IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравето

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнение
    Това е първата свястна тема за здраве, която срещам в нета.
    Мдааа

Днес, докато изпивах 18-ия си литър вода за деня, попаднах на следната обява.

Много е забавно, че има ПРОМОЦИЯ и "отстъпка" при ПРЕДВАРИТЕЛНО записване.

А да се гътнеш в сряда, направо си е 6-ца от Тотото.

http://nissibg.com/index.php?show=browse&prodid=56

Коментар

• Това е първата свястна тема за здраве, която срещам в нета.
      При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        След шестата бира е добре да се вземат поне 3-4 уискита

Аз консумирам само полезни храни - узо с аншуа, уиски с бадеми, ракия с шопска салата, водка със сельодка, мастика с таратор, коняк с тъмен шоколад.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Тя бирата всъщностт обезводнява. След шестата бира е готино да се вземе и по половин литър вода за всяка следваща. щото иначе поне при мен при десет бири на другия ден съм си загубил свежестта
          След шестата бира е добре да се вземат поне 3-4 уискита

Коментар

E не те бирите са от 12 вечерта до шест сутринта. Като преди това човек трябва добре да е замезил. Забелязал съм че една добра вратна пържола с пържани картофи е най-добрата храна преди пиене на бира
            При мен бирите не могат да бъдат по-малко от 4. Това по конституция
            Лошото е, че от тях получавам разстройство. Както казва един съсед: "Стига с тия бири само си пикаеш на парите"
            И аз го послушах- само домашарка- антрацитните въглища на алкохола!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

В диетата казваха вода а не бира......
              То ако изпиеш 10 бири на ден , за какво да ядеш...?
              E не те бирите са от 12 вечерта до шест сутринта. Като преди това човек трябва добре да е замезил. Забелязал съм че една добра вратна пържола с пържани картофи е най-добрата храна преди пиене на бира

Коментар

Тя бирата всъщностт обезводнява. След шестата бира е готино да се вземе и по половин литър вода за всяка следваща. щото иначе поне при мен при десет бири на другия ден съм си загубил свежестта

В диетата казваха вода а не бира......
                То ако изпиеш 10 бири на ден , за какво да ядеш...?

Коментар

В жегата съм съгласен......
                  Така изглежда първия ден.....Аз за 1 ден на вилата изпих 7 л вода и 2 литра бира - сам...!!!
                  Да де.... но след това два дни само се жабурках ...

Коментар

4 литра са си съвсем нормална доза вода, особено за през лятото. Аз поне без насилвам си пия сигурно по 3 литра течностти.
                    В жегата съм съгласен......
                    Така изглежда първия ден.....Аз за 1 ден на вилата изпих 7 л вода и 2 литра бира - сам...!!!
                    Да де.... но след това два дни само се жабурках ...

Коментар

Грешиш....
                      Ако си наложиш 4л като количество на ден, си помисли колко друга храна ще ти се приема.....

В това е залъгалката - всичко ти е разрешено, но мястото е ограничено.....
                      4 литра са си съвсем нормална доза вода, особено за през лятото. Аз поне без насилвам си пия сигурно по 3 литра течностти.

Коментар

Тва е за качване на кила диета. водата е че многото калории и белтъчени да не ти рпецакат бъбреците и черния дроб
                        Грешиш....
                        Ако си наложиш 4л като количество на ден, си помисли колко друга храна ще ти се приема.....

В това е залъгалката - всичко ти е разрешено, но мястото е ограничено.....

Коментар

Начинът на хранене е най-важното лекарство за живота на хората......
                          Яж като тупан, бухай чушки в боба и се надявай на качествен живот.

"Глупаците умират първи" - това ми е любима фраза и тя няма нищо общо с образованието или интелекта на човека а само с неговата ненаситна лакомия...........

Не в разделното ядене е рецептата , а разделното приемане на ограниченото количество качествена храна и много вода.....

Казаха ми за диета....Ядеш всичко колкото можеш да поемеш ...НООО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и 4л вода.....
                          5 кила за 2 месеца......
                          10 кила за 5 месеца
                          Тва е за качване на кила диета. водата е че многото калории и белтъчени да не ти рпецакат бъбреците и черния дроб

Коментар

• Начинът на хранене е най-важното лекарство за живота на хората......
                            Яж като тупан, бухай чушки в боба и се надявай на качествен живот.

"Глупаците умират първи" - това ми е любима фраза и тя няма нищо общо с образованието или интелекта на човека а само с неговата ненаситна лакомия...........

Не в разделното ядене е рецептата , а разделното приемане на ограниченото количество качествена храна и много вода.....

Казаха ми за диета....Ядеш всичко колкото можеш да поемеш ...НООО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и 4л вода.....
                            5 кила за 2 месеца......
                            10 кила за 5 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              Аз пък имам здрав стомах. Като бетонобъркачка. Единствено унгарския крем от люти чушки ми влияе на хемороидите, но не и на стомаха. Поглъщам всичко с огромен апетит.
                              Решил съм обаче да не ям след 19.00ч. вечер. Когато го правя така, на другата сутрин съм като крилата ракета. Лошото е, че издържам така 2-3 дни, след което започвам отново с разточителни вечери с алкохол и поне 4 бр. мезета на масата. И на другата сутрин се чувствам като бухта.
                              Решихме с жената да сме на плодово-зеленчукови диети. Днес напазарихме 2 касетки праскови, 1 чувал кромид лук, 2 дини, 1 голям пъпеш "медена роса", 1 кашон чушки, 1 касетка домати, 1 касетка тиквички и 1 кашон патладжани. Май и ще раздаваме на роднини, щото се поувлякохме за седмицата.
                              Въпроса е човек да не преяжда, да не яде много сладко и да не се храни поне 4 часа преди лягане.

Коментар

• Препоръчвам да се запознаете с възгледите на Арнолд Ерет за здравето!

http://www.arnoldehret.org
                                http://www.koob.ru/ehret/

Коментар

Working...
                                X