Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНяма нищо по-хубаво от това на Игнажден да те полази дете. Според вярванията, децата с чисти души.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеПриятелка на щерка ми ни полази сабахлем- съседче е и заедно ходят на училище.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеП.П. Днес е Игнажден. Честито на тези, които празнуват!
Внимавайте, кой ще влезе днес първи в къщата ви - какъвто е характера на човека, такава ще и цялата ви следваща година.
П.П.П. Понеже това е инвеститорски форум, да вметна - днес пари не се дават и не се вземат на заем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА, на мен сичко ми е ясно. Времето е сега. Пространството е тук. Мисля да прочета сутрите. Там сигурно пише нещо по въпроса. Като ми е ясно всичко, що ли чета. Щото ми се чете май. Навика е втора природа..
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПредлагам днес да не се занимаваме с пространствено времевия континуум.
Тази радост мисля да я остава за утре сутринтаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
Утре като стане утре, утре е днес. Вчера, като беше вчера, вчера беше днес.
Тази радост мисля да я остава за утре сутринтаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
днес пари не се дават и не се вземат на заем.
Утре като стане утре, утре е днес. Вчера, като беше вчера, вчера беше днес.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАко стигна там, за където тръгвам след обяд, вечерта едва ли ще е лека
П.П. Може да се наложи да идваш да ме изваждаш от някоя преспа. Постарай се да си в добро здраве!!!
И с една бъчонка на врата!
Last edited by sergo; 20.12.2012, 09:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеНогу смешно!
Ма нема да стане.
И аз не съм спал тази нощ.Затуй - опъвам краката.
Така че,
Лека вечер ТНТМ.
П.П. Може да се наложи да идваш да ме изваждаш от някоя преспа. Постарай се да си в добро здраве!!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеФффийетнамец ( Серго )
Русото шъ подремуца малко - поемай тайфата. Стига си оптягал пижамата по диагонала на креватя да тестваш дали шевовете и плата са качествени. И кафе съм ти направил даже - хихи
Ногу смешно!
Ма нема да стане.
И аз не съм спал тази нощ.Затуй - опъвам краката.
Така че,
Лека вечер ТНТМ.
Last edited by sergo; 20.12.2012, 09:11.
Коментар
-
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Голям сняг, момичета и момчета. Затрупа ни. Налага ми се да ходя в творческа командировка /напиване/ и се чудя като как точно и с какво точно да се завлека на мястото на срещата
!?
Хубав снежен ден на момичетата и момчетата!
П.П. Днес е Игнажден. Честито на тези, които празнуват!
Внимавайте, кой ще влезе днес първи в къщата ви - какъвто е характера на човека, такава ще и цялата ви следваща година.
П.П.П. Понеже това е инвеститорски форум, да вметна - днес пари не се дават и не се вземат на заем.
Мечо
Коментар
Коментар