IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Насочи се към бизнес свързан с входящата част на храносмилателната ни система. Там задължително трябва да вкарваме нещо. На "изхода" не е толкова важно.
    Мисли по-нашироко!
    Хвани и двете.

Продаваш храни, предизвикващи запек и медикаменти, лекуващи запек.
    Или обратното.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      А Аноне не съм съгласен. Бизнеса на изхода е по печеливш. Питай ватмана Ергени Минджев да ти обясни!
      За теб бизнес на изхода, за него бизнес на входа

Коментар

Това са "луксозни стоки". Всеки може да мине без тях. Едно време през Соца-а с вестниците какво правехме в тоалетната? Сегашните малко оцветяват, но съдържанието име е баш за там.

Насочи се към бизнес свързан с входящата част на храносмилателната ни система. Там задължително трябва да вкарваме нещо. На "изхода" не е толкова важно.
        Абе то тва хубаво. Ама, като гледам скоро може да има як бизнес. То с тва обедняване женурята дъл няма да заебат дамските превръзки и да минат на

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Не позна
          чорапогащници значи

Коментар

Това са "луксозни стоки". Всеки може да мине без тях. Едно време през Соца-а с вестниците какво правехме в тоалетната? Сегашните малко оцветяват, но съдържанието име е баш за там.

А Аноне не съм съгласен. Бизнеса на изхода е по печеливш. Питай ватмана Ергени Минджев да ти обясни!

Коментар

Нормалния процес на ферментация на джибрите изисква температура между 15-16 и 20-21 градуса.

Не позна

Коментар

Мани майтапа брат, ама имам един познат държи два павилиона на два софийски пазара и продава бира и цаца. Инвестицията я има 5 бона я не, работи 3 месеца в годината а стандарта му на живот въобще не отстъпва на моя...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  Фабриката с хартията и салфетките я спрях докато не ми платят..

Коментар

Петък, почти средата на Октомври, Температурата навън продължава да бъде над 25 градуса. За бизнеса ми най-високата температура трябва да е 20-22. Това нормално става на 1-2 септември.
                    Нормалния процес на ферментация на джибрите изисква температура между 15-16 и 20-21 градуса.

Коментар

Петък, почти средата на Октомври, Температурата навън продължава да бъде над 25 градуса. За бизнеса ми най-високата температура трябва да е 20-22. Това нормално става на 1-2 септември. И господ е против мен. Занимавам се с простотии на разни държавни службици. Хората ми са адски изнервени. Нямам проблеми все още със заплатите. Дали това няма да е първият месец от 10 години насам, когато заплатата ще закъснее На никого пари не дължа, дължат ми стотици хиляди А на вън времето е чудесно, но не и за моя бизнес
                      Ей такива мисли са ме налегнали
                      Не е добре.. Ама нема да умираме.. Сипи си една ракия - олеква... Ебал съм му майката - днес цял ден ще поркам... Преди години когато купих сервиза и автокъщата на Горубляне реших да запазя и ремонтирам съществуващата в имота къща.. Докато правих ремонта докарах два контейнера - офиси в двора... От там ми тръгна целият бизнес... Сега имам два големи и модерни офиса на топ локации в София, но още като ми докри вее (като днес) си ида в горубляне, седна си пред контейнерите, напред е автокъщата, до мен сервиза, тоя дойде, ония дойде, туря си лаптопа и си сърфирам и занеш ли колко не ме ебе че на практика пари не изкарвам поне от две години.... Иначе в момента няма малък и среден бизнес дето да не е някаква далавера с държавата и да може да печели... Е гледам ги колите - никой не купува. Бедни цървули търсят голфове и аудита до 10 х.лв. Тия коли файда да ги внасяш няма.. И ни така, ни така.. Това от което се печели в БГ не се търси... Фабриката с хартията и салфетките я спрях докато не ми платят.. Над 100 бона ми дължат все държавни учреждения и големи компании.. Да не кажа 150 бона, защото имат и едни ДДСта да ми възстановяват.... С недвижимите имоти набраво е гробница - имам сигурно 50 парцела из цяла България (къде сам къде с партньори) и всичките са купени с кредити коиот в момента не се обслужват и по цял ден правя разни еквилибристики как да излъжа тая или оная рекетьорска банка... Имам и няколко завършени обекта, коиот съм ги спрял от продажба и по скоро ще ги взривя от колкото да продавам на безценица или на разни лешояди дето се пазарят за 200 евро повече ли ще е гаража или не. Дразнещо е и ми накърнява достойнството... Ама нали се сещаш какъв разход е да държиш готов блок в София с разрешение за ползване, без да го продаваш.. То не са охрани, то не са данъци, то не са глоби.. Ония ден едно скеле на единия от замразените строежи паднало и намачкало 4 коли.. Сега се съдя и разни застрахователи дето са платили щетите.. Ясно че няма да ме осъдят ама пак разправии - айде прехвърляй фирми, несъстоятелности, адвокати.. И само действие изваждане... В личен план и там кур голем - разделих се с приятелката ми, почнах много да пия, здравословно сдадох... Е днес поне няма да мисля негативно.. Викнал съм си за довечера две много скъпи миски и ще пия цял ден, полсе ще ги разбия от кекс, полсе пак ще пия и така до неделя... Ебати живота.. От маса на маса, от курва на курва, от разход на разход.. Гейска работа.

Коментар

• Петък, почти средата на Октомври, Температурата навън продължава да бъде над 25 градуса. За бизнеса ми най-високата температура трябва да е 20-22. Това нормално става на 1-2 септември. И господ е против мен. Занимавам се с простотии на разни държавни службици. Хората ми са адски изнервени. Нямам проблеми все още със заплатите. Дали това няма да е първият месец от 10 години насам, когато заплатата ще закъснее На никого пари не дължа, дължат ми стотици хиляди А на вън времето е чудесно, но не и за моя бизнес
                        Ей такива мисли са ме налегнали

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                          И аз.
                          Вече раздадох правосъдието на чираците, допивам петата чаша и тръгвам по задачи.

До после.
                          Па ми тръгна глътка и реших никъде да не ходя... Ще опънем една маса пред външният офис...

Коментар

И аз подпушвам пури.... Ама не гълтам. Днес нещо ме хвана и спрях да пия че цял следобед ще съм с колата и да не стане някоя беля...
                            И аз.
                            Вече раздадох правосъдието на чираците, допивам петата чаша и тръгвам по задачи.

До после.

Коментар

• И аз подпушвам пури.... Ама не гълтам. Днес нещо ме хвана и спрях да пия че цял следобед ще съм с колата и да не стане някоя беля...

Коментар

И не се сети за приятел и аз да олигавя някоя и друга кохиба...

Имам един приятел, дето вече двайсетина години си пушим пурите всяка седмица заедно.Той винаги почва първата половина, щото набляга на аромата.Какъвто си е и реда - почти не гълта дима.
                                Пък аз съм като труженичките на околовръстното.Захапвам втората половинка, здъвквам ученолюбимо края, така че всички смоли да се примесят със слюнката и гълтам дълбоко.
                                Щото тютюна за дъвчене отдавна изчезна от дрогериите.
                                И тези дни ми бе некомфортно и самотно, докато пушех двете половинки.
                                Пък и някакси гузно.

Та не си рекъл, не сме си врътнали подробна традиция.

Коментар

Working...
                                X