IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Ха наздраве.. Викам да си ходим от работа вече, че много се напих... И се размислих... За бекон.. Ама няма кой да ми го сготви... Па и не знам къде го правят.. Ама има една кръчма в квартала дето правят пържени пилешки кожички.. Много са добри със соев сос... Май ще ида да си купя..
    Глей, само ние си къркаме днес. ФорумО е в нелегалност

П.П. Шъ съ накъркаме и изтрезнеем по 5 пъти и нЕма едно наздраве, да'е .. - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Мхм ...,

баш си иде сезона на трушийките с ракойка и на винце с 'арни мезета. Добра дружина и нЕма ставане от масата

П.П. Понеже съм оставил Ламята да си пазарува к'вот му се хапва и днес му спретнах 1 сач с бекон и зеленчуци ( ама ресторантьорската на тиган - той по-вкусен става сякаш даже ), ама гледам домъкнал и зеле, щот' ме пита днес - т'ва зеле к'во шъ се прави.

Демек, тънък намек, че му се хапва зеле и кат' се забих пак 2 часа да чета к'во мо'а му омахам от зеле, кат' се насочих към печено на фурна с парченца сланинка за основа и онази "гадна" коричка дет' става

И то чета от зеле на зеле кое как се прави, та чак стигнах до т.нар. японски омлет със зеле.

Бе, луда работа - ай, дзън!

Ха наздраве.. Викам да си ходим от работа вече, че много се напих... И се размислих... За бекон.. Ама няма кой да ми го сготви... Па и не знам къде го правят.. Ама има една кръчма в квартала дето правят пържени пилешки кожички.. Много са добри със соев сос... Май ще ида да си купя..

Коментар

И аз минах на ракия.. Изкарах си едно столче на балкона на офиса и си къркам.. Иде зима и почват да ми се прияждат трушии и кисело зеле...
        Мхм ...,

баш си иде сезона на трушийките с ракойка и на винце с 'арни мезета. Добра дружина и нЕма ставане от масата

П.П. Понеже съм оставил Ламята да си пазарува к'вот му се хапва и днес му спретнах 1 сач с бекон и зеленчуци ( ама ресторантьорската на тиган - той по-вкусен става сякаш даже ), ама гледам домъкнал и зеле, щот' ме пита днес - т'ва зеле к'во шъ се прави.

Демек, тънък намек, че му се хапва зеле и кат' се забих пак 2 часа да чета к'во мо'а му омахам от зеле, кат' се насочих към печено на фурна с парченца сланинка за основа и онази "гадна" коричка дет' става

И то чета от зеле на зеле кое как се прави, та чак стигнах до т.нар. японски омлет със зеле.

Бе, луда работа - ай, дзън!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Класика, братле!

От първото грозде излезли 45л. - второто нещо се "такова" ( май стана студено времето ) и още се ослушва да стане на винце.

П.П. Иначе имам да разчиствам кило бекон до 25-ти и на един оребрен тиган ( дет' ги ползват за грил ) го цвъркам беконЯ по малко без мазнина и вътре бухам по някой нарязан морков да се задуши за мезе, а някой път и с лук.

Обаче май вярно червеното винце голям антиоксидант шъ дойде, щот' от 3-4 дена едни почти черни дефекации прайкам. Явно "събаря" шлаката от хранипровода до отделителната система наред и действа кат' "шхурка" отвътре

Ай, чиърс - ще видя как да прикоткам Ламята да спретне една ракойка, че е голям майстор, а как ми се е докъркала домашнярка - не е истина.

3 литра туршия с домати чери правих и 4-5 буркана с карфиол, ама кат' няма ракойка - така си стои да го е*а.

И аз минах на ракия.. Изкарах си едно столче на балкона на офиса и си къркам.. Иде зима и почват да ми се прияждат трушии и кисело зеле...

Коментар

• Класика, братле!

От първото грозде излезли 45л. - второто нещо се "такова" ( май стана студено времето ) и още се ослушва да стане на винце.

П.П. Иначе имам да разчиствам кило бекон до 25-ти и на един оребрен тиган ( дет' ги ползват за грил ) го цвъркам беконЯ по малко без мазнина и вътре бухам по някой нарязан морков да се задуши за мезе, а някой път и с лук.

Обаче май вярно червеното винце голям антиоксидант шъ дойде, щот' от 3-4 дена едни почти черни дефекации прайкам. Явно "събаря" шлаката от хранипровода до отделителната система наред и действа кат' "шхурка" отвътре

Ай, чиърс - ще видя как да прикоткам Ламята да спретне една ракойка, че е голям майстор, а как ми се е докъркала домашнярка - не е истина.

3 литра туршия с домати чери правих и 4-5 буркана с карфиол, ама кат' няма ракойка - така си стои да го е*а.
            Last edited by marandi; 22.10.2012, 14:07.

Коментар

• Наздраве. Няма по добър ден за къркане от понеелниците... Много е вдъховяващо.. Аз си взех половинка пасатарма и си я режа на тънко с едно червено винце..

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=-pJQKW6Z7TU - Full Album
                Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                  за селския имот-с поне 2 декара свободен двор-за корт за тенис-не ще мотики,фрези и др.
                  правиш после селски турнир-мъже,.жени и смесени двойки
                  на следващата година-свързваш се с колеги от други села
                  и правиш междуселски
                  Бъзикаш се....И има защо....Косене, рязне на дървета и издънки от сливи ( мама им...) и после отначало......
                  В безсмислието е смисъла....

