IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пък като се заговорихме за кучки, Смонафт!

Глей тука една от твойте и една от мойте, как за малко да се здавят.

Ма нѐма ми се връзваш дет съм го пусна̀л в Тубата?

http://www.youtube.com/watch?v=i0l5Y...endscreen&NR=1

...........................................
    И да не забрайкам, щот съм веке на три малки - чиърс.
    Last edited by sergo; 19.11.2012, 07:42.

Коментар

• До-о-обро утро-о-о, Виетнам!

Баси, чакам вече втори час някой от глутницата да ме изпревари, пък вий се подмотавате!

.................................................
      Помните ли дето катеричока броил - едно-три, едно-три?И ко рекъл на зайчока като му направил забележка?

http://www.youtube.com/watch?v=HNMq8...feature=fvwrel

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Абе чак в блато не съм ама хиляди задачи насам натам и чак сега влизам... А ми се дефекира от обед и така и не смогнах а сега ми размина... И много нерви - ядосаха ме моите идиоти - изкарали една кола от едно дере в Радомир без да изчакат ни полицията ни застрахователите....Та поисле връщахме колата обратно да си направят хората огледите... Ония баровец (щото колата скъпа) вие като клано прасе.. А как обичам богати ревлювци да заплашват... Просто ги пребивам лошо и ги чукам докато са топли и чакаме линейката... Полсе майка ми и баща ми ме ядосаха - много са остаряли тези хора... Не бяха такива дребнави... Па един македонец ония ден купи 20 коли... Бяхме се разбрали да му кача и две ударени като бонус, моите кретени не ги качили. Сега трябва да ги карам само тях до Македония и да си направя двоен разход.... Па пратих един шофьор да помогне на един приятел да прекарат едни боклучи с един камион... Тоя кретен отишъл пиян, бутнал на човека оградадата... Абе ебати деня.. Не смея кура да си пипна да не го счупя... Щото квото пипна се преебава... Абе на частния бизнес това му е кривото - няма работно време, загубите си ги палщаш, не е като от осем до пет и най много да те уволнят ако се усереш.... А па имам един кретен охрана на блока и като се напие и с глава криви улуците на блока.. И тия малоумници от блока сложили някави улуци от по здрава ламарина и ония снощи като му отмаа една глава и припаднал.. Та утре трябва и него да го видя как е че брат му (пълен ненормалник) иска да стреля домоуправителя, а като го познавам няма да се замисли... Абе не е за разправяне... България.. Господ не моиже да ни управи.. Нация дето трябва да изчезне за да не зарази света... Понякога и аз дори не виждам никаква надежда.
        Не се сърди човече ама компанията около теб е от избягали статисти за филм на ужаси.

Промени малко статистите, няма да издържиш така дълго

Все пак в бизнеса трябва поне малко да разчиташ на людете около теб иначе защо получават заплати, да им бришеш д...... сори не обичам да съм циник ама ми е писнало от такива "мъжкари"

поздрав, това отговаря на забързаното ти ежедневие : http://www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnM
        Last edited by badboy333; 18.11.2012, 22:56.
        Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
          +1 Наздраве Космо да не си се давил пак в некое блато

