If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
Ей, софиянци! Да не ви домързи да отидете да поставите едно цвете на ковчега на Калата!
Голям актьор беше! Моето поколение израстна (и остаря) с него. Вечна да е паметта му! Поклон!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Здравейте стари кучета,
от два дни страдам от зъбобол и умирам от страх, счупих си зъба, боли ме много и май се надувам За кой ли дявол трябваше да ям глазирани бадеми
Ех, деца. На времето им викахме зъбари и всичко беше ясно и просто. Сега са дентални медици и не знаете къде да отидете като ви боли зъб.
Здравейте стари кучета,
от два дни страдам от зъбобол и умирам от страх, счупих си зъба, боли ме много и май се надувам За кой ли дявол трябваше да ям глазирани бадеми
И какво като се фукам. Ми чел съм, фукам се. Пък и да не съм чел пак мога да се фукам. Жив човек може ли да не се изфука. Само умрелите не се фукат. И скромните. Ама те са живи да ги оплаче човек.
Така мисли и Стареца.
Нема лошо, че мисли така, нема и лошо, ако не мисли така.
А и ние требе да мислим и да оценяваме.
Донекъде това е животът, от нас
Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Теста е следния. 24 часа преди да се прибера, се обаждам по телефона, ако има нещо, да има време да замете следите и да не стане конфуз. Пък едно нещо докато не съм го видял не го вярвам.
Тва много пораженческо бре Мечик ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Ах тиииии, кой за каквото си мисли!
А какъв е теста за вярност при морските вълци?
П.П. Добре сте вие, които си пътувате във времето.
Теста е следния. 24 часа преди да се прибера, се обаждам по телефона, ако има нещо, да има време да замете следите и да не стане конфуз. Пък едно нещо докато не съм го видял не го вярвам.
Коментар