IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• badboy,
    Мани го тоя урунгел от аватара, щот къде три бифор кукуригу рипвам плувнал в цифки и меланжи.
    Се едно поредното извънбрачно ми се лези адвокатно и подсрича: " Тате ще ми купи Хонда, да не тичам."

.................................................. ........
    Ма друг път.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
      +1
      Браво, Маранди! Добър си
      Арти спри да менкаш аватарите не моем те запомни бре чадо
      Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Пуснах и втората част от поредицата:

България – Вечните богатства ( Хората – част 2-ра )

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/11/19/.1021947

Ай Дзън - за Империята!

Бравос бе Маранди.Много точно и вярно.

Коментар

Ай Дзън - за Империята!
          +1
          Браво, Маранди! Добър си
          There is no right way. Only your own way!

Коментар

Ай Дзън - за Империята!
            Чакам с нетърпение третата!

Коментар

Ай Дзън - за Империята!

Браво приятелю... Много мъдри неща казваш... Тия коиот могат да четата ще извадят много полезни изводи...

Коментар

• Пуснах и втората част от поредицата:

Ай Дзън - за Империята!

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                  Сполай ти и на тебе Смонафт!Седмицата.То нали знаеш?Както я започнем.
                  Аз я почнах отрано с уиски, но това да не подлъгва другите.Щото е част от работния план.
                  Цял ден ще шавам по улците и затова първо си зех дажбата за деня.

Последна глътка и ......поемам.

Наздраве!
                  Наздраве.. Като си дойдеш да ни уведомиш... Аз реших да седя в офиса и да си поркам цял ден лекичко.. Към обед чакам една кака за малко романтика и така...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Космо, къде ги намираш тези калпави стюардеси!? Направо ти се чудя

П.П. Добро утро, тайфата!

Абе те стюардесите са си наред.. Самолета вече е много стар и амортизиран... Мъкааааа.. Старост нерадост.

Коментар

• ДобрютрУ!

Лека и спорна седмица!

Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение

арти за теб да забравиш всички кахъри
                      Благодарско, Badboy

Melanie Fiona - Monday Morning - http://www.youtube.com/watch?v=sG8QgSzY3nI
                      There is no right way. Only your own way!

Коментар

До-о-обро утро-о-о, Виетнам!

Баси, чакам вече втори час някой от глутницата да ме изпревари, пък вий се подмотавате!

.................................................
                        Помните ли дето катеричока броил - едно-три, едно-три?И ко рекъл на зайчока като му направил забележка?

http://www.youtube.com/watch?v=HNMq8...feature=fvwrel
                        Не се помотваме, а спим. Има разлика.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                          Наздраве Серги. Довечера ще го видя че нали съм ти споделял как сам дси го набодох и седа не мога да влизам в тута и във Ви бокс от службата.... Иначе днес мисля да си викна някоя кака че много се занемарих тия дни... Само бачкане и пиене... Наздраве. Викаш днес да се почваме от рано??? Ей сериозен играч си.. Ама после като нне вдигна самолета от алкохола, на теб ще си изплача мъката, щото вината е изцяло твоя
                          Космо, къде ги намираш тези калпави стюардеси!? Направо ти се чудя

П.П. Добро утро, тайфата!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                            Наздраве Серги. Довечера ще го видя че нали съм ти споделял как сам дси го набодох и седа не мога да влизам в тута и във Ви бокс от службата.... Иначе днес мисля да си викна някоя кака че много се занемарих тия дни... Само бачкане и пиене... Наздраве. Викаш днес да се почваме от рано??? Ей сериозен играч си.. Ама после като нне вдигна самолета от алкохола, на теб ще си изплача мъката, щото вината е изцяло твоя

Сполай ти и на тебе Смонафт!Седмицата.То нали знаеш?Както я започнем.
                            Аз я почнах отрано с уиски, но това да не подлъгва другите.Щото е част от работния план.
                            Цял ден ще шавам по улците и затова първо си зех дажбата за деня.

Последна глътка и ......поемам.

Наздраве!

Коментар

Пък като се заговорихме за кучки, Смонафт!

Глей тука една от твойте и една от мойте, как за малко да се здавят.

Ма нѐма ми се връзваш дет съм го пусна̀л в Тубата?

http://www.youtube.com/watch?v=i0l5Y...endscreen&NR=1

...........................................
                              И да не забрайкам, щот съм веке на три малки - чиърс.

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                                Не се сърди човече ама компанията около теб е от избягали статисти за филм на ужаси.

Промени малко статистите, няма да издържиш така дълго

Все пак в бизнеса трябва поне малко да разчиташ на людете около теб иначе защо получават заплати, да им бришеш д...... сори не обичам да съм циник ама ми е писнало от такива "мъжкари"

поздрав, това отговаря на забързаното ти ежедневие : http://www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnM

Благодаря приятелю.. И това с уволненията и подмяната на персонал го минах няколко пъти... Просто такова си е качеството на хората... Много падна качеството на нацията като цяло...

Коментар

Working...
                                X