IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Доро утро-о-о, глутницата-а-а!

И какво излиза сега?
    Аз затварям, аз отварям дюкяна!Като в реалното ми ежедневие.
    И къде ми е далаверата?

Орисия някаква ще да е.

А имаше величави времена, когато човекопотока през нощя бе като парадния вход на Сън сити/виждам го от терасата/.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
      Хъм-хъм-хъм!
      Интересно си се изразила.
      Но каквито са времената - такова е и изразяването.

Пък аз смятам, че човек още далеч преди да започне първата си работа, трябва да има задълбочени познания даже и по банкиране.
      Инак малките букви му разкатават живота.

За протокола:
      Миналата година при петдесетина интервюта за моделиери,избрани от двеста кандидати - нито един от тях нямаше ясна представа аджаба, тоя Кодекс на труда каква работа върши.
      А за по-малко от 1.5К работа трудно мога да им намеря.

Върха бе една девойка,завършила шивашка гимназия, Мода в НБУ и горда собственичка на столично ателие от три години.Която дълго ме убеждаваше, че е задължение на работодателя е да ги "обучи на кодекса".
      Ма на цици и съпътстващата им опаковка -го докарваше.

Покани я на второ интервю.. И аз ще дойда. Ще наблегнем на производството на бельо, та в тая насока интервюто ще се провежда по бельо..

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Шевицо златна кат' каза шампанско, виж Русото к'во диване е

Джиткахме си купонЯ на един приятел РД-то и по едно време Русото фиксира, че в кръчмата има папагал и тъкмо бяхме на шампанско в тоя момент.

И няма шест-пет, Русото курдисано до пернатото и го зоби с шампанско. Онова чудо хакна 2-3 гълтока и след 3-4 мин. кат' се увеси кат' прилеп с надолу главата, напра'о ми изкара акъла. Както беше стъпало на тая клечка там и се увеси кат' Батман надолЕ.

На другия ден ходих в кръчмето да се уверя, че пернатото е живо и кряка, щот' де'а знам, че ще се нафирка кат' талпа и ще заспи да го еВа кат' някой прилеп. Ма, откъде да знам, че тия хич не "носят", бря?

П.П. Бат' Кире жив и здрав и ти - благодарско!

Цък как се напива папагал с шампанско:

Ха.. Снимките са уникални.. И историята е супер.. Абе за това живеем.. Е за такива мигове.

Аз бат Маранди тия дни го давам по леко че хич не съм добре и мисля да ида на лекар другата седмица... Едно ми се вие свят, изтръпват ми ръцете и краката, не ми се пие, нямам сила, не мога да спя... Много ебано... Явно ми трябва истинска почивка. Че те тия нашите почивки измарят повече от работата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Ами нищо едни момичета моржуват
          Кире тия гаджета и на минус 40 бих ги уважил...

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
            Знаех си аз, че си точен Винаги съм си мислела, че когато човек прави свой бизнес трябва да разбира и от право и от икономика, независимо колко хора ще назначи, които да се грижат за интересите му. Друго си е да си направиш и сам проверката

Хъм-хъм-хъм!
            Интересно си се изразила.
            Но каквито са времената - такова е и изразяването.

Пък аз смятам, че човек още далеч преди да започне първата си работа, трябва да има задълбочени познания даже и по банкиране.
            Инак малките букви му разкатават живота.

За протокола:
            Миналата година при петдесетина интервюта за моделиери,избрани от двеста кандидати - нито един от тях нямаше ясна представа аджаба, тоя Кодекс на труда каква работа върши.
            А за по-малко от 1.5К работа трудно мога да им намеря.

Върха бе една девойка,завършила шивашка гимназия, "Мода" в НБУ и горда собственичка на столично ателие от три години.Която дълго ме убеждаваше, че е задължение на работодателя е да ги "обучи на кодекса".
            Ма на цици и съпътстващата им опаковка -го докарваше.
            Last edited by sergo; 26.01.2013, 07:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Дотук, нямаме база за умереност или прекомерност
              Хубавото е, че може да се положи традиция, лошото е, че режисьорите изгониха публиката )

кой е Емин - пишман стрелеца ли

Това е малко като почнат на Маранди да му побеляват кърдавите букли, щом пак се налези да го припознаем за Айнщайн!

.........................................
              Референдума е платен.
              Last edited by sergo; 26.01.2013, 00:45.

Коментар

• Дотук, нямаме база за умереност или прекомерност
                Хубавото е, че може да се положи традиция, лошото е, че режисьорите изгониха публиката )

кой е Емин - пишман стрелеца ли

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  хубава идея, но с лош сценарий
                  Аз съм за умереното допитване до народа.

