Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАбе да ти кажа малко се притеснявам при лекари и ми е трудно дори да обясня какво ми е... След това и аз се сещам за много други неща дето може да питам, ама там...
Когато лекар не ти дава доброволно диагноза, то означава поне три неща - или не е добър или го е страх да носи отговорност или не е сигурен в диагнозата.
Но при всички случаи последствията са за теб.
Сега си бил на УНГ, но утре, да не дава Господ, може да отидеш и на друга специалност.
А доколкото разбирам - плащаш си. Т.е. всички права са в теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКосмо започвай така ..
- Докторе снощи го вдигнах ( значи си здрав..)
- Докторе снощи се изложих ( направо си за антибиотик....)
После човек се отпуска и си казва мъката....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСамо дето е болднало неправилните неща. Нещо като бридж белота
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАбе да ти кажа малко се притеснявам при лекари и ми е трудно дори да обясня какво ми е... След това и аз се сещам за много други неща дето може да питам, ама там...
- Докторе снощи го вдигнах ( значи си здрав..)
- Докторе снощи се изложих ( направо си за антибиотик....)
После човек се отпуска и си казва мъката....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАми не, ТО точно чите, чите и после пише.
Затова ТО ти е болднало две неща от поста.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНяма да му просветне. По очите му си личи, че между ушите му няма нищо
Мозък - като бялото слънце над пустинята...
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВинаги искай диагноза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТи грипа си го изкарал. ( нали нямаш вече температура ?) Това са последствия от грипа....
Да са ...и тъпанара.....Преди 4-5 дни , като писа, че те болят ушите, щях да ти пиша да пиеш антибиотик ( даже започнах - пий Оспамокс.....). после се отказах...Мислех, че ти е минало, защото не писа повече....А трябваше....
Дали от 5 лв или от 54 лв, ефекта щеше да е същия .....
Пий вода като камила и ще се оправиш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТо чите, чите, но не мисли....
Айде още веднъж, може и да ти просветне, какво съм писал.....
Затова ТО ти е болднало две неща от поста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТо чите, чите, но не мисли....
Айде още веднъж, може и да ти просветне, какво съм писал.....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТе така казват и в банката, когато отидеш за кредит.
Каква ти е диагнозата, че ти е предписал тихите убийци - антибиотиците?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЧичо, я се стегни малко!!!
Грипът е вирусно заболяване и то не се влияе от антибиотици.
Хайде, ти си любител, но когато титулуван лекар предписва антибиотик на болен грип, направо ми идва да го съдя.
.
Айде още веднъж, може и да ти просветне, какво съм писал.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТайфата, бръмнала ми е една муха в главата - мисля да си взема кола на оперативен лизинг.
Ама не мога да преценя - малко ли ще се прекарам или много!?
Да даваш твои пари за наем на движимо имущество не си струва....
Оперативен лизинг ползват големи богати фирми, които не искат да имат никакво имущество в БГ - всичко е под наем и на лизинг....
Като свърши далаверата - самолета и за седмица са напуснали .....
Коментар
Коментар