IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
    мразя го лошото време
    време е да се отлита на юг
    другата седмица имам няколко срещи
    да видим какво ще излезе
    че ми омръзна това безделие
    И ти си прав. Време е. Има шанс тези дни да отлетя до малайзийско, ако не ми мине котка път.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
      мразя го лошото време
      да видим какво ще излезе
      И ти ли? Мечков и той ще отлети.... А тук ква зима ни чака - не е истина

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Вземи го кучето. И то е човек. Няма нищо по хубаво от лошото време. И Емил Боев го е владеел познанието.
        Ако го взема, това означава, че синът ми няма да се надигне от леглото до обяд. А псето си е негово задължение. Не го знам до кое време е бил снощи на компа, ама сега не може да отлепи.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Вземи го кучето. И то е човек. Няма нищо по хубаво от лошото време. И Емил Боев го е владеел познанието.
          мразя го лошото време
          да видим какво ще излезе
          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Серго, и аз познавам една Силвия. Много хубава !!!
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Добро утро, Мечо!
              Добро утро, тайфата!

Заваля. Най-накрая се почувства прохлада. Чудя се дали да не взема дебелото псе да отидем малко на разходка
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                Добро утро Мечо!

Добро да е и за останалите виетнамци.

http://www.youtube.com/watch?v=4RbQx0NzMfk

.......и за старите кучета......оригинала:
                http://www.youtube.com/watch?v=_WAaSHD2e9s

.........и края на историята:
                http://www.youtube.com/watch?v=moGrc...eature=related
                Добро утро, Серго!
                Доста време отсъстваше. ВМанков чак изпадна в притеснение.
                Мечо

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                  Добро утро, тайфата!

Заваля. Най-накрая се почувства прохлада. Чудя се дали да не взема дебелото псе да отидем малко на разходка
                  Мечо

Коментар

• Вярно е че хората като нас дето са 30+ издигат в култ ракията за доброили за лошо.
                    Пък си мисля и за цигарите дето сега било много модерно да не се пуши и разните му такива, аз си спомням като ученик 9-10 клас то нямаше познат който да не пуши тогава чак беше странно някой да не пуши, не го възприемаха хората нормално.
                    Но вижте вече се промениха нещата сега като запаля една цигара на работата и ме гледат странно...
                    ама какво да се прави разни хора разни идеали....
                    времената се менят
                    Желая ви приятен ден
                    advokatfilipova.eu

Коментар

• Добро утро Мечо!

Добро да е и за останалите виетнамци.

http://www.youtube.com/watch?v=4RbQx0NzMfk

.......и за старите кучета......оригинала:
                      http://www.youtube.com/watch?v=_WAaSHD2e9s

.........и края на историята:
                      http://www.youtube.com/watch?v=moGrc...eature=related

Коментар

• Добро утро tnm
                        Добро утро красавици и юнаци

Тази сутрин топло бре. Ще си направя кросчето навреме.
                        tnm

Коментар

Печена пъстърва, печена черна мряна, печен благороден рак, обезкостени и накъсани на малки парчета, във врящ бульон заедно с чесън, домати, оцет и магданоз ... Хммм, вкусно

П.П. Забравих лютата чушка
                          Е то това е тетевенската саламура... Ама повечето пъти не я правят с такива елитни риби ами слагат какво са извадили от местният вир... Лошо няма. Пак ще пийна някоя ракия. Утре съм пръв в магазина за риба... И за водка...

Коментар

Крепенето на дамаджаната с ракията и евентуалното й опазване в рискови ситуации е еволюирало до степен на безусловен рефлекс при по-голяма част от представителите на силния пол
                            Да.
                            А дамаджаните са с оплетка, защото от време на време се налага да бъдат носени от жени (другият силен пол ).

Коментар

Ти си от лют балканджийски род. Всичко може да загубиш, но оръжието никога.

Един колега, военен, на времето разправяше. Той шоп. Возел се в София в трамвая и носел в ръка една голяма дамаджана с ракия. Било зима и заледено. Като слизал от трамвая се подхлъзнал и паднал по гръб, обаче ръката в която била дамаджаната я протегнал право нагоре и тя не се счупила. Сеирджиите викали "Ега ти морскийо"
                              Крепенето на дамаджаната с ракията и евентуалното й опазване в рискови ситуации е еволюирало до степен на безусловен рефлекс при по-голяма част от представителите на силния пол
                              Мечо

Коментар

Сакън, дори не си го и помисляй! Отиде един топ хартия и един тонер на принтера, за да обяснявам колко съм невинна в случая
                                Ти си от лют балканджийски род. Всичко може да загубиш, но оръжието никога.

Един колега, военен, на времето разправяше. Той шоп. Возел се в София в трамвая и носел в ръка една голяма дамаджана с ракия. Било зима и заледено. Като слизал от трамвая се подхлъзнал и паднал по гръб, обаче ръката в която била дамаджаната я протегнал право нагоре и тя не се счупила. Сеирджиите викали "Ега ти морскийо"
                                tnm

Коментар

Working...
                                X