Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА бре, къде е Манков ??? Той да отговори ако чете !!!
ПП
Бе от толкоз лежане нямаш ли вече swamp ass?
Казвам го на английски щот твоя е перфектен.
Коментар
-
SPART е прав.
/без да съм изгледал клипа/
От секъде.
...............................
До преди десетина години евреите усмърдяха целия свят за геноцид с шест мильона жертви. Пък сега ги свалиха на под един.
Оказа се, че мангалите са дали повече фира.
В три пещи - метър на два, един гергек офци не мое опържиш.
Коментар
-
Ееех що не се събуди ся батька Махно да помага срещу червените ДРЕНКИ !!!
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=6h2lNTEr07wБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеMaлко гадно, но може и да ви е интересно......
Преди време бях постнал в темата разследване за т.нар. газови камери,което категорично доказва че такива не е имало.Или поне не и за убиване на хора ....Дори имаше доказателства от страна на Червената армия (която първа достига до Аушвиц),че никакви следи от каквото и да било изгаряне не са намерени.Ако това което масовката твърди е било истина,най-малкото руснаците биха имали интерес да се мълчи по въпроса още тогава .
ПС:Само ще спомена че ако газът Циклон Б наистина е бил използван,жертви и палачи си заминават вкупомДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеСамотяване, самотяване,
Ма гат ти висат на синджиря две дѐца-атакисчета, една фидоска, барабар с тъщата-кукукунева?
Коку̀ ще да е това усамотяване, както ти го рече?
Пък кат се сетя, че на банкера само джантите на кайена му сал съм издължил? Ѐптен ми се сбръчква сикуестрейшъна, кат рибарска пишка.
Нѐли ти е билинен?
А пък тея от енергото, дет ми сканират лектромеро?
Една крушка ме е страх да чейнча със здравата!
Щот веднъ̀г ми скача сметката ич биля - с пеесе кинта!
- Виси си на едната жичка и гат подхождам у одаята джопам като одалистка от........как беше - Цанков камък?
Мъка-а-а-а!
А прекарай се и ти, да има един по малко за ЗАВИЖДАНЕБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
Добро утро чета
Дивако Див, то е от усамотяването бре. Може и без СКОРОСМЪРТНИЦА да се извисяваш ентилектуално !!!
Самотяване, самотяване,
Ма гат ти висат на синджиря две дѐца-атакисчета, една фидоска, барабар с тъщата-кукукунева?
Коку̀ ще да е това усамотяване, както ти го рече?
Пък кат се сетя, че на банкера само джантите на кайена му сал съм издължил? Ѐптен ми се сбръчква сикуестрейшъна, кат рибарска пишка.
Нѐли ти е билинен?
А пък тея от енергото, дет ми сканират лектромеро?
Една крушка ме е страх да чейнча със здравата!
Щот веднъ̀г ми скача сметката ич биля - с пеесе кинта!
- Виси си на едната жичка и гат подхождам у одаята джопам като одалистка от........как беше - Цанков камък?
Мъка-а-а-а!Last edited by sergo; 06.04.2013, 10:59.
Коментар
-
До-о-обро утро-о-о, Виетнам!
М-да-а-а,
Това да си поркаш сам носи повече предимства, спрямо недостатъците на масовизма. Научаваш толкова интересни неща за себе си, дето и най-добрия приятел не мое ти ги каже.
Отлепяш се, като дъфка от подметка изпод земята, щото самосиндикално си се зарил и се възвисяваш космологически.
И света около теб става зримо коренно различен.
И първичен...
/Тая работа, е като оная работа./
Само дето, преди това требе да се мане гирата на самосъжалението.
То лкохола и за туй е измислен.
Един вид очищение.
.................................
Някой ден ще напиша книга - "Магията да се насвиркаш сам."
И втори том - "Бакхус или изкуството да си пооправиш манталитета."Last edited by sergo; 06.04.2013, 08:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеТова значи, че и в града си нося селото в сърцето.
някакъв неясен копнеж, ама може и да не е по селото.
Относно Природното Производство, съм за и има сериозно бъдеще. Ако имаш нещо по-избистрено- действай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСеляни
Аз току що си купих фреза и резачка. Утре ще ги изпробвам. Подготвям се отрано за оселването догодина.
ама ме домързя
и утре продължавам
па може и седмица да откарамhttp://milom.blog.bg/
Коментар
Коментар