Хубава нова седмица на всички

арти за теб да забравиш всички кахъри http://www.youtube.com/watch?v=nwOys...eature=related
          Абе чак в блато не съм ама хиляди задачи насам натам и чак сега влизам... А ми се дефекира от обед и така и не смогнах а сега ми размина... И много нерви - ядосаха ме моите идиоти - изкарали една кола от едно дере в Радомир без да изчакат ни полицията ни застрахователите....Та поисле връщахме колата обратно да си направят хората огледите... Ония баровец (щото колата скъпа) вие като клано прасе.. А как обичам богати ревлювци да заплашват... Просто ги пребивам лошо и ги чукам докато са топли и чакаме линейката... Полсе майка ми и баща ми ме ядосаха - много са остаряли тези хора... Не бяха такива дребнави... Па един македонец ония ден купи 20 коли... Бяхме се разбрали да му кача и две ударени като бонус, моите кретени не ги качили. Сега трябва да ги карам само тях до Македония и да си направя двоен разход.... Па пратих един шофьор да помогне на един приятел да прекарат едни боклучи с един камион... Тоя кретен отишъл пиян, бутнал на човека оградадата... Абе ебати деня.. Не смея кура да си пипна да не го счупя... Щото квото пипна се преебава... Абе на частния бизнес това му е кривото - няма работно време, загубите си ги палщаш, не е като от осем до пет и най много да те уволнят ако се усереш.... А па имам един кретен охрана на блока и като се напие и с глава криви улуците на блока.. И тия малоумници от блока сложили някави улуци от по здрава ламарина и ония снощи като му отмаа една глава и припаднал.. Та утре трябва и него да го видя как е че брат му (пълен ненормалник) иска да стреля домоуправителя, а като го познавам няма да се замисли... Абе не е за разправяне... България.. Господ не моиже да ни управи.. Нация дето трябва да изчезне за да не зарази света... Понякога и аз дори не виждам никаква надежда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            Ще се потретя Бат Маранди, ама си велик... С такова желание и концентрация готвиш че като описваш ястията и огладнявам... Наздраве ...
            +1 Наздраве Космо да не си се давил пак в некое блато

Хубава нова седмица на всички

арти за теб да забравиш всички кахъри

започвам с класика :

http://www.youtube.com/watch?v=ikKIt...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Tu4Hnbor9rI

http://www.youtube.com/watch?v=28PPqlc39Qw

http://www.youtube.com/watch?v=C3lWw...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=nwOys...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=uWwh0...eature=related
            Last edited by badboy333; 18.11.2012, 23:05.
            Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Свърши тя, вече изключих всичко, ама ще ги ръгна към варените картофи. Добра идея! Тенкю съм

П.П. Русото готви кат' нинджа - хихи

Малко ще преправя рецептата за салата с варени картофи тогава, щом ще са с кисели краставички и ще изнеса акцент в копър

Едит:

Ламята е готова, 3 пъти по 1.5 кг от трите работи ( 2 салати и тава с паламуд в марината ) и до утре вечер ще е омахал над половината. Мога да се хвана на бас

Като закусва и обядва друго, ама да е жив и здрав - че кат' няма апетит няма и здраве.

Ще се потретя, ама си велик... С такова желание и концентрация готвиш че като описваш ястията и огладнявам... Наздраве Бат Маранди...

Коментар

• Пфуу най накрая се прибрах.. Днес се спукахме от работа... Утре по - полека... Айде наздаве. Да пием по едно уиоски и да лягаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Ако не е минало много време от както си го сложил във фурната, добави и кисели краставички на шайби.
                  Свърши тя, вече изключих всичко, ама ще ги ръгна към варените картофи. Добра идея! Тенкю съм

П.П. Русото готви кат' нинджа - хихи

Малко ще преправя рецептата за салата с варени картофи тогава, щом ще са с кисели краставички и ще изнеса акцент в копър

Едит:

Ламята е готова, 3 пъти по 1.5 кг от трите работи ( 2 салати и тава с паламуд в марината ) и до утре вечер ще е омахал над половината. Мога да се хвана на бас

Като закусва и обядва друго, ама да е жив и здрав - че кат' няма апетит няма и здраве.
                  Last edited by marandi; 18.11.2012, 20:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Съни, това е линка:
                    http://www.magazin4bg.com/%D0%A6%D0%...B5%D0%BB%D0%B0
                    Канелата от Италия и този линк са еднакви на цвят. По-червеникави са. От магазина е по-скоро бежова.
                    Тази май е от същия тип, но на по-добра за купувача цена.

Коментар

Браво! Щом ти си доволен - Кефът цена нямал, тъй че мести го в другия крачол и толкоз

Аз па се отказах да го правя тоя рибок на скара, щот' от 1 час го чакам да се размрази и той не мърда.

И добре, че съм Рус и докато е още замръзнал го нарязах на шайби по 1.5 см., намаслих една тава, ръгнах го вътре, изсипах 4 глави нарязан лук, 10 едри скилидки чесън, пасирах 1 буркан стерилизирано домати и го люснах отгоре, ръгнах 10 зърна чер пипер, 5 листа дафинов лист и 2 клонки розмарин и бам у загрятата фурна.

Нещо такова май ми беше казал бат' Космо кат' рецепта и смених тактиката, че Ламята ме наобикаля вече от 1 час и половина, а тоя паламуд ще се размрази към 22ч кат' гледам.

През т'ва време варя едно кило картофи, ама ще го оставя той да си ги бели и ще му направя една салата с варени картофи и лук.

Има си вече салата моркови и зеле с майонеза и за тая вечер май шъ се класирам.

П.П. Тая нощ почва алъш-вериша и за утре, ако мина без да вися по печки ще е добре

Ай, чиърс!
                      Ако не е минало много време от както си го сложил във фурната, добави и кисели краставички на шайби.
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

пасирах 1 буркан стерилизирано домати
                        Класика в жанра за региона

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Салатата е вече минало. Напрайх си я по следния начин.
                          Напрайх зелена салата както се прай без яйца. Скаридите сварих. Октоподчетата само нарязах, зехтин, 1 лимон, маслинки, смляни орехи и забърках в огромна купа
                          Изпих си йени ракито с нея
                          Добре се получи, ама като се замислих.... Баси инвестицията в една салата. Пет кила мръвки си струва
                          Браво! Щом ти си доволен - Кефът цена нямал, тъй че мести го в другия крачол и толкоз

Аз па се отказах да го правя тоя рибок на скара, щот' от 1 час го чакам да се размрази и той не мърда.

И добре, че съм Рус и докато е още замръзнал го нарязах на шайби по 1.5 см., намаслих една тава, ръгнах го вътре, изсипах 4 глави нарязан лук, 10 едри скилидки чесън, пасирах 1 буркан стерилизирано домати и го люснах отгоре, ръгнах 10 зърна чер пипер, 5 листа дафинов лист и 2 клонки розмарин и бам у загрятата фурна.

Нещо такова май ми беше казал бат' Космо кат' рецепта и смених тактиката, че Ламята ме наобикаля вече от 1 час и половина, а тоя паламуд ще се размрази към 22ч кат' гледам.

През т'ва време варя едно кило картофи, ама ще го оставя той да си ги бели и ще му направя една салата с варени картофи и лук.

Има си вече салата моркови и зеле с майонеза и за тая вечер май шъ се класирам.

П.П. Тая нощ почва алъш-вериша и за утре, ако мина без да вися по печки ще е добре

Ай, чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            БРАВО КМЕТЕ ХУБАВА ИСТОРИЯ- И КАК ПРИГОТВИ РАЦИТЕ
                            Е готвача ги прави а ние махахме по задачата, ама хубави бяха и с бира и с уиски
                            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• БРАВО КМЕТЕ ХУБАВА ИСТОРИЯ- И КАК ПРИГОТВИ РАЦИТЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Салатата е вече минало. Напрайх си я по следния начин.
                                Напрайх зелена салата както се прай без яйца. Скаридите сварих. Октоподчетата само нарязах, зехтин, 1 лимон, маслинки, смляни орехи и забърках в огромна купа
                                Изпих си йени ракито с нея
                                Добре се получи, ама като се замислих.... Баси инвестицията в една салата. Пет кила мръвки си струва
                                Е па нали сме в тарикатски форум. да ви разкажа за салата от раци:
                                Бяхме в Дубаи и идва шипшандър как да е от пиле мляко ама имаше уиски по 1.25$ за бутилка от 750мл и си взех 12 демек кашонче за 15$, смях на бучки от всички колеги демек от целия екипаж от цар киро е по-скъпо кво съм купил. Няколко дена по късно в индия сменям бутилка за кофа с раци, дето за един рак от тия в китай съм плащал по 10$ е верно в ресторант, ама от наи-ефтините ресторанти, щот на морска гара у варна ги гледах по 50 кинта парчето живи на втория етаж в ресторанта в аквариуми ги има некви анорексични парчета. Та идват индииците и искат по 60 $ за чувал раци а аз им показвам бутилка дубаиско уиски и намек за бартер, след кратък пазарлък имах полвин чувал раци около кофа ама голяма за една бутилка която ми е струвала 1.25$. И уискито беше по хубаво от марковите уискита от същия шипшандър дето бяха по 8-12 $ за шише. И те така тарикати е в живота
                                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Working...
                                X