IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Сега остава да разберем дали Бор е разбирал нещо от корабна навигация
    Не става въпрос за физика, а за философия, за възприемане на света !!!

И с навигацията вероятно би се справил, щом казва, че обратното на истината е друга истина !!!

Всъщност с всеки един занаят е така. Сигурен съм, че ако се замислиш над това, което ти правиш, (практическите действия) ще забележиш, че правилни действия могат да се извършват на базата на различни приети за верни истини, понякога и противоположни.
    Last edited by mechobikov; 16.09.2012, 00:50.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      http://phys.uni-sofia.bg/~cpopov/Alm...tati%20Bor.pdf

Ха !!! И аз мисля като Бор, без да разбирам и бъкел от квантова физика !!!
      Сега остава да разберем дали Бор е разбирал нещо от корабна навигация
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
        Да, баща ми е от врачанско.

Обвинения ми и към двама ви са верни.
        Ай са мисъл... мисъл... мисъл... "Ама како"?
        – Вако!
        Зарко пише по-дълги постове. Той е виновен
        Last edited by tnm; 16.09.2012, 00:20.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

http://phys.uni-sofia.bg/~cpopov/Alm...tati%20Bor.pdf

Ха ха! То от квантова физика едва ли разбират и самите квантови физици!

Мислите ни са материални, и няма нищо чудно дадена материя да бъде притежание и във владение на повече от един човек!

Бор е бил гений!

Хайзенберг също е бил гений, въпреки че е помогнал за сътворението на нещо, което впоследствие е употребено в ущърб на много хора.
          Last edited by kev; 16.09.2012, 00:19.

Коментар

• http://phys.uni-sofia.bg/~cpopov/Alm...tati%20Bor.pdf

tnm

Коментар

• Над вратата на вилата си в Tisvilde Бор бил заковал “за късмет” една конска подкова. Когато един учуден посетител го попитал “Възможно ли е един велик учен като Вас да вярва, че конска подкова над вратата носи късмет?”, Бор отговорил: “Разбира се, че не!” След което, усмихвайки се, добавил: “Но знаете ли, казват, че тя действа дори когато не
              вярвате в нея!”
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Оправих се по леко с чорбата.. Купих на майка ми 3 пастърви и тя ми направи.. Наядох се добре... Взех и три ципури за второ и добре хапнах. С картофена салатка и с разни сельодки с лук и хайвер.... Пийнах къде литър ракия... Ама не съм много пиян... Абе защо не дават мачове по телевизията тая година?
                точно така се прави
                риба за първо,второ и десерт
                аз съм профи унищожител на риба и рибни производни

имаме едни приятели софиянци
                водихме ги на Дълбока
                като почнахме от мидената супа
                свършихме с карамелизираните миди
                поняга ми е неудобно в рибен ресторант
                ставам атракция на заведението
                като отрупам масата с всевъзможни
                рибни ястия
                http://milom.blog.bg/

Коментар

Похапвала съм такава супа някъде по врачанските села. Наричаха я пиле саламура.
                  Да, баща ми е от врачанско.

Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  П.П. Последно, кой ще е виновен за млякото - аз или Зарко?
                  Обвинения ми и към двама ви са верни.
                  Ай са мисъл... мисъл... мисъл... "Ама како"?
                  – Вако!
                  Свободен във виелицата.
                  http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                    Са.. с тея шест изядени големи риби твоите очи вече фосфоресцират (светят) повече от талавизионния екран. Та затава га не видиш
                    Еле пък и с литъра ракия
                    Не, не... Не бях сам. Бях с майка ми и баща ми.. Тримата ядохме и остана...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                      Оправих се по леко с чорбата.. Купих на майка ми 3 пастърви и тя ми направи.. Наядох се добре... Взех и три ципури за второ и добре хапнах. С картофена салатка и с разни сельодки с лук и хайвер.... Пийнах къде литър ракия... Ама не съм много пиян... Абе защо не дават мачове по телевизията тая година?
                      Са.. с тея шест изядени големи риби твоите очи вече фосфоресцират (светят) повече от талавизионния екран. Та затава га не видиш
                      Еле пък и с литъра ракия

Коментар

Похапвала съм такава супа някъде по врачанските села. Наричаха я пиле саламура. Не знаех, че пилето първо се вари и после се изпича. Стори ми се, че жената печеше пилето направо на плочата на печката с дърва?
                        А, не знам, може и така да е в оригинал, а даже и върху живи въглени непечено да го сложиш.
                        Но е по-сложно и дълго.
                        По описания от мен начин също е вкусно

Коментар

• Оправих се по леко с чорбата.. Купих на майка ми 3 пастърви и тя ми направи.. Наядох се добре... Взех и три ципури за второ и добре хапнах. С картофена салатка и с разни сельодки с лук и хайвер.... Пийнах къде литър ракия... Ама не съм много пиян... Абе защо не дават мачове по телевизията тая година?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                            Ако не искате да се чудите, не купувайте нашия прах за пране.
                            Точно, много добър слоган!

Коментар

Само питам. Не мога да разбера, кое копче да натисна щот съм тъп. От бон апети не разбирам. Знам само таратор.
                              Споко, Мечо!
                              А пък и аз, като доста по-умен, много време се дзверих по тази (не)възможност.

Прочее, тъпанарче не си ти, а е този от сайта Инвестор, който не е показал тази дива и несрещана от мен разделеност на форума в един или друг вид, даваща различни възможности, които не са ясни от самосебе си.

Просто разликата е, че ако сте във http://www.investor.bg/forum/comments/ имате едни възможности, а ако сте във http://www.investor.bg/forum, имате съвсем други, и това не става от никъде ясно, ако не си поблъскаш главата в стената на тъпотията на (1) създалите форумния софтуеър, използван тук, и (2)на използващите го за интернет бизнес - които даже и не знаят как, в какво и защо да упътват юзърите.
                              Пробвайте и ще видите драстичната разлика. След това премислете, дали вие сте тъпи или някой друг е тъп...
                              Last edited by vmankov; 15.09.2012, 18:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Тръгваш ли? И да внимаваш с белото!!!
                                А, с белота какво да внимавам. Моята терца е по голяма от чуждите петдесета.
                                Майтап.

Иначе сериозно. Надявам се колегите да излязат сухи.

Аз иначе съм твърдо за пълното легализиране на наркотиците. Откъде накъде ще ги забраняват ??? Ми да забранят и пиенето тогава !!!

Законите създават бандитите !!!
                                tnm

Коментар

Working...
                                X