Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро на прайда !!!
Да пращаме лъвиците на лов, пък ние ще ги чакаме и ще играем бридж белот !!!
И всякаква феминистка литература да се ИЗГОРИ !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЩе си позволя да цитирам Милом от темата за политика:
"Ако нещо ти изглежда като магаре,реве като магаре,държи се като магаре
100% не е лъв"
Добро утро на прайда !!!Last edited by 4i40; 08.04.2013, 09:46.
Коментар
-
Като не знам украински, и руския е украински
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=iYa19qdY-P4Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеКосмо - цар на късия натуралистичен разказ.....
Добро утро чета
Рина, къде беше като те нямаше. Баш по време на востанието изчезна. Няма кой да ушие байряка и да му тури знака. Наложи се да си рисуваме джипките
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕй т'ва ще му е девиза:
(У)щипаните госп'ици по (У)биците (У)свинват (У)среднено всяко вОстание, щот' не разбират (У)свобождението, на владеещите п(У)знанието!
П.П. По принцип гледам да не чета БГ-стански форуми, че ще си разваля българският език и понякога наистина започвам да се чудя за някоя дума как се пише, щот' 10000 неграмотници кат' я напишат грешно и накрая си викам: "Русо кофо, ко' се чудиш, че си изтрещял".
Накрая 10000 Мечки кат' ми ревнат, че съм неграмотен - иди се оправи
"Ако нещо ти изглежда като магаре,реве като магаре,държи се като магаре
100% не е лъв"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеи отзад има едбна дюза дето ти мие дефекатора....
Коментар
-
Ей т'ва ще му е девиза:
(У)щипаните госп'ици по (У)биците (У)свинват (У)среднено всяко вОстание, щот' не разбират (У)свобождението, на владеещите п(У)знанието!
П.П. По принцип гледам да не чета БГ-стански форуми, че ще си разваля българският език и понякога наистина започвам да се чудя за някоя дума как се пише, щот' 10000 неграмотници кат' я напишат грешно и накрая си викам: "Русо кофо, ко' се чудиш, че си изтрещял".
Накрая 10000 Мечки кат' ми ревнат, че съм неграмотен - иди се оправиLast edited by marandi; 08.04.2013, 05:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАаааа голяма работе е мечо ти биков
1. Рецитал на руски стихове.
2. Родни чалга-певачки, с крадени сръбски, гръцки, турски песни.
П.П. На т'ва се вика национална "кауза", щот' от 100 поста - 99% са му такива.
Ма, голЕм албански шпионин излезе
П.П.П. Понеже "нямаме" БГ-станска История, култура, поезия и т.н. на хиляди години - затова справка с точка 1-но и 2-ве.
Точка 2 му е хоризонта за БГ-история - той отвъд чалга-певачките не подозира, че БГ-стан е имал хилядолетна история.Last edited by marandi; 08.04.2013, 05:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСмотрит месяц в окно
И в речную воду.
Едет батько Махно
И везет свободу.
Я не белый и не красный
Не зеленый и ни чей,
Запрягай коней в тачанку,
Атакуем сволочей.
спри се, бря!
Ей, зат'ва изчезва БГ-стан. Кажи ми на кого не излизахте задниците? ( риторично ).
П.П. В момента си мислиш, че си голям умник, че 3 дена бълваш руски лай*а, налЕ?
Па, Русия ти няма и половината на историята на БГ-стан и повечето е крадена от нас. Лижи, лижи ...
После подкарай турците, хамериканците, австрийците, немците, ингилизите, сърбите, гърците и т.н. по задниците.
---------------------------
Накрая ми кажи с к'во си по-различен от тия в Парламенто, дет' уж храчиш, че въстания вдигаш - ами нали и той се е разцепил на 20-сет части да лижи всички чужди задници ( дет' им плащат хранилка ), само не и да целуне ръка на 'орицата дет' са ги избрали ( демек народеца си собственият ).
Няма ме разбереш, ама карай
---------------------------
Ама, то в цял БГ-стан стана модно всеки да се прави на НЕБългарин, бря ( еПаси ) - кат' ви залющя с Русата метла накрая и ще ми станете едни чуждофил-чета всичките, че ще се криете през 3 граници. Да'е... извратяняците станали - хаха
Ма, върви да плещиш на майка си и баща си на руски и на децата си, бря. Ко ми се кикериш тук с треторазрядни стихчета. Тряя сме смаяни къв си "албанец" ли?
Пиши на български - не на развален български, дет' църковният им език е старобългарски, па Петър-чо взел да прави "рИформа" и взел 3-4 буквички от латинецата и измислил "руския" език - демек развалил българският. Капиш?
Нали си спец по История - чети си кой е Петър-чо, за коя езикова рИформа шпрехам и к'во е направил кат' заменил 3-4 буквички с латински - открил "нов" езикLast edited by marandi; 08.04.2013, 04:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
като ме срещнат познати и като кажат-ау ти си отслабнал
а аз отговарям-да но умствено
Коментар
Коментар