IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    ПОЗНАНИЕТО е в отпуск май, сега е време на действието, което се оказа продиктувано от някакъв вътрешен порив, подплатен с един голям шоколад и малка кола!

Какво клипче направих! Само да довърша.... и ще ви кажа
    Е, че пусни го де, пусни го де. Само ни опъваш нервите
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Фосфорът помагал за ПОЗНАНИЕТО
      ПОЗНАНИЕТО е в отпуск май, сега е време на действието, което се оказа продиктувано от някакъв вътрешен порив, подплатен с един голям шоколад и малка кола!

Какво клипче направих! Само да довърша.... и ще ви кажа
      There is no right way. Only your own way!

Коментар

Петък - бира, запържени скаридки, паламуд или скумрия

Nana - I Close My Eyes - http://www.youtube.com/watch?v=TPWmK...eature=related
        Фосфорът помагал за ПОЗНАНИЕТО
        tnm

Коментар

• Петък - бира, запържени скаридки, паламуд или скумрия

Nana - I Close My Eyes - http://www.youtube.com/watch?v=TPWmK...eature=related

Коментар

• След "дневната доза живителна сила" - в превод шишенце фреш вече мога да погледна света усмихнато!

Gotthard - The Call - http://www.youtube.com/watch?v=I2fsv...eature=related

Gotthard - Anytime Anywhere - http://www.youtube.com/watch?feature...&v=XafGVomdWp8

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Аз не мога да издържам на горещините. Припадала съм от високите температури. Като прибавиш, че изгарям жестоко от слънцето, всички налични бенки ми се възпаляват и ходя до Военномедицинска да ми ги махат /съответно придружено с всичките му там изследвания/, лятото го пропускам като любим сезон
              Всеки си има своя истина. Твоята истина е СТУДЕНА
              tnm

Коментар

Сега най вероятно ще отлетя на юг. Но ако се върна през зимата, и аз може да бягам из снега. Катеричките ги познавам точно, за разлика от разните там белки, златки и кокарджи. Те и сега бягат разни животинки, но шумата ги крие. Оня ден видях едно животно пак от тия, дето ми се смеете като кажа, че съм ги видял. Имам едни пионерки дето не се пързалят. С тях бягам срещу баира като има сняг. Платото горе е много красиво в снега. Като омагьосано.
                Аз не мога да издържам на горещините. Припадала съм от високите температури. Като прибавиш, че изгарям жестоко от слънцето, всички налични бенки ми се възпаляват и ходя до Военномедицинска да ми ги махат /съответно придружено с всичките му там изследвания/, лятото го пропускам като любим сезон
                Last edited by tnm; 14.09.2012, 13:47.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Обичам да се разхождам в студа, да чувам как снега скърца под стъпките ми, да виждам дъха си в прозрачния въздух. Харесвам притихналата природа - замръзнали поточета, замлъкналите птички, самотните дървета. Понякога покоят се нарушава от някоя катеричка, която поскача от клон на клон и кара снега да се сипе като сребрист подопод към земята.
                  Сега най вероятно ще отлетя на юг. Но ако се върна през зимата, и аз може да бягам из снега. Катеричките ги познавам точно, за разлика от разните там белки, златки и кокарджи. Те и сега бягат разни животинки, но шумата ги крие. Оня ден видях едно животно пак от тия, дето ми се смеете като кажа, че съм ги видял. Имам едни пионерки дето не се пързалят. С тях бягам срещу баира като има сняг. Платото горе е много красиво в снега. Като омагьосано.
                  tnm

Коментар

Много трудно преживявам студа. Хапвам по сладки неща и по повече като е студено. Обличам се дебело.

Веднъж в Лиепая през зимата, морето беше замръзнало. Една лисица гонеше чайки из залива. Наложи се 48 часа да стоя навън на студа. Обувките ми подгизнаха още първия ден. Голема мъка. Сигурно бог ми е опростил много грехове.
                    Обичам да се разхождам в студа, да чувам как снега скърца под стъпките ми, да виждам дъха си в прозрачния въздух. Харесвам притихналата природа - замръзнали поточета, замлъкналите птички, самотните дървета. Понякога покоят се нарушава от някоя катеричка, която подскача от клон на клон и кара снега да се сипе като сребрист водопад към земята.
                    Last edited by tnm; 14.09.2012, 18:47.
                    Мечо

Коментар

• Toва време много мрачно, и ич не ми иде настроение. Едно мъчно, само се уди човек ще вали или няма Не обичам да ми е студено, хубавите моменти са толкова малко, че... направо да не ги споменава човек. Докато през лятото е друга работа

Coco Steel & Lovebomb - Yachts - http://www.youtube.com/watch?v=XdaLn...F27&playnext=8

Коментар

Ти здраво трупаш енергийни запаси за зимата.
                        Много трудно преживявам студа. Хапвам по сладки неща и по повече като е студено. Обличам се дебело.

Веднъж в Лиепая през зимата, морето беше замръзнало. Една лисица гонеше чайки из залива. Наложи се 48 часа да стоя навън на студа. Обувките ми подгизнаха още първия ден. Голема мъка. Сигурно бог ми е опростил много грехове.
                        tnm

Коментар

И с компот може да се прекали, даже се чудя що не взема да прекаля, ами се мъча тук с едни еклери.
                          Ти здраво трупаш енергийни запаси за зимата.
                          Мечо

Коментар

Добро утро tnm
                            Добро утро красавици и юнаци

Полека полека идва голямото застудяване. Все по късно излизам да бягам. В топлите страни е топло. Хората вместо пържени тиквички ядат пържени банани.
                            Идва времето, което харесвам. Нощите стават прохладни, сутрин върховете на Стара планинана са скрити от висока мъгла и ниски облаци, подухва приятен ветрец
                            Мечо

Коментар

ДобрЮтрУ Мечи като си говорим за прекаляване снощиии колко кюфтенца изядох от тиквички, че после като ми стана лошоооо. За капак по нощите ходих да купувам нещо магазина и покрай другото и един сладолед изядох, после не мога да заспя И ето на, днес ми е сръдливо. Уж е петък, пък нещо

3 Doors Down - Here Without You - http://www.youtube.com/watch?feature...BzTxZQG5Q&NR=1

Усмихнат ден!
                              Благодаря !!!

Вчера обядвах два пъти. Хем имах много работа. Първо си обядвах нормално свястна манджа. И към три след обед обядвах пак. Хапнах много печени наденички с гарнитура зеле и лютеница. Уж не съм много месояден.

http://youtu.be/vCEvCXuglqo
                              tnm

Коментар

• Добро утро и хубав празник )

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                По завчера пак ме откачи, понеже беше с жълт картон и му казах следващите 4 месеца да не ме търси за готвене.

И тоя моят тръгнал да си прави манджа зелен боб и едро нарязани картофи, щял да ги меси заедно и ми вика то все ще стане нещо в тенджерата.

....
                                не обичам много зелен боб ), но напоследък, когато го готвя го правя с картофи- едро наразяни - 2-3 и 1-2 тиквички,1-2 моркова, целина и магданоз )....картофите ги слагам в студената вода, за да може разтворената скорбяла да направи хубаво сосче(обикновено не обичам сгъстяването с брашно) и после като заври боба и морковите и малко по-късно и тиквичките

Коментар

Working...
                                X