IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    В смисъл обичам да има поне три вида морска риба и да е обезкостена.. Обичам и да с микс от морски дарове... Тая селската чорбица от дребна костелива речна риба (каракуда, костур, глави от по едра риба итн) много не съм и фен.... Не че не я ям, ама сега искам нещо по ароматно и "средиземноморско"...
    Печена пъстърва, печена черна мряна, печен благороден рак, обезкостени и накъсани на малки парчета, във врящ бульон заедно с чесън, домати, оцет и магданоз ... Хммм, вкусно

П.П. Забравих лютата чушка
    Last edited by tnm; 14.09.2012, 20:40.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Разрешителното е само хартия. Важното е оружието да не загубиш !!!
      Сакън, дори не си го и помисляй! Отиде един топ хартия и един тонер на принтера, за да обяснявам колко съм невинна в случая
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Космонафъе, я кажи мякоя по-елитна чорба.

В смисъл обичам да има поне три вида морска риба и да е обезкостена.. Обичам и да с микс от морски дарове... Тая селската чорбица от дребна костелива речна риба (каракуда, костур, глави от по едра риба итн) много не съм и фен.... Не че не я ям, ама сега искам нещо по ароматно и "средиземноморско"...

Коментар

Аз не я харесвам тетевенската саламура много... Аз обичам по - елитни чорби
          Космонафъе, я кажи мякоя по-елитна чорба.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Полицаите вече не ми правят акт за загубени лични документи - омръзна им. А пък аз не се мъча да си помня номера на личната карта, защото знам, че рано или късно и тази ще я загубя.
            Разрешителното за оръжие го държа у дома, защото ако го загубя ще стане много интересно.
            Разрешителното е само хартия. Важното е оружието да не загубиш !!!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

Губенето е като намирането. Не мое да намериш нещо без преди това да си го изгубила
              Полицаите вече не ми правят акт за загубени лични документи - омръзна им. А пък аз не се мъча да си помня номера на личната карта, защото знам, че рано или късно и тази ще я загубя.
              Разрешителното за оръжие го държа у дома, защото ако го загубя ще стане много интересно.
              Мечо

Коментар

То не толкова работа, колкото низ от ядове - лични, здравословни, служебни и като се струпат и си е.. мамата... Та нища смислено няма за разказване.. Няма смиссъл да Ви натоварвам с драмите на живота.. Всеки човек ги има и като бе казал един голям мафиот - Проблемите на човека са за да си ги решава...
                Когато проблемите на човека са хора, Сталин е дал рецепта как да се решават...
                tnm

Коментар

Например!?

П.П. От рибите ям само пъстърва и мряна, та затова знам за тетевенска саламура
                  Last edited by tnm; 14.09.2012, 20:12.
                  Мечо

Коментар

А не можеш ли да запалиш колата, да отидеш до Тетевен и там да похапнеш вкусна, леко или силно подлютена тетевенска саламура?

Коментар

Здравей Космо, само работа ли ??? Няма ли и некоя история. Цветна, широкоекранна.
                      То не толкова работа, колкото низ от ядове - лични, здравословни, служебни и като се струпат и си е.. мамата... Та нища смислено няма за разказване.. Няма смиссъл да Ви натоварвам с драмите на живота.. Всеки човек ги има и като бе казал един голям мафиот - Проблемите на човека са за да си ги решава...

Коментар

Колегите ми подариха много хубава икона на Св. Мина, копие на тревненската иконописна школа от 18 в.
                        Реших да я занеса в църква, за да я осветят. Ама си викам преди това да взема да прочета, какво покровителства този светия. Питам гуглето и то ми отговаря - дом, хм добре; семейно огнище - пак добре; женска чест - и това става. Точно съм на приключване и не виждам никаква уловка в хубавия подарък и прочитам -помага за намиране на изгубени вещи. Тъничък намек ми правят значи, че съм разсеяна и непрекъснато си губя нещата..
                        Губенето е като намирането. Не мое да намериш нещо без преди това да си го изгубила
                        tnm

Коментар

Здравейте и аз съм вече на линия.... Имах много тежка седмица ама тези дни мисля да се поотпусна малко...Много ми се е дояла рибена чорба и утре ще ида да взема два три вида риба и да отворя нета как се готви туй чудо...
                          А не можеш ли да запалиш колата, да отидеш до Тетевен и там да похапнеш вкусна, леко или силно подлютена тетевенска саламура?
                          Мечо

Коментар

• Здравей Космо, само работа ли ??? Няма ли и некоя история. Цветна, широкоекранна.
                            tnm

Коментар

• Колегите ми подариха много хубава икона на Св. Мина, копие на тревненската иконописна школа от 18 в.
                              Реших да я занеса в църква, за да я осветят. Ама си викам преди това да взема да прочета, какво покровителства този светия. Питам гуглето и то ми отговаря - дом, хм добре; семейно огнище - пак добре; женска чест - и това става. Точно съм на приключване и не виждам никаква уловка в хубавия подарък и прочитам -помага за намиране на изгубени вещи. Тъничък намек ми правят значи, че съм разсеяна и непрекъснато си губя нещата..
                              Мечо

Коментар

• Здравейте и аз съм вече на линия.... Имах много тежка седмица ама тези дни мисля да се поотпусна малко...Много ми се е дояла рибена чорба и утре ще ида да взема два три вида риба и да отворя нета как се готви туй чудо...

Коментар

Working...
                                X