По повод твоите думи се сетих за нещо, което прочетах; Емин бил идеалният кандидат за български герой- добра идея, лошо изпълнение и за малко турците да го убият.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    ...

И няма шест-пет, Русото курдисано до пернатото и го зоби с шампанско. Онова чудо хакна 2-3 гълтока и след 3-4 мин. кат' се увеси кат' прилеп с надолу главата, напра'о ми изкара акъла. Както беше стъпало на тая клечка там и се увеси кат' Батман надолЕ.

На другия ден ходих в кръчмето да се уверя, че пернатото е живо и кряка, щот' де'а знам, че ще се нафирка и ще заспи да го еВа кат' някой прилеп. Ма, откъде да знам, че тия хич не "носят", бря?

пилето е изпаднало в нирвана
                    а где е русото Русо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      За народната воля- изразена чрез вот на референдум, Наздраве!
                      хубава идея, но с лош сценарий

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                        До-о-о- бро утро, Виетнам!

Аз току що завърших една работна нощ.
                        Има ги и такива, когато няма друго интересно.
                        Или приятните неща са ми омръзнали.

Сега съм се опънал и ... пия шампанско.Щото другите течности ги цапурнах, ме мръзи да излизам до денонощния.

Що пък не?
                        Щом американците произвеждат водка с бекон вече доста години.
                        Сигурно и я пият!
                        Но те вярват, че бекона подобрява вкуса на апцолютно всичко.

То, ако беше истина, наште немаше да раздават кебапчета..............
                        Шевицо златна кат' каза шампанско, виж Русото к'во диване е

Джиткахме си купонЯ на един приятел РД-то и по едно време Русото фиксира, че в кръчмата има папагал и тъкмо бяхме на шампанско в тоя момент.

На другия ден ходих в кръчмето да се уверя, че пернатото е живо и кряка, щот' де'а знам, че ще се нафирка кат' талпа и ще заспи да го еВа кат' някой прилеп. Ма, откъде да знам, че тия хич не "носят", бря?

Attached Files
                        Last edited by marandi; 25.01.2013, 22:51.

Коментар

• Ъъ ... и гледах по нощите Аустрелиа оупън опънат хоризонтално - много ме кефи тениса

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                            Дойдох си вече... Много пиене изпих в тая Монтана. Каките ще ги видя довечера от вкъщи че в работата нямам ютюб... Ще стана аз един готвач ама не съм се захванал, да видите.. Къде е бат Марабнди отдавна не е писал?
                            От 4-5 дена почнах да хапвам през 2 часа - първите 1-2 дни бях кат' бебетата - 1-2 хапки и съм се нахранил - хихи

Трябва да върна малко енерджи-то - спя кат' талпа по 6-9 часа сякаш досега никога не съм спал.

После ще започна и физ. натоварвания плавно. В килата не съм мърдал - все са си същите от 20 години, ама вече ми е трудно да къпя на разбиващи режими на безсъници и без храна с месеци.

П.П. Русото одъртя да се плющя - хихи

Ха, наздраве!

П.П.П. Най-смешно ми беше първите 1-2 дни, каквото хапна и после няма дефекация, явно организма усвоява до дупка, а преди кат' не се сещах да ям си беше всичко нормално.

Ся къпя по 1 юмрук храна през 2-3 часа, че иначе става шкембе да го еВа и затова къпя по малко. Попилях се и аз кат' тИбя от пастърми, луканки, шпеци, вина, ракии, салати и сън тия дни. Още 1 седмица и ще съм бонбон-ка.
                            -------------------------------------------
                            Завчера кат' ми се дояде рязко и внезапно домашна лютеница и кат' ревнах: Ламя, хапва ми се домашна лютеница - има ли изнесена от мазата. Оня кат' фокусник, бръкна в някакво шкафче и вика - изнесъл съм, бря - яж, знам, че я обичаш.

Дали не я опатках ( бурканчето ) за няма и 3 часа. Резнах половин франзела на кръгчета и половината чиния намазани с лютеница и пастърма/луканка и шпек, а другата половина от чинията със краве масло и сладко от смокини. Хапка солено, хапка сладко ... - хихи
                            Last edited by marandi; 25.01.2013, 22:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Ами нищо едни момичета моржуват
                              Голяма цензура в този фейс. Да не повярва човек
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Ами нищо едни момичета моржуват

Коментар

Working...
                                X