Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеСъс сигурност в (П)3 участват ПАРИ !
Парите са само средство, не цел!Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВсеки човек притежава интуиция. Липсата на интуиция е несъвместима с живота.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеЗдравейте, четници свободомислещи!
Преди няколко дни, нали имаше едни ветрове, едни бури?
Е, точно в късните доби, когато задуха, ме събуди вятъра и до ранни зори не мигнах.
И точно в тези часове на брожение, започнах да си изяснявам една формула- на успеха. До сутринта формулата се избистри, и сега изглежда така:
Р И О (П)3
това п е на куб, не можах да намаля тройката.
Знам,че тука имаме математици и анализатори, които с удоволствие биха я
разшифровали.
П.П. Поне за мен е успешна формулата де.
Със сигурност в (П)3 участват ПАРИ !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗдрасти, Мия!
За да постигнеш успех трябва здраво да РАБОТИШ, да притежаваш ИНТУИЦИЯ и добро ОБРАЗОВАНИЕ.
За целта трябва да направиш ПЛАН, за изминеш определен ПЪТ и да ПОБЕДИШ
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Довечера отивам на кръчма с бандата. Дано успея д асе добера утре жива и здрава до хабитата си
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеЗдравейте, четници свободомислещи!
Е, точно в късните доби, когато задуха, ме събуди вятъра и до ранни зори не мигнах.
И точно в тези часове на брожение, започнах да си изяснявам една формула- на успеха. До сутринта формулата се избистри, и сега изглежда така:
Р И О (П)3
разшифровали.
П.П. Поне за мен е успешна формулата де.!
За да постигнеш успех трябва здраво да РАБОТИШ, да притежаваш ИНТУИЦИЯ и добро ОБРАЗОВАНИЕ.
За целта трябва да направиш ПЛАН, за изминеш определен ПЪТ и да ПОБЕДИШ
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Довечера отивам на кръчма с бандата. Дано успея д асе добера утре жива и здрава до хабитата си
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНяква магическа кристална сфера ще да е. Ако не иде реч за други топкиЗнанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Р И О (П)3
разшифровали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Студено!
Яка главоблъсканица
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЗдравей Миа!
На първо четене и съвсем интуитивно: в РИО на Плажа (Копакабана) с 3 бразилки!
След малко може да напиша и друг (по-универсален) вариант
Студено!Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Р И О (П)3
разшифровали.
На първо четене и съвсем интуитивно: в РИО на Плажа (Копакабана) с 3 бразилки!
След малко може да напиша и друг (по-универсален) вариант
Коментар
-
Здравейте, четници свободомислещи!
Р И О (П)3
разшифровали.
П.П. Поне за мен е успешна формулата де.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКел файда ви на талантливата нация, където всеки до 18 години изумява света с таланта и постиженията си във всички области, а после за няма и 5 години Държавата ви трайно ги превръща в най-бедния член на ЕС ( гарантирано и доживотно ).
Да утрепеш детските мечти е най-голямото престъпление, което може да съществува.
П.П. Русото е упорито и ще ви стопира тия процеси, щот' след само 2-3 поколения изчезвате кат' съм ви смятал и табелата ще стане друга, но няма да е България.
Затова и вече не пиша в блог-чето, щот' нищо хубаво не мога да кажа. Превъртам в момента за рецепта за изход от безнадеждна ситуация. Да е мирна и да печелят всички и да се запази достойнството на тия изстрадали 'орица.
Добро утро чета
Рецептата аз съм я измислил вече - пряка демокрация !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар