If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на ... (архив до 27.04.2013)
За мен форумът е все едно сме се събрали край една маса 10-15 човека, 2- от нас непректснато държат микрофона, 1- 2 са скандалджии, други 1-2 малко по-язвителни. Нормални отношения- като във всяка една компания.
Аз, не мога да разбера, защо дразни сдържаността (по принцип)?
Обяснимо е във форум.
Аз какво мисля: Сдържаността във форум започва да наподобява на воайорство. Другите пишат, та се скъсват, ти гледаш и току ги удариш болезнено. Тогава съотвеният ник се чувства разголен, без да е получил адекватното от теб.
Поне така си мисля.
Както виждаш от броя ми постове, аз нямам този проблем.
Пък и нали съм бил манипулатор.
При минимум 40 години, вече отиваме към досиета, агенти, зависимости и т.н.
Пак ще се опорочат нещата. За съжаление поколението от 40+ е компрометирано. Макар, че точно то съдържа цвета на нацията в момента.
Защо? Сегашните 40-45 годишни, не би трябвало да имат досиета.
Всъщност съмнението и доверието са едно и също нещо. Хората говорят за логика, рационалност (каквото и да означава това), но в основата на мисленето са съмнението и доверието. Те са определящи при избора, който е същинската основа на мисленето.
:
п.п.И да добавя към поста на анон- възраст- поне 40г, за да бъдеш съдия. Много я принизиха тази професия. Вместо да бъде венец на кариерата им, тя е трамплин към административни постове.
При минимум 40 години, вече отиваме към досиета, агенти, зависимости и т.н.
Пак ще се опорочат нещата. За съжаление поколението от 40+ е компрометирано. Макар, че точно то съдържа цвета на нацията в момента.
Вероятно аз трябва да се припозная като "предател".
Аз съм от добрите. Не смей да се съмняваш.
п.п.И да добавя към поста на анон- възраст- поне 40г, за да бъдеш съдия. Много я принизиха тази професия. Вместо да бъде венец на кариерата им, тя е трамплин към административни постове.
Да !!!
Спирам да се съмнявам !!!
Точно пък аз да спра. Поне се опитвам МАКСИМАЛНО !!!
Вероятно аз трябва да се припозная като "предател".
Аз съм от добрите. Не смей да се съмняваш.
Коментар