IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Космо и аз те смятам за свои приятел- нищо че сме анонимни, ще доиде време и ще се запознаем. Ти си мъжко момче с открит и борбен характер и безкористно помагаш на хората- аз много харесвам такива хора. Да си жив и здрав и успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
      ---------------------
      Космо, имаш страхотен подход да сплотяваш екипа-нон стоп курви, пиене, еван, стриптизъорки/и-за служителките ти от офиса.....правиш лудо харчене за тези удоволствия в период на световна финансово икономическа криза и пак съумяваш да се задържиш на пазара с резултати много над тези на конкуренцията.Освен-евач, пияч,.......си и страхотен мениджър!!!
      Абе и аз съм един полски свирач ама.. Мерси за оценката... Тия вече идват с торбите та след малко ще се хващам по същество.. Нема такива ентусиасти едните тръгнаха за агне няекъде по Ихтиман и ще го карат да го пекат в Люлин в нямкава механа и от там ще го върнат на руски паметник за шоуто в късният следобед... Най интересното че са мотивирани само кога требе да се направи някоя простотия....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Наздарве приятеллю.. Тия моите прасета днес ще пекат агне и ще викат стриптизьорки.. Нали знаеш кога уж седнете спонтанно па стане голям купон.. Аз реших да финансирам цялото ядене и пиене а те курвите... Само колежкирте не знам какво ще ги правим.. Те казаха че искат да ги пшусна че не им се гледала тая свинщина и май ще им направя оферта на коятто не могат да откажат - правят масата, режат салатата и мезетата, давам и по 50 кинта на мацка и са свободни да си ходят при семействата - нещо като ден с бонус...

Пропуснах да кажа че вчера "оженихме" два апартамента и 3 автомобила и днес съм богаташ, та ми е широко около врата...
        ---------------------
        Космо, имаш страхотен подход да сплотяваш екипа-нон стоп курви, пиене, еван, стриптизъорки/и-за служителките ти от офиса.....правиш лудо харчене за тези удоволствия в период на световна финансово икономическа криза и пак съумяваш да се задържиш на пазара с резултати много над тези на конкуренцията.Освен-евач, пияч,.......си и страхотен мениджър!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Добро утро лъвове и лъвици. Космо голуем си батко- бачкаш яко , но и купона върви- ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ..
          И ти си номер едно Кире.. Как бих искал да се запозная с Вас.. Е примерно днес и ти и Наивник (па и Лорда е сериозен, макар и наказан в момента) сте на линия да дойдете при мен на купона.. Бат Маранди е далече... Ама анонимността си има своя чар.. Но факта не те познавам на живо, не значи че те уважавам по малко... Ти си великан и мой приятел...

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Космо голуем си батко- бачкаш яко , но и купона върви- ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ..

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Действайте малко по-тактично. Все пак е офис
              Наздарве приятеллю.. Тия моите прасета днес ще пекат агне и ще викат стриптизьорки.. Нали знаеш кога уж седнете спонтанно па стане голям купон.. Аз реших да финансирам цялото ядене и пиене а те курвите... Само колежкирте не знам какво ще ги правим.. Те казаха че искат да ги пшусна че не им се гледала тая свинщина и май ще им направя оферта на коятто не могат да откажат - правят масата, режат салатата и мезетата, давам и по 50 кинта на мацка и са свободни да си ходят при семействата - нещо като ден с бонус...

Пропуснах да кажа че вчера "оженихме" два апартамента и 3 автомобила и днес съм богаташ, та ми е широко около врата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Ха наздраве.. Мисля от днес да почваме да честваме Димитровден (на 26ти е), че имаме трима именници в офиса и вече правят една подготовка - резервирали са цял ресторант, ще се вика певица итн...
                Действайте малко по-тактично. Все пак е офис

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Глей, само ние си къркаме днес. ФорумО е в нелегалност

П.П. Шъ съ накъркаме и изтрезнеем по 5 пъти и нЕма едно наздраве, да'е .. - хихи

Ха наздраве.. Мисля от днес да почваме да честваме Димитровден (на 26ти е), че имаме трима именници в офиса и вече правят една подготовка - резервирали са цял ресторант, ще се вика певица итн...

Коментар

Хъмммм, чи кво ще го търсиш в Балкана. Нейде по Земните кълбета да те пратят.... Малдиви, Мадагаскар, едно друго......
                    Ми аз затова пиша, че ще се разхождам доброзорно.
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Аз съм от екипа на "Сървайвър - България". Сега отивам да търся подходящ терен за следващото предаване.
                      Хъмммм, чи кво ще го търсиш в Балкана. Нейде по Земните кълбета да те пратят.... Малдиви, Мадагаскар, едно друго......

Коментар

Седя си и си мисля. Каква ли ще е тази професия дето се шматкаш заради нея доброзорно из природата Да не си станала овчарка? Или партизанка....
                        Аз съм от екипа на "Сървайвър - България". Сега отивам да търся подходящ терен за следващото предаване.
                        Мечо

Коментар

• Седя си и си мисля. Каква ли ще е тази професия дето се шматкаш заради нея доброзорно из природата Да не си станала овчарка? Или партизанка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                            Добро утро душици!
                            Както забелязах и преди, мечобиков гоняма и темичката отива в небитието.
                            Бе да не са ги хванали сомалийските пирати та изчезна този човек?
                            Мечо е старо куче медалист. Няма да се остави на някакви си там дръгливи, умрели от глад сомалийски пирати да го хванат.
                            Мечо

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Хубаво време настана - прохладно, слънцето се показва срамежливо от облаците... само за разходка из Балкана.
                              Днес ми се налага доброзорно да се пошматкам из природата и може да направя някоя друга снимка.
                              Хубав ден на момичетата и момчетата!
                              Мечо

Коментар

• Добро утро душици!
                                Както забелязах и преди, мечобиков гоняма и темичката отива в небитието.
                                Бе да не са ги хванали сомалийските пирати та изчезна този човек?

Коментар

Working...
                                X