, че на бекона срока му е до 16 число и следя всичко уж кат' дати, което го изпусна в кофата.

П.П. Опитвам се да го уча кое кога се слага като последователност ( кое кога е готово/различни техники ) - той се прави на луд и сега е с жълт картон до Нова година. Или да влиза в пътя или ще се научи по "по-трудния" начин, кат' синът ми се набие шутовете и да си избира отсега - хихи
              Last edited by marandi; 14.09.2012, 00:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Така. Седнах най-сетне на водка с доматен сок , пържени фъстъци и тиквички с кисело мляко, копър и чесън.
                Имам проблеми със задника обаче и трябва да ям повече баластни храни. Затова още от сега си омешах и трици за закуска. Единствено кефа ми е помрачен от мисълта, че утре ще се наложи да работя! Защо от толкова много видове, само животното човек му се налага да работи!!! Това е някаква конспирация на експлоататори! PUNK*S NOT DEAD!
                Приятели, искам да ви поканя в една тема /зловещ битовизъм/, която смятам до отворя след около час. Понеже уважавам много хора тук и специално ще поканя тези които се интересуват и бистрят макроикономически теми.Бат Маранди и пицаря от САЩ са специални гости! Малко нестандартна реклама в друга тема на тема която още не съм постнал. Айде приятна, че стана малко объркващо!
                Благодарско за предложението!

Ще помагам разбира се, стига да е от моята компетенция, но в момента нямам време за форуми и не му се вижда края от тия битовизми, дет' ми се появиха от нищото.

Старчокът не спира да мъкне из къщи и вече съм откачил, затова и получава жълти картони постоянно, но после ми става жал и вчера пак му готвих - Бамя по египетски ( с помощта на една близка мацка ). Ама, 2 часа пак ми заминаха и сега хрупа 2 дена, ще изкърти тавата, но не може да проумее, че не съм му личен готвач и нищо не мога да свърша кат' се забия по печките. Даже му препоръчах да си я полива с кисело мляко, щот' Русото е прост техничар и перфекционист и даже не си опитвам почти какво готвя само го гледам на вид и на мирис
                -------------------------------------------------------------------------
                П.П. В момента се чудя кого да питам какво да правя 5 кг. домати чери и могат ли да се консервират, които обрал от градината вчера и ми ги тръсна "гордо". За него гордост, за Русото са проблем, дет' тряя се чисти. План Б мятаме ги в кофата и 50 кинта на улицата по текущи цени и толкоз. Писна ми да изхвърлям - викам, раздавай на комшиите кат' нещо не можеш да го изядеш, щот' е грехота на тая криза да се изхвърля храна. Все едно си лафкам на себе си и ми къса нервите.

А, днес хукнал и изсипал пак в къщи 50 кг попски круши, че ги брал и червиви ( тия, дет' се оставят да пожълтеят ). И го отсвирих да си търси касетки и да си ги подрежда. Червивите да ги изхвърля или да си ги прави на компоти, щот' Русото няма време.

И ми такова фитката нон-стоп. Епаси откачения старчок си имам. Да е жив и здрав! Днес почна "тънко" да ме обработва, че дюлята била за бране и гроздето и то било за другата седмица. Викам кат' не искаш да правиш ракия се оправяй, аз вино не пия

П.П.П. Успех с проекта!
                Last edited by marandi; 14.09.2012, 00:25.

Коментар

• здравейте
                  по канал 1 има филм за един голям българин
                  Иван Шишманов
                  http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Имам издание на "Княза" от 1941г. Га го четах- не сЪ Фпечатлих ама бях и млада.
                    Ще взема да го препрочета.
                    Погледнах в уикито. Обещаващо. Май ще чета.
                    tnm

Коментар

Не съм го чел този. Цитатите дето ги цитирате обаче, показват, че го разбира познанието !!!
                      Имам издание на "Княза" от 1941г. Га го четах- не сЪ Фпечатлих ама бях и млада.
                      Ще взема да го препрочета.
                      Last edited by val/she; 13.09.2012, 22:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Mankov, kaкви са тези зловещи шеги?

Макиавели не е циганин, но е малко надценен.
                        Не съм го чел този. Цитатите дето ги цитирате обаче, показват, че го разбира познанието !!!
                        tnm

Коментар

• Mankov, kaкви са тези зловещи шеги?

Макиавели не е циганин, но е малко надценен.

Коментар

Че ако е ерменец ко ???
                            Ерменците са хора, все пак

И - лека нощ!
                            Свободен във виелицата.
                            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Че ако е ерменец ко ???
                              tnm

Коментар

• Хората забравят по-лесно бащината си смърт, отколкото бащиния си имот.
                                Макиавели
                                Макиавели нека говори само за себе си.
                                Но не и за мен.

Аз не съм такъв прошляк.

-------------
                                Абе, Макиавели дали не е еврей или циганин?
                                Свободен във виелицата.
                                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Working...
                                X