IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
    ще помагам на една нова демокрация да си продава ойла
    че иначе каква демокрация е то без петрол
    жива педерастия
    Тез дет забраниха ладите лЕ?
    http://autobild.bg/%D0%90%D0%B7%D0%B...%B0-lada/a2025

Коментар

• http://vbox7.com/play:63fb2477 to i tazi mi e lubima.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Ще те праим заместник на ВалЮ Златев Обещай, че ще намалиш цената на тунджата
        ще помагам на една нова демокрация да си продава ойла
        че иначе каква демокрация е то без петрол
        жива педерастия
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
          Готин беше, пичага.
          Името му е Кетон.
          Моят пък се казва Сиско Не ме питайте що тъй. Повече от 3 месеца си гледахме женското котенце Сиси, докато в един прекрасен ден разбрахме, че има мудЕ

Коментар

• http://vbox7.com/play:d33a153d аз пък това съм запомнил, понякога го слушам.

Коментар

Аз пък да се пофаля
              още 3 сертификата има в библиотеката ми
              де що въглеводород има измислен и още неизмислен
              мина през главата ми тая седмица
              и вие може да си отдъхнете
              няма да пиша глупости по ранни зори
              /за по-късни -не сте се отървали все още/
              Ще те праим заместник на ВалЮ Златев Обещай, че ще намалиш цената на тунджата

Коментар

Аз пък да се пофаля
                Хвала! Добавил си още три гънки на мозъчната кора
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Аз пък да се пофаля
                  http://milom.blog.bg/

Коментар

• Днес случайно чух по радиото това позабравено, но велико "парче", и веднага ми се прииска да го постна тук и да го споделя с вас, приятели! Е, не можах на момента понеже бях в колата по време на работния ден, но ето сега ще го направя с няй-голямо удоволствие, като специално ще поздравя мъжката половина от темата, знаейки обаче че ще го харесат и дамите

Та, специално за Манков и Зарко (разбира се с подтекст), но и за всички други готини хора тук:

http://www.youtube.com/watch?v=C1KtScrqtbc

П.П. Не съм бил още жив когато е сътворено горното, но за хубавото изкуство граници, възраст и измерения не съществуват!
                    Last edited by kev; 05.10.2012, 22:07.

Коментар

• Ритане по кокалчетата било.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                        Не искам вече да имам куче - тук, в София, по ампартанментите, улиците, парковете. Нема пространство за искреното индивид.

То ми отдало душата си - а аз го лъжа, че живее пълноценно.
                        ------------------------------------

Виж, котки и котараци съм имал също, и там нямам този комплекс.

С един котарак, млад котарак, се учихме на бой даже.
                        С наш кеф, като младеж с мъж
                        Щото той немаше истински врагове, понеже не го пускахме още навън-ка.
                        Накрай си слагах и ръкавици за защита. Печеняга беше момчето.

После му взех една женска, направиха и деца. Всичките четири бяха много интересни, та ги пласирахме лесно.
                        -------------------------------------------

След това, понеже ги пускахме вече навън да живеят за свобода - изчезна, не - не се върна мъжкият –– а женската не се върна вече много бременна, втория път.

От женската не остана следа, но от мъжкия имаше - всичките нови котки наоколо в района беха като неги. Голем мъжкар беше.
                        Още осем месечен беше зел страха на местните шопски кучета на вилата, защитавайки периметъра на двора - декар и половина площ.
                        Само кът им се наежи и почне да им пристъпва на чорчик - бегаха, бегаха цетата от неги.

Готин беше, пичага.
                        Името му е Кетон.
                        Женската най-вероятно се казвала АлдехидА

Аз пък съм егоист, гледам на мен да ми е добре. Затова държа дебелото псе в апартамента и ич не ме интересува дали му стига околното пространство
                        Пък и нищо не може да се сравни с удоволствието до избутам наследника от топлото легло в 7:00 да разходи Дунди, знаейки, че си е легнал около 4:00

П.П. Наздраве!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Не искам вече да имам куче - тук, в София, по ампартанментите, улиците, парковете. Нема пространство за искреното индивид.

То ми отдало душата си - а аз го лъжа, че живее пълноценно.
                          ------------------------------------

Виж, котки и котараци съм имал също, и там нямам този комплекс.

С един котарак, млад котарак, се учихме на бой даже.
                          С наш кеф, като младеж с мъж
                          Щото той немаше истински врагове, понеже не го пускахме още навън-ка.
                          Накрай си слагах и ръкавици за защита. Печеняга беше момчето.

После му взех една женска, направиха и деца. Всичките четири бяха много интересни, та ги пласирахме лесно.
                          -------------------------------------------

След това, понеже ги пускахме вече навън да живеят за свобода - изчезна, не - не се върна мъжкият –– а женската не се върна вече много бременна, втория път.

От женската не остана следа, но от мъжкия имаше - всичките нови котки наоколо в района беха като неги. Голем мъжкар беше.
                          Още осем месечен беше зел страха на местните шопски кучета на вилата, защитавайки периметъра на двора - декар и половина площ.
                          Само кът им се наежи и почне да им пристъпва на чорчик - бегаха, бегаха цетата от неги.

Готин беше, пичага.
                          Името му е Кетон.
                          Last edited by vmаnkov; 05.10.2012, 19:43.
                          Свободен във виелицата.
                          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            На Фикосота тоалетната хартия е скъпа.
                            Но е мИека

Коментар

• Бизнесът с храни в ниския сегмент не е в кой знае каква криза (ако говорим за познати марки с изградена мрежа). Ако там има спад, той по-скоро се дължи на въвеждането на нови брендове, които се конкурират със собствените ти утвърдени такива- малък пазар.
                              Космо, полакомил си се за удар, а е трябвало изграждане и налагане, което си е енергоемко във финансов и всякакъв план . На Фикосота тоалетната хартия е скъпа.
                              Last edited by val/she; 05.10.2012, 16:18.

Коментар

• Бахти глупостите се говорят от политиците тези дни. А в Политиката се сърдят на нашите.

GREECE PM: Merkel's visit to Athens 'very, very positive step'

Представям си как би звучало:

GREECE PM: Merkel's visit to Athens 'very, very negative step'

Коментар

Working...
                                X