Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЩе се оправиш, ама неприятно.
То и кака как да си викнеш, кат' ти не може да си извикаш на воля - хихи
Чиърс!
Е утре понеделник... Ще ходя в една партиийна централа да се обяснявам защо спирам да давам пари по избори... Всъщност да им тегля по една майна... Играя малко комарджийски, защото народа е много прост и идея нямам как ще гласува, а до сега когато съм заложил на българският народ все съм губил ама пусто нали сме си едни дон Кихотовци и все си блъскаме главите в разни стени... Трябва да пиша и едни обяснения до данъчните и до иконо мическа полиция за 25 фирми които на времето съм продал па после се забъркали в разни ДДС измами... Минаклата седмица си уволних целият првен отдел.. Вече ще работя само с външни юристи. Почвам и сериозна процедура да аутсорсвам дейности, защото вече нямам енергия да поддържам толкова дейности и да давам толкова заплати.. Е сега гледам оферта на една фирма дето чисти половината банки и учреждения в София, искат моите 4 чистачки да ги назначат при тях и разходите ще ми паднат на половина.. Едни други ще ми купят всички кйоли и ще ги поддържат а аз само ще давам наем.. Сега сервиза ми не може да обслужва клиенти от моите маймуни дето трошат служебни коли.. Така и с охраната, за какво да плащам 25 заплати на охранители по строежи, блокове итн... Макар че хората при мен имат и много допълнителни функции освен служебните а с тия новите няма да мога да ги пращам да ми пазаруват, да ми готвят в нас, да ми изпращат курвите, да бият разни лайна дето притесняват децата на разни познати или вдигат много шум.. Па и с кой ще си пия ракията??? Абе неделя вечер не е врем за мислене.. Това е врем за пиене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМай толкова си и читател
В тази тема не се извиняваме
,Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениезащото сме тайфа и между нас няма нужда от извинения.Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеНаздраве бат Маранди..... Аз поркам чай с коняк че се и лекувам.. Грам глас нямам
То и кака как да си викнеш, кат' ти не може да си извикаш на воля - хихи
Чиърс!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЪм, ти си го казвал вече - политиците много проточиха кризата в Европа. За 5 години дебелата Меркел вкара Европа в 3 рецесии нарочно. Множко е.
( преди време около 2010 година с Асен-ката бяхме предупредили, че Великата депресия ще се види кат' розов сън на фона на това, което се задава. Всичко ни се смя тогава. Особено за БГ-стан.
Конкретно за родните бастуни, избиха се да лижат задници да следват чужди модели ( които няма как да проработят в БГ-стан ) и да експериментират с 'орицата си. Ефектът също е видим 2 милки по-малко за 20 години и демографска катастрофа.
П.П. В крайна сметка най-простите застанаха начело и ефекта се вижда като главна цел имаха да си развъждат електорат - демек да цигиназират БГ-стан.
Вече сме на първо място в Европа и по опити за самоубийства.
От началото на 2013 година са над 200 опита - или по 2 опита за самоубийство на ден.
П.П.П. И нашите пауни сега правят предизборна кампания. Демек оправиха 'орицата и взели да си мерят малките пишлета.
Т'ва е накратко!
Ай, наздраве!
Наздраве бат Маранди..... Аз поркам чай с коняк че се и лекувам.. Грам глас нямам
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениемисля,че с една правилна данъчна политика можем много бързо да дръпнем напред
подарявам на политиците една идея за данъчна реформа
който има деца-всяко дете е признат разход примерно от 500лв
ако работиш и плащаш данъци и имаш примерно две деца -признават ти 1000лв разходи
ако са студенти -50% повече
ако не работиш не получаваш нищо
ако работиш ,възпитаваш децата си и ги изучиш държавата не ти помага,
но няма да ти пречи и колкото по-добре ги изучиш
толкова повече данъчни отстъпки ще получиш
няма тояга,онли морков
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеТака си е Чиче Прав си. Така и не разбрах къде сбъркахме. Къде сбъркаха поколения назад българи, та не успяхме да се поставим поне на нивото на Гърция... Но като чета история колко нации и племена са изчезнали като са съществували много повече векове от българите, така че нищо ново под слънцето...
