IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    вкарваш ме в "кръгова отбрана", а аз...просто, попитах - коя е "групата", която има предвид пишещия
    Не се карайте с Анон в тема политика. Прехвърляйте кавгата в други теми. Явно целта му е да обезсмисли темата, тъй като вече няма аргументи.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
      Миии - не ги познаваме, кои са те /администраторите/, затова може и да грешим...

Все пак, който добре познава администраторите, може да твърди убедено, че това не е "групата" - та дори раздууууува понятието "група" в "кръг"!

Е, може и проблемът да не е в множественото число - т.е. - достатъчно е задаващата въпроси - да познава един администратор, за да разполага с желаното IP...

Е, ще има ли откровения, или пак ще се отплеснем по допирателната - в безкрайността?
      вкарваш ме в "кръгова отбрана", а аз...просто, попитах - коя е "групата", която има предвид пишещия

Коментар

ммм, задаващата въпроси или.... тази от която се търси, евентуално, отговора

същото определение, вкарано в кавички, го срещнах в няколко поста и към други форумци ...та, ми стана интересно коя е ...групата на "определените"....нищо не подсказва да води към администраторите

Миии - не ги познаваме, кои са те /администраторите/, затова може и да грешим...

Все пак, който добре познава администраторите, може да твърди убедено, че това не е "групата" - та дори раздууууува понятието "група" в "кръг"!

Е, може и проблемът да не е в множественото число - т.е. - достатъчно е задаващата въпроси - да познава един администратор, за да разполага с желаното IP...

Е, ще има ли откровения, или пак ще се отплеснем по допирателната - в безкрайността?
        If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Дали достатъчно добре предразположих към откровение задаващата въпроси по вечерно време?
          ммм, задаващата въпроси или.... тази от която се търси, евентуално, отговора

същото определение, вкарано в кавички, го срещнах в няколко поста и към други форумци ...та, ми стана интересно коя е ...групата на "определените"....нищо не подсказва да води към администраторите

Коментар

• Дали достатъчно добре предразположих към откровение задаващата въпроси по вечерно време?

Коментар

Верно, кой е този кръг/група на "определени хора"?

Нека аз първи отговоря, а ТНМ - може и по-после да вземе участие...

Под "определени хора" - аз разбирам - администраторите на сайта.

С Бети имахме определени "търкания"......, защото беше решила да ми редактира някакъв пост..., да се оправдая, де..., точно в потвърждение на сентенцията, че виновните се оправдават...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                ... Подозрителна съм относно твоето участие в групата на "определени хора"
                Верно, кой е този кръг/група на "определени хора"?

Коментар

Т

Казвам го, без грам злоба: единствено изключение в схемата “всеки срещу всеки” /според неангажиращото ми мнение/ – можем да установим при две конкретни относително устойчиви двойки, НЕЗАВИСИМО ОТ ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ, а именно:

1. двойката Анон – Вал,
                  2. двойката Серго – Вал /Серго напоследък не се е появявал/.
                  Ако вкараме малко математика.... и още нещо , може ли да стигнеш до умозаключението, че би била възможна и двойка Анон - Серго?

Коментар

Тук целна точно в десЕтката!...
                    Като Шрек си- имаш пластове, а той беше- като лука
                    Last edited by val/she; 31.03.2013, 22:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Чае шукарие, като ЛУК, на пластове
                      Тук целна точно в десЕтката!...

Коментар

Нека да гледаме по-оптимистично на нещата - т.е. аз съм сложна и многопластова личност, а ти не забелязваш това поради факта, че си първосигнален
                        Вече схванах същността на хората, които лесно преодоляват /някак си - свалят/ "пластовете": това са хора - - над първосигнални, т.е. - второсигнални или такива, с по-висок клас - сигналност...

Наистина тук се заговори на трудно разбираем от мен жаргон..., остава ми да приема съвета, а именно - и аз да гледаМЕ по-оптимистично на нещата...

Да де, това /поне/ - го разбрах, ама аз не съм проявявал песимизъм..., т.е. - това пък означава, че моята първосигналност /вероятно/ се отъждествява с песимизъм...

Наистина ми е много трудно да разбирам женската логика...

И, все пак - наистина ли не знаеш тоя израз, в който акцентът се поставя върху същността на нещата? Някои, именно в такива случаи казват: "Да отделим зърната от плявата..."..., ама някои говорят за "зърното", ееее, ама, това наистина няма смисъл, защото как се отделя "зърното от плявата"? Това не е процес на "отделяне", както бихме правили това, когато желанието ни е да отделим повече зърна...и най-вероятно би трябвало да кажем: "Да извадим зърното от плявата"...

Та, кое в случая е първосигнално в края на моят коментар, ако изразът, който използваме - е неточно използван още в началото?

Коментар

Турски, гръцки ... полиглот. Нещо на цигански знаеш ли?
                          Чае шукарие, като ЛУК, на пластове
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Евхаристо ПОЛИ
                            Турски, гръцки ... полиглот. Нещо на цигански знаеш ли?
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                              засрами се
                              сега,къде да търся,вкусотийки
                              Обещавам да се поправя - само не вкарвай винкела в употреба!
                              Мечо

Коментар

• [QUOTE=зарата;1059422882]Това, с многото пластове - трудно го разбирам: определено - ми препоръчваш да съм многопластов, т.е. - казваш ми, че нямам достатъчно пластове, или, че съм направо еднопластов, което дава основания да ме подозират при участието ми в "групаТА на определени хора"...

От една страна, "групаТА", в която според теб съм участвал - много ме озадачи, особено с това, че била и на "определени хора"...

Мислих и за броят на пластовете в многопластовата личност......, т.е. - дали хората около теб изобщо достигат до същността ти..., ама ти най-добре си го знаеш, де......, колко ли /на брой/ пластове трябва да смъкват понякога /ориентировъчно, де/...

Лично аз, като че не забелязвам някакви свръх - на брой - пластове..., но може и да не ги разбирам тия неща......, ми такива сме ние, някои от мъжете - понякога се затрудняваме при отделянето на някои видове зърна... от плявата...[/QUOTE]

Нека да гледаме по-оптимистично на нещата - т.е. аз съм сложна и многопластова личност, а ти не забелязваш това поради факта, че си първосигнален
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X