Ха добро утро.. Вчера се напихме с един приятел дето има цех за сушени меса и трайни колбаси.. Та само за приятели прави едно мезе дето до сега не го бях ял - направено като кайзер пастарма месо от сърце на говедо (бик, вол...)... Има вкус на пастарма но седи лекичко по меко и цвета му е по черен... Не е лошо. Но тази сутрин като отидох да дефекирам - нема тактъв цвят фекалии - черно като катран.. Явно от мезето че бая хапнахме снощи... Па и пийнахме къде два литра ракия, домашна (трима човека)...
Гледам захванали сте пак философските теми.. Пихвално. Именно това рпави тази тема уникална. Нивото на участниците в нея е топлкова високо, че е удоволствие и привилегия, човек да Ви чете.. Дори и да чете между редовете.. Дори и като се карате пак сте уникални...
Днес на тоя вятър, ще наливам бетон на един строеж.. Да се еба и бизнесмена. Нема работници, дедо Гошо слага ватенката и бачка, нема шофьори, дедо Гошо турга анцуга и кара, нема преподаватели, дедо Гошо турга костюма и преподава... И накрая ще си умра докато работя.. Или докато плющя... Винаги съм бил голяма шестица...
Хайде наздраве - да пуием по коняче да ни сгрее, че само Кирето и бат Маранди знаят какво е в това време да стоиш 8 часа на строеж....
Гледам захванали сте пак философските теми.. Пихвално. Именно това рпави тази тема уникална. Нивото на участниците в нея е топлкова високо, че е удоволствие и привилегия, човек да Ви чете.. Дори и да чете между редовете.. Дори и като се карате пак сте уникални...
Днес на тоя вятър, ще наливам бетон на един строеж.. Да се еба и бизнесмена. Нема работници, дедо Гошо слага ватенката и бачка, нема шофьори, дедо Гошо турга анцуга и кара, нема преподаватели, дедо Гошо турга костюма и преподава... И накрая ще си умра докато работя.. Или докато плющя... Винаги съм бил голяма шестица...
Хайде наздраве - да пуием по коняче да ни сгрее, че само Кирето и бат Маранди знаят какво е в това време да стоиш 8 часа на строеж....
Коментар