If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Вдигнала си краката жената щото и отичат
от високите токчета,които подчертават
дългите крака,а вие мушмороци
какви работи са ви в ъкъла пс-да се отчета за пиперките станаха супер
Ще черпиш една кана червено вино/ и подходящо мезе/
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Вдигнала си краката жената щото и отичат
от високите токчета,които подчертават
дългите крака,а вие мушмороци
какви работи са ви в ъкъла
пс-да се отчета за пиперките станаха супер
Интуицията за Фаберже ми подсказва, че е някоя яка мацка!А развинтината ми еротична фантазия я вижда в много по-деликатна поза на краката!
Новобранец, да не бъркаш Фаберже с Флинстоун......
Има камъни и в двата случая, но са различни по цвят....
Психопрофила говори за ценен материал с висока стойност ( като самопреценка) и нежно, почти срамежливо отношение към положението на краката си.....
Така така.. И какъв парадокс - тия жени дето стават за купон не стават за съпруги... Иначе преди месец съседа какво чудо домъкна от някъде.. Гледаме мач трима приятели и това момиче дойде със съседа.. Хубавко, слабичко и доста младо (22 -23 години).. По едно време пи няколко уискита и вика" Айде да Ви направя по една свирка че имам да уча..."- Сбъдната мечта. Аз и отказах че имам негативен опит с пияни деца, опитващи се да правят френска любов ама идеята и начина на изразяване...
Смонафт,
Прекалил си със...................не бе, не!
Не с бушумилса.Обратното е - малко ти е бил.
Щот той алкохола, ти не го ползваш по предназначение.Поне не и за туй дето са го помислили древните.Както винаги ти си на чорчик.Ти пиеш не за да литнеш в небесата, а за да се приземиш.
За туй и не кльопаш хероина.
Щот мозга ти го произвежда в неконтролиеруеми количества.Ако моеше по некъв начин да го синтезираш и етикираш............баси!
Колумбийските картели и джойнт венчър да направят с вганистанските братчеди и местните другари, пак ще да се класираш на позишън Стив Джопс.
Най-паче бъркаш с патриархалното начало в себе си.
И то е на ниво абсистенция.
Ми, виж се от страни кви простотии бръщолевиш?
Някой някога да е виждал пияно момиченце на 23 години?
Без то да го е погледало своето пиянство, поне от сто страни?Предварително и превантивно?
Като настоящ инвеститор?
Прогледни ги като такива и вече няма да имаш "негативен опит".
И друг път съм ти го казвал:
"Една жена проходи ли - не ми я фали!"
/Ма ти ма изкара педофил/
Естествено "изключенията" потвърждават...........:
Мадам дьо Стал, Жорж Санд, Езерната школа/жена му на Шели/, Марлене Дитрих,Мата Хари, Айседора Дънкан, Роми Шнайдер, Мерилин, Тина Търнър, Мадона, Га-га-га, Хилъри, .................
/Пък Темидчето колко държи на алкохол!!Немам думи!
Пък що да не сложим в тая графа и Маранди?
Освен, че порка като пръч и софра ще ти завърти, и и чорапите ще изправи до стената, ......И може би.....едва ли не?
А некъде едно моме крее по него./
Пепел ми на устата.
...............................
Е, по тоя свят са щъпуркали и мъжки момичета.
Аферим!
Бах маа му!
Как се е променил света!
Някак си неусетно и безвъзвратно!
Има вече хора, които им е някак си неудобно да гаврътнат по едно/две-три-четри/ от сабахлем!
Изумявам!
А щом аз съм ошашавен, значи пак жените имат пръст в тоз синдром.
Те обичат да ни вменяват, че трябва да имаме крила и да нямаме косми.Че шкембето за чорбата се миело изобилно с негасена вар, веро и ако все още има лайна - препоръчват вениш.
Ами нищо чудно.Откога си верват, че са пренаписали човешката история.Хората били слезли на земята, щото имали биологическата потребност да се къпат всеки ден!
Не седмично, не дори през ден!
Жив да не бях!
Не вервам тука да имат пръст евреите.Не са таквиз изроди.И ония с меките китки не ще да са.Не мое толкоз да са извратени!
Женките ще да са!
Шерше ла фам.
Същите дето преди две илядо годин са измислили бирата, та да си закусват с нея.
hahhaha, колко си луд не е истина - гъделичкаш ми егото с това постче
Бах маа му!
Как се е променил света!
Има вече хора, които им е някак си неудобно да гаврътнат по едно/две-три-четри/ от сабахлем!
Изумявам!
Те обичат да ни вменяват, че трябва да имаме крила и да нямаме косми.Че шкембето за чорбата се миело изобилно с негасена вар, веро и ако все още има лайна - препоръчват вениш.
Ами нищо чудно.Откога си верват, че са пренаписали човешката история.Хората били слезли на земята, щото имали биологическата потребност да се къпат всеки ден!
Жив да не бях!
Не вервам тука да имат пръст евреите.Не са таквиз изроди.И ония с меките китки не ще да са.Не мое толкоз да са извратени!
Женките ще да са!
Шерше ла фам.
Така така.. И какъв парадокс - тия жени дето стават за купон не стават за съпруги... Иначе преди месец съседа какво чудо домъкна от някъде.. Гледаме мач трима приятели и това момиче дойде със съседа.. Хубавко, слабичко и доста младо (22 -23 години).. По едно време пи няколко уискита и вика" Айде да Ви направя по една свирка че имам да уча..."- Сбъдната мечта. Аз и отказах че имам негативен опит с пияни деца, опитващи се да правят френска любов ама идеята и начина на изразяване...
Бах маа му!
Как се е променил света!
Изумявам!
Жив да не бях!
Женките ще да са!
Шерше ла фам.
Аз за това преди години напуснах работата на наемен работник, ем чед доста се бях издигнал по Банките.. Просто не мога да търпя някой друг да ми определя ритъма на живота.. Само при миссълта че трябва да спазвам работно време и някой да ме проверява какво работя и настръхвам... И в едихн момент събрах смелост ()никак не е лесно да се напусне сигурна работа) и се впуснах в частният бизнес.. За сега не съжалявам.. Предимствата са много... Тежи риска но няма как..
Така е, засега ще се въздържа от коментари У форумчето
Аз за това преди години напуснах работата на наемен работник, ем чед доста се бях издигнал по Банките.. Просто не мога да търпя някой друг да ми определя ритъма на живота.. Само при миссълта че трябва да спазвам работно време и някой да ме проверява какво работя и настръхвам... И в едихн момент събрах смелост ()никак не е лесно да се напусне сигурна работа) и се впуснах в частният бизнес.. За сега не съжалявам.. Предимствата са много... Тежи риска но няма как..
Коментар