IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Аз да попитам Кво се случва, ако човек се самополази
    Днес си забрайх тирифоня и се върнах
    Разбира дали жена му, му е вярна
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Аз да попитам Кво се случва, ако човек се самополази
      Днес си забрайх тирифоня и се върнах

Коментар

• Айде и аз да полазя тука днес с едно здрасти.
        Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Няма нищо по-хубаво от това на Игнажден да те полази дете. Според вярванията, децата с чисти души.
          Тинейджърка.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Приятелка на щерка ми ни полази сабахлем- съседче е и заедно ходят на училище.
            Няма нищо по-хубаво от това на Игнажден да те полази дете. Според вярванията, децата с чисти души.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

П.П. Днес е Игнажден. Честито на тези, които празнуват!
              Внимавайте, кой ще влезе днес първи в къщата ви - какъвто е характера на човека, такава ще и цялата ви следваща година.

П.П.П. Понеже това е инвеститорски форум, да вметна - днес пари не се дават и не се вземат на заем.
              Приятелка на щерка ми ни полази сабахлем- съседче е и заедно ходят на училище.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                А, на мен сичко ми е ясно. Времето е сега. Пространството е тук. Мисля да прочета сутрите. Там сигурно пише нещо по въпроса. Като ми е ясно всичко, що ли чета. Щото ми се чете май. Навика е втора природа.
                Прав си, че понякога навиците стават като втора природа. Но силните духом успяват да се освободят от някои вредни такива - като навикът да работиш например.
                Мечо

Коментар

Предлагам днес да не се занимаваме с пространствено времевия континуум.
                  Тази радост мисля да я остава за утре сутринта
                  А, на мен сичко ми е ясно. Времето е сега. Пространството е тук. Мисля да прочета сутрите. Там сигурно пише нещо по въпроса. Като ми е ясно всичко, що ли чета. Щото ми се чете май. Навика е втора природа.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Добро утро tnm

Утре като стане утре, утре е днес. Вчера, като беше вчера, вчера беше днес.
                    Предлагам днес да не се занимаваме с пространствено времевия континуум.
                    Тази радост мисля да я остава за утре сутринта
                    Мечо

Коментар

Добро утро, Мечо!
                      Добро утро, тайфата!

днес пари не се дават и не се вземат на заем.
                      Добро утро tnm

Утре като стане утре, утре е днес. Вчера, като беше вчера, вчера беше днес.
                      tnm

Коментар

• Маранди, съжалявам. Внушението не е срещу тебе. То няма и как да е де. А и изрично си го написах, че не е. Използвах сбиването между нас за да раздам по някой и друг шамар на сеирджиите. Няма да се заяждам повече.

Наздраве, от Лисабон до Токио !!!
                        tnm

Коментар

Ако стигна там, за където тръгвам след обяд, вечерта едва ли ще е лека

П.П. Може да се наложи да идваш да ме изваждаш от някоя преспа. Постарай се да си в добро здраве!!!

И с една бъчонка на врата!

Last edited by sergo; 20.12.2012, 09:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                            Ногу смешно!
                            Ма нема да стане.

И аз не съм спал тази нощ.Затуй - опъвам краката.
                            Така че,

Лека вечер ТНТМ.
                            Ако стигна там, за където тръгвам след обяд, вечерта едва ли ще е лека

П.П. Може да се наложи да идваш да ме изваждаш от някоя преспа. Постарай се да си в добро здраве!!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Фффийетнамец ( Серго )

Русото шъ подремуца малко - поемай тайфата. Стига си оптягал пижамата по диагонала на креватя да тестваш дали шевовете и плата са качествени. И кафе съм ти направил даже - хихи

Ногу смешно!
                              Ма нема да стане.

И аз не съм спал тази нощ.Затуй - опъвам краката.
                              Така че,

Лека вечер ТНТМ.

Last edited by sergo; 20.12.2012, 09:11.

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                                Добро утро, тайфата!

Голям сняг, момичета и момчета. Затрупа ни. Налага ми се да ходя в творческа командировка /напиване/ и се чудя като как точно и с какво точно да се завлека на мястото на срещата!?

Хубав снежен ден на момичетата и момчетата!

П.П. Днес е Игнажден. Честито на тези, които празнуват!
                                Внимавайте, кой ще влезе днес първи в къщата ви - какъвто е характера на човека, такава ще и цялата ви следваща година.

П.П.П. Понеже това е инвеститорски форум, да вметна - днес пари не се дават и не се вземат на заем.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X