If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Мечо, събуди любопитството ми за тази личност. Признавам си бях го чувал само като име, но тия дни мисля да попрочета някои неща и да изгледам сериала линк от който си постнал. Ето това му е хубавото на нета, че информацията може да се предаде бързо и непретанциозно, а който впоследствие желае да се възползва и да научи нещо повече по дадената тема. А смисъл и някакво значение биха могли да се открият на всевъзможни места и в най-различни по тематика и съдържание документи, литература или филми. Понякога обаче е важно само някой да те насочи, да ти покаже, да сподели...
(У)щипаните госп'ици по (У)биците (У)свинват (У)среднено всяко вОстание, щот' не разбират (У)свобождението, на владеещите п(У)знанието!
П.П. По принцип гледам да не чета БГ-стански форуми, че ще си разваля българският език и понякога наистина започвам да се чудя за някоя дума как се пише, щот' 10000 неграмотници кат' я напишат грешно и накрая си викам: "Русо кофо, ко' се чудиш, че си изтрещял".
Накрая 10000 Мечки кат' ми ревнат, че съм неграмотен - иди се оправи
Ще си позволя да цитирам Милом от темата за политика:
"Ако нещо ти изглежда като магаре,реве като магаре,държи се като магаре
100% не е лъв"
(У)щипаните госп'ици по (У)биците (У)свинват (У)среднено всяко вОстание, щот' не разбират (У)свобождението, на владеещите п(У)знанието!
П.П. По принцип гледам да не чета БГ-стански форуми, че ще си разваля българският език и понякога наистина започвам да се чудя за някоя дума как се пише, щот' 10000 неграмотници кат' я напишат грешно и накрая си викам: "Русо кофо, ко' се чудиш, че си изтрещял".
Накрая 10000 Мечки кат' ми ревнат, че съм неграмотен - иди се оправи
Смотрит месяц в окно
И в речную воду.
Едет батько Махно
И везет свободу.
Я не белый и не красный
Не зеленый и ни чей,
Запрягай коней в тачанку,
Атакуем сволочей.
Бляд,
спри се, бря!
Ей, зат'ва изчезва БГ-стан. Кажи ми на кого не излизахте задниците? ( риторично ).
П.П. В момента си мислиш, че си голям умник, че 3 дена бълваш руски лай*а, налЕ?
Па, Русия ти няма и половината на историята на БГ-стан и повечето е крадена от нас. Лижи, лижи ...
После подкарай турците, хамериканците, австрийците, немците, ингилизите, сърбите, гърците и т.н. по задниците.
---------------------------
Накрая ми кажи с к'во си по-различен от тия в Парламенто, дет' уж храчиш, че въстания вдигаш - ами нали и той се е разцепил на 20-сет части да лижи всички чужди задници ( дет' им плащат хранилка ), само не и да целуне ръка на 'орицата дет' са ги избрали ( демек народеца си собственият ).
Няма ме разбереш, ама карай
---------------------------
Ама, то в цял БГ-стан стана модно всеки да се прави на НЕБългарин, бря ( еПаси ) - кат' ви залющя с Русата метла накрая и ще ми станете едни чуждофил-чета всичките, че ще се криете през 3 граници. Да'е... извратяняците станали - хаха
Ма, върви да плещиш на майка си и баща си на руски и на децата си, бря. Ко ми се кикериш тук с треторазрядни стихчета. Тряя сме смаяни къв си "албанец" ли?
Пиши на български - не на развален български, дет' църковният им език е старобългарски, па Петър-чо взел да прави "рИформа" и взел 3-4 буквички от латинецата и измислил "руския" език - демек развалил българският. Капиш?
Нали си спец по История - чети си кой е Петър-чо, за коя езикова рИформа шпрехам и к'во е направил кат' заменил 3-4 буквички с латински - открил "нов" език
Смотрит месяц в окно
И в речную воду.
Едет батько Махно
И везет свободу.
Я не белый и не красный
Не зеленый и ни чей,
Запрягай коней в тачанку,
Атакуем сволочей.
Коментар