( преди време около 2010 година още с Асен-ката бяхме предупредили, че Великата депресия ще се види кат' розов сън на фона на това, което се задава. Всичко ни се смя тогава. Особено за БГ-стан ще кошмар.
Конкретно за родните бастуни, избиха се да лижат задници да следват чужди модели ( които няма как да проработят в БГ-стан ) и да експериментират с 'орицата си. Ефектът също е видим 2 милки по-малко за 20 години и демографска катастрофа.
П.П. В крайна сметка най-простите застанаха начело и ефекта се вижда като главна цел имаха да си развъждат електорат - демек да цигиназират БГ-стан и всичко читаво да се прогони, защото ги гони манията, че всеки е хукнал да сяда на стол-а им.
Вече сме на първо място в Европа и по опити за самоубийства.
От началото на 2013 година са над 200 опита - или по 2 опита за самоубийство на ден.
П.П.П. И нашите пауни сега правят предизборна кампания. Демек оправиха 'орицата и взели да си мерят малките пишлета.
Т'ва е накратко!
Ай, наздраве!Last edited by marandi; 07.04.2013, 22:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеЧукча читател,не писател
Извинявам се! - некадърен опит за припознаване беше само.
Лека вечер
В тази тема не се извиняваме, защото сме тайфа и между нас няма нужда от извинения.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЩе кажа само, че пишеш отскоро в темата
Харесвам добруджанци /особено един/, но смятам, че те са роби на земята. Наистина мразя да полагам усилия и затова гледам по всякакъв начин да си улесня живота - моя и на добруджанците около мен
П.П. Свекърва ми беше невероятен човек. С един поглед разбра, че съм градско чедо
Извинявам се! - некадърен опит за припознаване беше само.
Лека вечерСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеИмам едно подозрение ....и ще ме извиниш ако не съм прав,щото отчасти е и лично - болднатото не си го преживяла на живо в Добруджа,както и че е нямало същото болднато ( ) с свекърва .Има ли нещо вярно?Както казах - лично е и по никакъв начин не изисква отговор
Харесвам добруджанци /особено един/, но смятам, че те са роби на земята. Наистина мразя да полагам усилия и затова гледам по всякакъв начин да си улесня живота - моя и на добруджанците около мен
П.П. Свекърва ми беше невероятен човек. С един поглед разбра, че съм градско чедоПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАз викам - въобще да не се стига да къра. Противник съм на всякакъв род натоварвания и усилия.Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАз викам - въобще да не се стига да къра. Противник съм на всякакъв род натоварвания и усилия.
като ме срещнат познати и като кажат-ау ти си отслабнал
а аз отговарям-да но умствено
http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеМи измислили са го хората - свекървата на единия край на къра,булката на другия .... да не се джафкатПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеТака си е Чиче Прав си. Така и не разбрах къде сбъркахме. Къде сбъркаха поколения назад българи, та не успяхме да се поставим поне на нивото на Гърция... Но като чета история колко нации и племена са изчезнали като са съществували много повече векове от българите, така че нищо ново под слънцето...
подарявам на политиците една идея за данъчна реформа
който има деца-всяко дете е признат разход примерно от 500лв
ако работиш и плащаш данъци и имаш примерно две деца -признават ти 1000лв разходи
ако са студенти -50% повече
ако не работиш не получаваш нищо
ако работиш ,възпитаваш децата си и ги изучиш държавата не ти помага,
но няма да ти пречи и колкото по-добре ги изучиш
толкова повече данъчни отстъпки ще получиш
няма тояга,онли морковhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОстави я тази тема, че се депресирам.....
Такава безисходица и липса на перспектива ги гони хората, че понякога се отчайвам...
Народа не е чак толкова беден или глупав, той е отчаян от липсата на оптимизъм и светлина в този пусти български тунел....
Залива го помия от екрана и вестниците...Посланието е едно - утре ще се мре и по-добре да ви погребват в чужбина...
Няма я "малката правда". Нещо дребно, ежедневно, положително, красиво....
Така си е Чиче Прав си. Така и не разбрах къде сбъркахме. Къде сбъркаха поколения назад българи, та не успяхме да се поставим поне на нивото на Гърция... Но като чета история колко нации и племена са изчезнали като са съществували много повече векове от българите, така че нищо ново под слънцето...
Коментар
Коментар