Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
внимателно вземи се охакай с фрезата по тиквата няколко пъти да не идваме ние, че не си направил ракойката още.
И без т'ва си за подстригване вече
П.П. Някой ден се замисли защо на смъртен акт има ЕГН, а после в удостоверението за наследници, а не номер лична карта.
Демек, наследството ти ще го плащат после и внуците за метър на два дупка. Наближава годишнината на майка ми и за една година наближихме петцифрена сума от такси, таксички и кот' се сетиш.
Поне всичко е платено доживотно, камера да ръгат повече от един на т'ва място и обикалях кат' идиот да ми издадат документ, че е платено всичко доживотно от счетоводството на общината, понеже на едни роднини се оказа, че 3 пъти сме плащали доживотно местата на гробовете им ( 3-ма различни роднини ) и пари още не са ни върнали от друга община Х, въпреки че им хакнахме 3 документа, че е платено за едно и също. Ако не си платиш доживотно, след 8 годинки пак ще цакаш, ако не цакаш - ще бутнат друг в същата дупка.
Мацката от счетоводството ми се ухили и ме успокои, че в нашата община нямали такава "практика" се изрази да изнудват после роднините да кихат още и още на всеки 8 години.
Ти си мисли, че си "свободно-блееща" (у)(ф)(с)(ъ) ... ама после и от кокалите почва 'ноу готин бизнес за държавицата ни да кихаш кат' побъркан.
Коментар