Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеМиии - не ги познаваме, кои са те /администраторите/, затова може и да грешим...
Все пак, който добре познава администраторите, може да твърди убедено, че това не е "групата" - та дори раздууууува понятието "група" в "кръг"!
Е, може и проблемът да не е в множественото число - т.е. - достатъчно е задаващата въпроси - да познава един администратор, за да разполага с желаното IP...
Е, ще има ли откровения, или пак ще се отплеснем по допирателната - в безкрайността?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеммм, задаващата въпроси или.... тази от която се търси, евентуално, отговора
същото определение, вкарано в кавички, го срещнах в няколко поста и към други форумци ...та, ми стана интересно коя е ...групата на "определените"....нищо не подсказва да води към администраторите
Миии - не ги познаваме, кои са те /администраторите/, затова може и да грешим...
Все пак, който добре познава администраторите, може да твърди убедено, че това не е "групата" - та дори раздууууува понятието "група" в "кръг"!
Е, може и проблемът да не е в множественото число - т.е. - достатъчно е задаващата въпроси - да познава един администратор, за да разполага с желаното IP...
Е, ще има ли откровения, или пак ще се отплеснем по допирателната - в безкрайността?If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеДали достатъчно добре предразположих към откровение задаващата въпроси по вечерно време?
същото определение, вкарано в кавички, го срещнах в няколко поста и към други форумци ...та, ми стана интересно коя е ...групата на "определените"....нищо не подсказва да води към администраторите
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеВерно, кой е този кръг/група на "определени хора"?
Нека аз първи отговоря, а ТНМ - може и по-после да вземе участие...
Под "определени хора" - аз разбирам - администраторите на сайта.
С Бети имахме определени "търкания"......, защото беше решила да ми редактира някакъв пост..., да се оправдая, де..., точно в потвърждение на сентенцията, че виновните се оправдават...If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение... Подозрителна съм относно твоето участие в групата на "определени хора"
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеТ
Казвам го, без грам злоба: единствено изключение в схемата “всеки срещу всеки” /според неангажиращото ми мнение/ – можем да установим при две конкретни относително устойчиви двойки, НЕЗАВИСИМО ОТ ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ, а именно:
1. двойката Анон – Вал,
2. двойката Серго – Вал /Серго напоследък не се е появявал/.
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеТук целна точно в десЕтката!...Last edited by val/she; 31.03.2013, 22:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЧае шукарие, като ЛУК, на пластовеIf something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНека да гледаме по-оптимистично на нещата - т.е. аз съм сложна и многопластова личност, а ти не забелязваш това поради факта, че си първосигнален
Наистина тук се заговори на трудно разбираем от мен жаргон..., остава ми да приема съвета, а именно - и аз да гледаМЕ по-оптимистично на нещата...
Да де, това /поне/ - го разбрах, ама аз не съм проявявал песимизъм..., т.е. - това пък означава, че моята първосигналност /вероятно/ се отъждествява с песимизъм...
Наистина ми е много трудно да разбирам женската логика...
И, все пак - наистина ли не знаеш тоя израз, в който акцентът се поставя върху същността на нещата? Някои, именно в такива случаи казват: "Да отделим зърната от плявата..."..., ама някои говорят за "зърното", ееее, ама, това наистина няма смисъл, защото как се отделя "зърното от плявата"? Това не е процес на "отделяне", както бихме правили това, когато желанието ни е да отделим повече зърна...и най-вероятно би трябвало да кажем: "Да извадим зърното от плявата"...
Та, кое в случая е първосигнално в края на моят коментар, ако изразът, който използваме - е неточно използван още в началото?If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТурски, гръцки ... полиглот. Нещо на цигански знаеш ли?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЕвхаристо ПОЛИПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениезасрами се
сега,къде да търся,вкусотийкиПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
[QUOTE=зарата;1059422882]Това, с многото пластове - трудно го разбирам: определено - ми препоръчваш да съм многопластов, т.е. - казваш ми, че нямам достатъчно пластове, или, че съм направо еднопластов, което дава основания да ме подозират при участието ми в "групаТА на определени хора"...
От една страна, "групаТА", в която според теб съм участвал - много ме озадачи, особено с това, че била и на "определени хора"...
Мислих и за броят на пластовете в многопластовата личност......, т.е. - дали хората около теб изобщо достигат до същността ти..., ама ти най-добре си го знаеш, де......, колко ли /на брой/ пластове трябва да смъкват понякога /ориентировъчно, де/...
Лично аз, като че не забелязвам някакви свръх - на брой - пластове..., но може и да не ги разбирам тия неща......, ми такива сме ние, някои от мъжете - понякога се затрудняваме при отделянето на някои видове зърна... от плявата...[/QUOTE]
Нека да гледаме по-оптимистично на нещата - т.е. аз съм сложна и многопластова личност, а ти не забелязваш това поради факта, че си първосигналенПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар