IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Не, аз от любопитство. То си има теми за всичко. Е точно философска тема няма. Може като се върна да направя една, ако някой до тогава не ме изпревари.
    Тръгваш ли? И да внимаваш с белото!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
      Са ми изскочи в главата нов клип за брутална реклама.
      Ше го запиша, понеже винаги ги забравям и ми е жалко.

Реклама на прах за пране.

(всички са чували, как някои мъже познават на гащите предната страна - по кафявото петно отзад)

Става мъжът на тъгъдък (ускорен каданс), грабва гащите, пооглежда кое е отпред и кое - отзад (показва се за кратко петното) и ги навлича.
      Нататък в ускорен и схематичен къс вид се показва неговия обикновен работен ден.
      Връщайки се от работа, в супера той избира за пръв път нашия прах за пране (на забавен каданс), прибира се в къщи, сваля и хвърля в пералнята гащите, насипва от нашия прах и я пуска. Отива да гледа телевизия

Следващата сутрин - на тъгъдък отива до пералнята, вади гащите, поглежда да познае (темпото се забавя) ... гледа, гледа, и се чуди, и се чуди... - няма го петното! Гащите са снежно бели...
      Вдига разсеяно ръката с гащите и, гледайки в камерата, замислено се чеше по главата 15-тина секунди.

Край на клипа, следва заставката с нашия прах.
      Не съм измислил рекламната фраза (май слоган му казват) в заставката.

П.П. Прочее, помня още един за реклама на хапчета против главоболие. Свързан е с един японски ритуал, може и да загреете нататък
      Ако не искате да се чудите, не купувайте нашия прах за пране.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Ади бря, пускай новата тема
        Не, аз от любопитство. То си има теми за всичко. Е точно философска тема няма. Може като се върна да направя една, ако някой до тогава не ме изпревари.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

И аз благодаря, сега разбрах.
          Ади бря, пускай новата тема

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Както си в тема " 30 +" отиваш долу в дясно, избираш "Развлечение" или каквото искаш, натискаш "Отиди", отиваш и горе в ляво ти излиза надпис " Започни нова тема"

П.П. Благодаря, Наивник!
            И аз благодаря, сега разбрах.
            tnm

Коментар

Десно добре, ма на кое, на коментари ли ???
              Както си в тема " 30 +" отиваш долу в дясно, избираш "Развлечение" или каквото искаш, натискаш "Отиди", отиваш и горе в ляво ти излиза надпис " Започни нова тема"

П.П. Благодаря, Наивник!
              Last edited by tnm; 15.09.2012, 17:57.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Отиваш у десно, дет са разделите - Избираш си раздел и пишеш
                Десно добре, ма на кое, на коментари ли ???
                tnm

Коментар

Ти намери кого да питаш. Аз съм много зле с опциите на форума. Попаднах в него съвсем случайно.
                  Да не би да искаш да направиш тема тип "Бон апети"?

Системният администратор, който поддържа служебния сървър решил да направи някои подобрения. Заедно с това взел, че сменил потребителските имена и паролите за достъп. Вчера половин час не мога да си вляза в сървъра, щото пиша tnm за потребителско име, а снощи половин час не мога да вляза във форума, защото се опитвам да вляза със stu1309. Добре, че поне паролата във форума може да се смени
                  Само питам. Не мога да разбера, кое копче да натисна щот съм тъп. От бон апети не разбирам. Знам само таратор.
                  tnm

Коментар

Как се прави нова тема ???
                    Отиваш у десно, дет са разделите - Избираш си раздел и пишеш

Коментар

Ти намери кого да питаш. Аз съм много зле с опциите на форума. Попаднах в него съвсем случайно.
                      Да не би да искаш да направиш тема тип "Бон апети"?

Системният администратор, който поддържа служебния сървър решил да направи някои подобрения. Заедно с това взел, че сменил потребителските имена и паролите за достъп. Вчера половин час не мога да си вляза в сървъра, щото пиша tnm за потребителско име, а снощи половин час не мога да вляза във форума, защото се опитвам да вляза със stu1309. Добре, че поне паролата във форума може да се смени
                      Мечо

Коментар

Похапвала съм такава супа някъде по врачанските села. Наричаха я пиле саламура. Не знаех, че пилето първо се вари и после се изпича. Стори ми се, че жената печеше пилето направо на плочата на печката с дърва

Яла съм и друга рибешка чорба - в село Вардим. Не помня каква беше рибата. В тенджерата се нареждаше ред пържена риба, ред печени пиперки, ред печени домати, нарязани на кръгчета и скилидки чесън между тях. За подправка използваха девисил. И тази чорба беше доволно люта

П.П. Последно, кой ще е виновен за млякото - аз или Зарко?
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                          Много ми харесва тоя вид чорба. Много солена и много люта, леко така дзверски.

В края, от където е баща ми, са я правели от сушена солена риба.

Но може и с пиле:

Слагаш водата да кипне, през това време попрепичаш направо върху жар (е, не от въглища) парчета от сварено пиле - докато не ти замирише на поизгоряло, малко така.
                          Вдигаш парчетата от жарта, поотръскваш по-големите полепнали въглени, но хич не е лошо, а даже е и задължително, да останат по-малки въгленчета, и сосе тех ги меташ у тенджерата с вода.
                          Имаш готов печен сладък и лют пипер, начукваш го в хаванче и го меташ също.
                          Солиш и нека кипне и поври 10-ина минути. Даже нека са 5, а за останалите пет го дърпаш от огъня, за да се освести малко и дойде на себе си.
                          Готово.

Сол и люто слагаш според своите мерки, но малко повече, отколкото ти е максимално допустимото.
                          То ест по принципа на описанието на нарастване на темп на свирене, направен от Лист (или Паганюни?): бързо; по-бързо; максимално бързо; бързо колкото можеш; по-бързо

Ядеш чорбата гореща, като под ръка имаш месал да си триеш потта и сълзите.

Ха да ти е сладко!
                          (много добро антимухмурлийско средство, прочее)

Пу-у-у, за малко да си изпусна млекото заради тебе!
                          Ще си квася. Шест литра.

П.П. Добро ютро, тайфата!
                          А за Серго лека нощ?
                          Похапвала съм такава супа някъде по врачанските села. Наричаха я пиле саламура. Не знаех, че пилето първо се вари и после се изпича. Стори ми се, че жената печеше пилето направо на плочата на печката с дърва

Яла съм и друга рибена чорба - в село Вардим. Не помня каква беше рибата. В тенджерата се нареждаше ред пържена риба, ред печени пиперки, ред печени домати, нарязани на кръгчета и скилидки чесън между тях. За подправка използваха девисил. И тази чорба беше доволно люта

П.П. Последно, кой ще е виновен за млякото - аз или Зарко?
                          Last edited by tnm; 15.09.2012, 17:38.
                          Мечо

Коментар

• Са ми изскочи в главата нов клип за брутална реклама.
                            Ше го запиша, понеже винаги ги забравям и ми е жалко.

Реклама на прах за пране.

(всички са чували, как някои мъже познават на гащите предната страна - по кафявото петно отзад)

Става мъжът на тъгъдък (ускорен каданс), грабва гащите, пооглежда кое е отпред и кое - отзад (показва се за кратко петното) и ги навлича.
                            Нататък в ускорен и схематичен къс вид се показва неговия обикновен работен ден.
                            Връщайки се от работа, в супера той избира за пръв път нашия прах за пране (на забавен каданс), прибира се в къщи, сваля и хвърля в пералнята гащите, насипва от нашия прах и я пуска. Отива да гледа телевизия

Следващата сутрин - на тъгъдък отива до пералнята, вади гащите, поглежда да познае (темпото се забавя) ... гледа, гледа, и се чуди, и се чуди... - няма го петното! Гащите са снежно бели...
                            Вдига разсеяно ръката с гащите и, гледайки в камерата, замислено се чеше по главата 15-тина секунди.

Край на клипа, следва заставката с нашия прах.
                            Не съм измислил рекламната фраза (май слоган му казват) в заставката.

П.П. Прочее, помня още един за реклама на хапчета против главоболие. Свързан е с един японски ритуал, може и да загреете нататък
                            Last edited by vmаnkov; 15.09.2012, 13:59.
                            Свободен във виелицата.
                            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• И на теб, ши.
                              Свободен във виелицата.
                              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Едва ли се е обидила. Още повече, че ти сам, веднага си призна.
                                Вероятно реже салатата и налива ракия

ПП Виж кое време е.
                                Позна. (Без ракията)
                                Хайде, хубав Ви уикенд!

Коментар

Working...
                                X