Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМен понеже още не ми тежи да работя и съм решил тази зима да завъдя ОРАНЖЕРИИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе, кво да ти кажа. Аз също имам големи мераци за селянство. Избрал съм си обаче едно село, в което има озеленителна фирма Та може да се лишавам от едни 100 тина кинта месечно в полза на бирата на сянка за сметка на работата на слънце
Мен понеже още не ми тежи да работя и съм решил тази зима да завъдя ОРАНЖЕРИИБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Така селянин всеки иска да стане.....
Удоволствието е да се поизпотиш малко, да заровиш ръце в земята, да окосиш тревата( утре това ме чака )и да получиш замайване от миризмата на окосената трева....
( нещо като аромата на младо маце ...до 55 г)
Да си отвориш една Загорка ( от 2л) и да се напоркаш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе, кво да ти кажа. Аз също имам големи мераци за селянство. Избрал съм си обаче едно село, в което има озеленителна фирма:) Та може да се лишавам от едни 100 тина кинта месечно в полза на бирата на сянка за сметка на работата на слънце
Така селянин всеки иска да стане.....
Удоволствието е да се поизпотиш малко, да заровиш ръце в земята, да окосиш тревата( утре това ме чака )и да получиш замайване от миризмата на окосената трева....
( нещо като аромата на младо маце ...до 55 г)
Да си отвориш една Загорка ( от 2л) и да се напоркаш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеПрав си.. Абе аз трябва да си променя начина на живот.. Е сега като почнах да оздравявам и си гледам ръката (нямах време да мисля за нея).. Цялата подута (преди няколко дни я притиснах на един камион и същия ден ударихн един юмрук на едно лайно)... Явно не съм на 25 ама с тая подута ръка пак трябва нещо да правя... А готвачки имах няколко по ред, ама с последната какво стана, трябва да питам.. Беше се оплаквала че не и плащам, че съм я обърнал на слугиня итн. Е сега като ми дойде счетоводителката ще питам къде изчезна готвачката.. Преди години имах една яка баба счетоводителка, така ми държеше нещата в ред и беше като нацист. От как си тръгна всичко се разпада. И с тия заплати вече не знам.. Все нещо трябва да плащам.. Кога минаха 4 месеца.. Не съм бил давал заплати от декември???? Имам чувството че ме лъжат моите хора????
Готин типаж си и отврат работодател.....
После що не вървял бизнеса....Първо са хората, после банките и на края курвите.....
За мене това е реда......
Но как да давам съвет на Човек като тебе.....Ти затова имаш 20 фирми а аз се отказах от бизнеса...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДолна уйдурма !!! Оня ден докато ме плюехте дружно, рязах ПАК дървета и ме нямаше да се ЗАЩИТЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТъй, тъй..... Днес е кално, утре ще вали, а вдругиден ще пече, после ще изсъхне прекалено много Викам ти селянин, щот не ти знам името, ама като ти гледам мързела.....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНяма днес, кално е. Утре ще се ПРЕКВАЛИФИЦИРАМ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХихи, от див пират се преквалифицираш в селянин - седми разрядБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
Добро утро чета
Днес може да пробвам новата фреза, ама може и да не я пробвам.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБатка,
крайно време е да си хванеш една добра готвачка, щот' над 70% от болестите, водещи до фатален край са предизвикани от ... храна. Жалко, че тия аналните не могат да готвят или се правят, че не могат ( не мога да преценя ).
П.П. Т'ва, което ти го казват Анон-чи и бебе Манков е вярно. Комбинацията от калпава храна + химия е убийствена.
Не ми се изрежда защо, понеже трябва да пиша 3 тома по тая тема. Темпото ти е добро и младежкият дух също.
Наблягай на тях и малко си пооправи храната и поспри с тая химия, понеже аз пия 2 блистера аналгин за 1 година и нищо повече. Тоже и не боледувам, ако ще всичко да ми киха и кашля насреща. Просто химия не вземам.
Ъъ ... карам ти се, ама с любов
П.П.П. Процес е, смяната на хранителен и медикаментозен режим и няма да стане бързо, ама поспри се - ти изпи 1 каталог химия за няма една година като те чета - па аз съм на 10 аналгина за това време.
Прав си.. Абе аз трябва да си променя начина на живот.. Е сега като почнах да оздравявам и си гледам ръката (нямах време да мисля за нея).. Цялата подута (преди няколко дни я притиснах на един камион и същия ден ударихн един юмрук на едно лайно)... Явно не съм на 25 ама с тая подута ръка пак трябва нещо да правя... А готвачки имах няколко по ред, ама с последната какво стана, трябва да питам.. Беше се оплаквала че не и плащам, че съм я обърнал на слугиня итн. Е сега като ми дойде счетоводителката ще питам къде изчезна готвачката.. Преди години имах една яка баба счетоводителка, така ми държеше нещата в ред и беше като нацист. От как си тръгна всичко се разпада. И с тия заплати вече не знам.. Все нещо трябва да плащам.. Кога минаха 4 месеца.. Не съм бил давал заплати от декември???? Имам чувството че ме лъжат моите хора????
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВиж сега, не е до приема на микроби, претоварване на организма (алкохол, цигари и т.н.) или контакти.
Повярвай ми, аз се товаря доста от горните три и т.н..
На първо място е генетична обремененост. Тук сме безпомощни.
Оттук нататък, ако имаш здрава рода, могат да се направят много неща, но те се събират в едно.
Аз съм ви казвал, че съм поклонник на пчелни продукти, но пък съм и отворен към експерименти.
Правиш следното:
1. Пасираш една средна глава чесън (обелени скилидки), един цял лимон (с корите, но без семките) и 100 грама истински мед. Умножаваш количествата и правиш за 1 буркан (0.8 литра), пак пасираш, слагаш го в хладилника и чакаш 2 седмици да отлежи.
С тази смес почваш следния ежедневен прием:
Вечер си смесваш следното, оставяш го на стайна температура и сутринта го изяждаш на гладно:
Половин чаена чаша кисело мляко, 1 ч.л. смляно сусамово семе, 1 ч.л. смляно ленено семе, 2 ч.л. цветен (пчелен) прашец и 1-2 ч.л. от сместа (мед, лимон и чесън).
Ще си говорим пак след 1-2 години.
Мерси. Това ще го пробвам. Имам и мед (поне 20 кила си купих преди години и така и не го ям) имам и пасатор...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Днес с бандата ще почистваме България за един ден. Ама ще е само до обяд, щото после трябва да седнем и да изядем едни кебапчета и да изпием едни бири
Хубав петък на младежите и девойките!
П.П. Космо, днес си имал професионален празник. Да почерпиш, ей!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар