Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by artemida_sofyanska; 17.09.2012, 14:05.There is no right way. Only your own way!
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНе е сложно, но нещо трябва да ги провокира тези мисли.
Поздравления! Вкарахте ме в Разговора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеМхм ако искаме, но за нас не е въпрос на количествено отношение, а на качествено такова докато при вас....като искате...каквото и да е, само
Ударението е на Ъ
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТози израз пък, ако го чуя "на живо" и веднага бих те отсвирил.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМоже сложно да си мисли за секс.
Поздравления! Вкарахте ме в Разговора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеВълчо, това са си ваши блянове, но щом ви помагат- няма лошо.
Върви си значи Тя и просто си мисли за секс. Сериозно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАбе дайте му на Слепеца да я види.
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеДишай дълбоко и не се обяснявай, брат ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
И това не ми дават да видя ...
Ша проверя от дОма...
Лека вечер на всички ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе ме разбирай погрешно.
Като говоря за вашето отношение към секса и партньора в никакъв случай не вкарвам критика.
Дори напротив - това ви прави привлекателни.
Просто отбелязвам разликите в нашето (моето) и вашето мислене.
Enigma - Now We Are Free - https://www.youtube.com/watch?v=JhRZ...ayer_embedded#!
Каквито и да сме всеки прави някакъв компромис някъде, докато може, за да се чувства по някакъв начин примерноThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеМхм ако искаме, но за нас не е въпрос на количествено отношение, а на качествено такова докато при вас....като искате...каквото и да е, само да е
Като говоря за вашето отношение към секса и партньора в никакъв случай не вкарвам критика.
Дори напротив - това ви прави привлекателни.
Просто отбелязвам разликите в нашето (моето) и вашето мислене.
Коментар
-
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
И това не ми дават да видя ...
Ша проверя от дОма...
Лека вечер на всички ...
There is no right way. Only your own way!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар