Първоначално изпратено от katilarium
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеде мотика де
сънуваш ли кошмари с дълъг километри царевичен ред
и не свършва ...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДа е поне на 200 километра от Добруджа. Почвата да е сива горска, бедна, плитка, каменлива, основната скала да е леска ... в най-добрия случай да може да се засее някакъв непретенциозен райграс .Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБау-бау, добри 'орица!
Аз па к'ва секси леща спретнах - направо уникална стана. От 1 месец не бях правил и много ми се хапваше и отпрах 3 паници за норматив - хихи
Ха, наздраве!
Бат' Космо, ако няма някоя платена под ръка да му я спретне, ще му дам рецептата - става с поглед - мой патент
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕеее, а тез дет сме си зели добрички булки??Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе то хубаво, ама да не се превръща от удоволствие в проблем трябва да е до 40 км от местообитаването. Аз съм се насочил към пернишки села. Надявам се да не ям бойБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДа е поне на 200 километра от Добруджа. Почвата да е сива горска, бедна, плитка, каменлива, основната скала да е леска ... в най-добрия случай да може да се засее някакъв непретенциозен райграс .
сънуваш ли кошмари с дълъг километри царевичен ред
и не свършва ...http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДа е поне на 200 километра от Добруджа. Почвата да е сива горска, бедна, плитка, каменлива, основната скала да е леска ... в най-добрия случай да може да се засее някакъв непретенциозен райграс .
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеКато го направихте на въпрос (това да се сдобиете със село),та да ви питам - "Къде бихте предпочели да е позиционирано селото (в кой край на България,кой район,кое землище)?
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеКато го направихте на въпрос (това да се сдобиете със село),та да ви питам - "Къде бихте предпочели да е позиционирано селото (в кой край на България,кой район,кое землище)?
Аз съм доволен от изминалата седмица(10-тина дни)
Изкастрих и подрязах дръвчетата,варосани са стъблата,напръскани против вредители,доматите са вече в оранжерията,обновяването на лозето е със завършен етап - още два реда са засяти,градината е подготвена Чак комшията,виден агроном,завидя с думите "Ееее,тая година сте напред вие."
Дори петък и събота се отдадох на пречистване на селските ниви от примеси на метали ....е,не завърши с резултат за хвалене (мноУ стрикно са си вършили работата тез преди нас бря),но не го броя за загубено време ...досега все ми убягваше красотата и спокойствието на природата(жалко,че не носех фотоапарат,че да ви направя съпричастни).Та ...два дни на разходка на чист въздух,на тишина(само чучулигите пееха ) и далеч от града.
Мисля,че преборих пролетния дискомфорт
Днес като по-поръчка е валежно и се отдадох на заслужен мързел и почивка
Успех
Да е поне на 200 километра от Добруджа. Почвата да е сива горска, бедна, плитка, каменлива, основната скала да е леска ... в най-добрия случай да може да се засее някакъв непретенциозен райграс .Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Като го направихте на въпрос (това да се сдобиете със село),та да ви питам - "Къде бихте предпочели да е позиционирано селото (в кой край на България,кой район,кое землище)?
Аз съм доволен от изминалата седмица(10-тина дни)
Изкастрих и подрязах дръвчетата,варосани са стъблата,напръскани против вредители,доматите са вече в оранжерията,обновяването на лозето е със завършен етап - още два реда са засяти,градината е подготвена Чак комшията,виден агроном,завидя с думите "Ееее,тая година сте напред вие."
Дори петък и събота се отдадох на пречистване на селските ниви от примеси на метали ....е,не завърши с резултат за хвалене (мноУ стрикно са си вършили работата тез преди нас бря),но не го броя за загубено време ...досега все ми убягваше красотата и спокойствието на природата(жалко,че не носех фотоапарат,че да ви направя съпричастни).Та ...два дни на разходка на чист въздух,на тишина(само чучулигите пееха ) и далеч от града.
Мисля,че преборих пролетния дискомфорт
Днес като по-поръчка е валежно и се отдадох на заслужен мързел и почивка
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПробвах новата резачка. Добре реже. Катурнах някое и друго дърво в изоставената градина на село. Обаче ме заваля дъжда. Главата ми се напълни със стърготини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЧиче тая година защото беше топла зимата и плъзнаха огромно количество вируси и много народ не успяха да прескочат зимата... Гадно... Чакам в края на месеца статистиката за смъртността, но първоначалните данни пак са плашещи - починали 115 х души, родени 63 хикляди....
Такава безисходица и липса на перспектива ги гони хората, че понякога се отчайвам...
Народа не е чак толкова беден или глупав, той е отчаян от липсата на оптимизъм и светлина в този пусти български тунел....
Залива го помия от екрана и вестниците...Посланието е едно - утре ще се мре и по-добре да ви погребват в чужбина...
Няма я "малката правда". Нещо дребно, ежедневно, положително, красиво....
Коментар
Коментар