Коментар

• А дървата нарязахте ли по селата?

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                      за селския имот-с поне 2 декара свободен двор-за корт за тенис-не ще мотики,фрези и др.
                      и правиш междуселски
                      И след 10 годин Джокович и Федерер

Коментар

• за селския имот-с поне 2 декара свободен двор-за корт за тенис-не ще мотики,фрези и др.
                        и правиш междуселски
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          То едното не би трябвало да пречи на другото, бат Пешо.
                          Пречи пречи пречииииииииииии

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение

Drunk Munich partygoer finds car - two years later

A man in southern Germany has been reunited with his car two years after forgetting where he parked, Bavarian police said on Thursday.

After a night of drinking in December 2010 and an unsuccessful search the next day, the vehicle's owner reported his car as missing to the Munich police.

Authorities discovered it by chance last month after a traffic warden noticed that its inspection stickers had expired - 4 km from the spot where the now 33-year-old craftsman originally thought he had parked.

"The weird thing is that it turned up so far away, although the owner was pretty sure of where he had left it," said police spokesman Alexander Lorenz.

In the trunk were 40,000 euros ($51,600) worth of tools including power drills and electric screwdrivers, Lorenz said.

http://www.reuters.com/article/2012/...89A0ZO20121011

Анонка брат и аз съм си губил колата в преките зад Пирогов и на другата сутрин си отидох с такси... Намериха ми я след няколко дни в един затворен двор зад едно блокче. Явно вратата е била отворена и аз съм се намъкнал някак..

Коментар

Дойдох си... Ама няма какво да разправям. Братята македонци правят уникални мезета и са големи табиетлии. От Кюстендил до Крива паланка е нищо път и половината град се е изнесъл там предвид факта че в Македония стоките са с по високо качество. Особенно ракията. Та вчера доде се съберем, доде се наканим да тръгнем. Доде изчакаме рожденника да си довъши скандала с жена си, койот ако не бяхме ние да се намесим щеше да завърши със смъртен случай... Не знам по кава причина тоя олигоферен не беше осигурил жени... Само разни семейнио двойки с дрешките от 90та година дето с тях ходят по сватби, абитуриенски балове и новобрански... Разговори на тема "в службата колегите са ми идиоти а аз съм недооценен".... Или "баща ми има склероза а майка ми остеропороза..".. И най хитовото "сина ми учи в Лондон а дъщерята в Белгия".. А мен какво ме ебе цялата таз работа....? Всъщност въобще не ме интересуват на хората личните драми на хората, къде им ебат децата, до кава степен са се мумифицирали те или родитеите им или къде се изживяват като наемни работници... Ако нещо мога да помогна - да казват - ако не - да не ме занимават с глупости.. Аз съм човек койот много помага и се раздава, ама не съм кошче за душевни отпадъци...Хич не си бях на мястото... Напих се като животно (изпих къде литър ракия), към 1 часа се извиних че имам работа и се прибрах... Спрях за едно повръщане след Кюстендил по завоите... Бях си взвел и шофьор за да не карам пил...Стана ми жал за момчето.. Вика ми "бате Гого що ми загуби събота вечер? Щях да изкъртя две люлински златотърсачки и да обърна Боровец с хастара на горе.."... Как и да е... Предложих му като компенсация онази готината сервитьорка от Горубляне дето я чуках в луксозния Мерцедес (тази драма ще Ви я разправям друг път)... Онзи ден пак се записах там.. Много яка мацка е.

Днес мисля да поработя, че нещо делата ми се забавиха тия дни, понеже по цял ден купувам селски къщи. И разпродвам апартаменти.. Уплаших се като видях каво море от предлагане има на апартаменти в София... Жилищният пазар по гетата е мъртъв. Бъдещето е на затворените комплекси извън града... И тази ниша ще трябва да уплътним в следващите десет години преди да умрем... Как сега не съм на 25 години? Щях да превзема държавата.. Да ама не... Времето е голям убиец... Хайде наздраве.. Отворих си една бира с един чипс (с люта чушка, не е лош) за да трепя махмурлука и сядам да бачкам... Ама първо ще дефекирам...

Drunk Munich partygoer finds car - two years later

A man in southern Germany has been reunited with his car two years after forgetting where he parked, Bavarian police said on Thursday.

After a night of drinking in December 2010 and an unsuccessful search the next day, the vehicle's owner reported his car as missing to the Munich police.

Authorities discovered it by chance last month after a traffic warden noticed that its inspection stickers had expired - 4 km from the spot where the now 33-year-old craftsman originally thought he had parked.

"The weird thing is that it turned up so far away, although the owner was pretty sure of where he had left it," said police spokesman Alexander Lorenz.

In the trunk were 40,000 euros ($51,600) worth of tools including power drills and electric screwdrivers, Lorenz said.

http://www.reuters.com/article/2012/...89A0ZO20121011

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Дядото не е разбрал нещо.Внукът му си е взел жена за да върти други неща а не мотиката.
                                То едното не би трябвало да пречи на другото, бат Пешо.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X