Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАко искаш, мога да ти покажа как стрелям. Подновила съм си позволителното за подборен отстрел
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАко искаш, мога да ти покажа как стрелям. Подновила съм си позволителното за подборен отстрелБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗащото стреляш на зиг заг ли ???
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=VA6VIfyA2bQПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХииих
Мъжете около мен винаги спазват обещанията, защото в противен случай бягат на зиг-заг по откритите пространства
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=VA6VIfyA2bQБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗдрасти, Зарко!
Тнм се е приютила тук- далеч от политическите грохоти. Обаче, и мечо е тук, а аз и мечо сме вече кръвни врагове и ако и аз остана (макар и за малко)- това ще бъде поредната политическа тема.
Зарко, ти защо така ни се разсърди?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеУсетих аз, къде точно се крие ключето, още в самото начало, но не исках да коментирам пред останалите, ама ето, че ти сама си го призна с каничката с кафе...
Да направя "превод" за неразбралите: нахъсана си от факта, че сутринта - рано-рано - се е измъкнал "по терлички" - и не е изпълнил обещанието си от снощи - да те събуди по определен начин, след което да ти поднесе и приготвеното от него кафе......, даммм - и ето ви го конфликта между вас......, цял ден ще тлее, а неизпълненото обещание ще те държи на нокти...
Все пак - всеки от представителите на определен пол - е прав за себе си, но след определен /"инкубационен"/ период - никога не се постига съгласие с тезата на другия, т.е. - трябва да свикваш сама да си приготвяш кафенцето...., или... да "стоплиш", че той не може да смогне с /разнасянето на/ кафетата за два или повече "обекта" - по едно и също време на денонощието..., освен, разбира се - ако той /независимо как се казва/ - не ви събере заедно, но това си е една съвсем друга конфигурация, в която цифрата е по-голяма от 2...
Мъжете около мен винаги спазват обещанията, защото в противен случай бягат на зиг-заг по откритите пространстваПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗдрасти, Зарко!
Тнм се е приютила тук- далеч от политическите грохоти. Обаче, и мечо е тук, а аз и мечо сме вече кръвни врагове и ако и аз остана (макар и за малко)- това ще бъде поредната политическа тема.
Зарко, ти защо така ни се разсърди?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение...и кой беше тоя "зарко", който живеел с претенциите, че дори и тема бил си имал /в чужд сайт/?
...пък и не е важно дали и аз чета темата "на Зарко", защото аз "зарата" - само имитирам активност и почти не я чета /едва-едва си отварям едното око, ако изобщо и това правя, докато я чета/, дори - по същият начин, по който не я чета - дори и не пиша в нея..., за разлика от тоя "зарко", който писал, писал - до припадък...
Т.е. - наистина не попадам в групата на "оказалите се четящи", които са влизали над 25 хиляди пъти тук, но и това е една демагогия и си е чиста проба фалшификация... Така де, престанете да се кланяте на измислени образи - кой четял, пък кой - не четял, кой вървял под знамена, пък кой - "не скачал"....
/все се броим в тая страна, зер, как да намерим по друг начин новото поредно разделение, за да покажем за пореден път на света, че нещата тръгват от самите нас, а и, че светът се крепи само и единствено на нашия начин на мислене/...
http://www.vbox7.com/play:4fbc7511Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Усетих аз, къде точно се крие ключето, още в самото начало, но не исках да коментирам пред останалите, ама ето, че ти сама си го призна с каничката с кафе...
Да направя "превод" за неразбралите: нахъсана си от факта, че сутринта - рано-рано - се е измъкнал "по терлички" - и не е изпълнил обещанието си от снощи - да те събуди по определен начин, след което да ти поднесе и приготвеното от него кафе......, даммм - и ето ви го конфликта между вас......, цял ден ще тлее, а неизпълненото обещание ще те държи на нокти...
Все пак - всеки от представителите на определен пол - е прав за себе си, но след определен /"инкубационен"/ период - никога не се постига съгласие с тезата на другия, т.е. - трябва да свикваш сама да си приготвяш кафенцето...., или... да "стоплиш", че той не може да смогне с /разнасянето на/ кафетата за два или повече "обекта" - по едно и също време на денонощието..., освен, разбира се - ако той /независимо как се казва/ - не ви събере заедно, но това си е една съвсем друга конфигурация, в която цифрата е по-голяма от 2...If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение...аз защо казвам, че в тая страна не знаем в каква посока да насочваме силите си, независимо, че притежаваме огромен интелект и потенциал?
„Ето - и сега, вместо довечера да му свиеш сърмите в леглото с някои "малки" ограничения, ти си тръгнала да му носиш вода от 9 кладенци..., а дори не е ясно той пък дали изобщо ще стопли за какво точно намекваш...
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе се заяждай! Това е между мен и Кев!!!
„Ето - и сега, вместо довечера да му свиеш сърмите в леглото с някои "малки" ограничения, ти си тръгнала да му носиш вода от 9 кладенци..., а дори не е ясно той пък дали изобщо ще стопли за какво точно намекваш...If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение...и кой беше тоя "зарко", който живеел с претенциите, че дори и тема бил си имал /в чужд сайт/?
...пък и не е важно дали и аз чета темата "на Зарко", защото аз "зарата" - само имитирам активност и почти не я чета /едва-едва си отварям едното око, ако изобщо и това правя, докато я чета/, дори - по същият начин, по който не я чета - дори и не пиша в нея..., за разлика от тоя "зарко", който писал, писал - до припадък...
Т.е. - наистина не попадам в групата на "оказалите се четящи", които са влизали над 25 хиляди пъти тук, но и това е една демагогия и си е чиста проба фалшификация... Така де, престанете да се кланяте на измислени образи - кой четял, пък кой - не четял, кой вървял под знамена, пък кой - "не скачал"....
/все се броим в тая страна, зер, как да намерим по друг начин новото поредно разделение, за да покажем за пореден път на света, че нещата тръгват от самите нас, а и, че светът се крепи само и единствено на нашия начин на мислене/...
http://www.vbox7.com/play:4fbc7511Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар