If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Па аз вече съм към средата на шишето... Ама нямам мезе и е кофтии. А нуикой не ще да купи в дъжда и заведенеята отказвват доставки... Добре че намерих една стара кутия пияни вишни и някакви чипсове и бисквити.. Не е мног за уиски ама като няма риба и рака е риба...
Ех как дразниш от рано
При мен положението с пийването се ограничава само до 2 кафета и добро количество бисквитки
Наздраве понякога ми се иска да си сипя и аз нещо силничко от сутринта, как се изкушавам ако знаеш
Па аз вече съм към средата на шишето... Ама нямам мезе и е кофтии. А нуикой не ще да купи в дъжда и заведенеята отказвват доставки... Добре че намерих една стара кутия пияни вишни и някакви чипсове и бисквити.. Не е мног за уиски ама като няма риба и рака е риба...
По вероятно е те да са по старото време.. Или аз м,ного съм се напил снощи съм в паралелен свят???? Всичко може.... Ха наздраве. Реших да си сипя едно малко ега ми тръгне глътка... Някакъв Бушмилс открих..
Наздраве понякога ми се иска да си сипя и аз нещо силничко от сутринта, как се изкушавам ако знаеш
Хм.... Инвестора са по старото време DDD Или ти живееш в някой паралелен свят
По вероятно е те да са по старото време.. Или аз м,ного съм се напил снощи съм в паралелен свят???? Всичко може.... Ха наздраве. Реших да си сипя едно малко ега ми тръгне глътка... Някакъв Бушмилс открих..
Интересно виждане за дъжда имаш Космо. Аз бих казал не ми се излиза в този дъжд, не ми се работи в този дъжд, спи ми се в този дъжд......
Но в 8 часа да кажеш - не ми се пие в този дъжд....
Абе мисля да ида да си легна... Днес нищо не ми се прави.
И не ми се пие в тоя дъжд.. Дет вика Серго - сива седмица ни чака...
Интересно виждане за дъжда имаш Космо. Аз бих казал не ми се излиза в този дъжд, не ми се работи в този дъжд, спи ми се в този дъжд......
Но в 8 часа да кажеш - не ми се пие в този дъжд....
Кавър А: Когато чушките са готови се прави смес от 2 яйца ( жълтъци ) + 2 с.л. брашно + 1 коф. кис. мляко + сол + черен пипер. Така направената смес се изсипва в тенджерата с чушките бавно ( на струя ), като едновременно се разклаща тенджерата с въртеливи движения. Дозата е за 12-15 чушки.
По желание може и лимонтозу в последните 1-2 мин., за да не сгъсти много соса.
Кавър Б: В тиган се слага една лъжица краве масло и като се стопи се слагат 2-3 супени лъжици брашно. Бърка се докато сместта потъмнее и започне да мирише готино. Разрежда се внимателно с бульона от чушките или с топла вода с малко зеленчуков бульон. Накрая се прибавят 1/2 кофичка кисело мляко, малко лимонов сок по желание и черен пипер.
После връщаш кавър Х за още 5-10 мин. да покъкри и да не се пресече.
П.П. Чиърс, че пресъхвам от толкова писане.
Ама, днес Евъртън - Ливер-а и сега Челси - Ман Ю к'ви мачове прайкат. Евала
Велик си бат Маранди.. Рядко се среща толкова разностранен талант като теб.. А аз маам филии с пастет... И не ми се пие в тоя дъжд.. Дет вика Серго - сива седмица ни чака...
Серго, къде го видя това "сиво"!? Там, където аз живея и работя всичко е обагрено в топлите цветове на есента.
Това, че през нощта валя дъжд и в момента мъглите се катерят към върховете на Балкана не означава, че настроението трябва да облачно
Хубав ден, Серго!
Хубав ден и ползотворна седмица на момичетата и момчетата!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар