IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Зарата, много държиш анон да ме "подпука", за да удовлетвори някакви твои необходимости. Защо бе, джанъм?
    Двойки, тройки!?! Излез от филмите, в които пребиваваш- често и за дълго.

Аааа, тоя zarco е голям неблагодарник - да идва и да си води темата..., ако мисли да гледа отстрани, няма да му се отвори парашута..., аз още веднъж ще му помогна и приключвам за тая вечер...

Все пак, интересно е, как определени хора около нас ни мотивират да показваме определени черти от характера си, а други – да прикриваме, или дори – да се срамуваме от тях…, да образуваме формации и да бягаме от нашата същност. Всичко е подчинено на уникалността на човешкия характер и възможността на хората да мислят, като пренасят събития от миналото – като натрупан опит, компилират, обобщавайки най-важното. Все пак, най-същественото за едни - е маловажно и несъществено – за други…

Ако намесим и различията, породени от половите белези – нещата стават още по-необозрими и неподдаващи се на конкретен и общовалиден анализ.

Вал, ако се върна на конкретният казус, тъй като констатацията ми е факт, то ми е все тая /разбирай - никакви мои потребности не се удовлетворяват.../, кой точно ще те “подпука”, дали Анон, Серго, или Съни, както и не ми е интересно, дали пък Вал ще “подпука” някого от изброените в темите, по които са се “коалирали” или по които “проявяват търпение на някакъв етап от отношенията си”, независимо и да отчитате, че именно тоя човек притежава /вероятно/ недостатъците, които в друг сте порицавали многократно в миналото… Дали съществува сценарий за такова наше поведение, или всичко това става несъзнателно, или по някаква вътрешна необходимост – няма никакво значение. Със сигурност, обаче – има първопричина за това поведение, което хората следват /съзнателно или интуитивно/.

Та, все пак, ако “пребивавам в някакви филми” – то това очевидно не е без значение за мен. Определено става по някаква схема, при която различни факти, дори неосъзнати - ни помагат да се съхраним в света, който обитаваме. Да го кажа така: издигат защитна стена и ни предпазват от бъдещи грешки и разочарования... Даммм!

Не споделям обаче мнението, че всички трябва да открият своята истина именно в моите думи. Със сигурност, механичното пренасяне на опит води до грешни резултати. Моите са правилни и това ми е достатъчно. Достатъчно е всеки сам да търси истината за своята истина.

За да обобщя: отказвам да изляза от филмите, в които “пребивавам - често” /това “често” е достатъчно- и точно, колкото е необходимо/. Това, вероятно и ще е за все по-дълго, защото имам увереност и усещане за това, че съм прав. Разбира се, че няма да почна да се тръшкам, поради факта, че Анон, Серго, Съни и т.н….. – не пребивават /по нечии умозаключения/ - именно в моите “филми”… Ядец! Още една причина, за да съм точно в тия “филми”…, което пък показва, че ако те са уникални по някакъв начин, то аз съм /си/ уникален по свой….

Приятна вечер на всички!
    If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Писна ми вече от тоя "zarco"...

Не стига, че му правим темата, ами не се появява, поне едно мерси - да каже... Така си мисли той - че леко се прави тема! Написал едно тъпо заглавие - и никакъв не се вясва... Добре поне, че и анкета има, за да му кажат хората, че не струва, откъдето и да я погледнем тая измислена тема...

Така, де, докато те няма - ние се морим тук и - както каза преди време един уважаван от мен съфорумник - само си чупим пръстчетата по клавиатурата..., а zarco - само си гледа кефа...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Сложна съм, щото съм многопластова личност
        И въобще не се съмнявам в себе си - абсурд!? Подозрителна съм относно твоето участие в групата на "определени хора":D

Това, с многото пластове - трудно го разбирам: определено - ми препоръчваш да съм многопластов, т.е. - казваш ми, че нямам достатъчно пластове, или, че съм направо еднопластов, което дава основания да ме подозират при участието ми в "групаТА на определени хора"...

От една страна, "групаТА", в която според теб съм участвал - много ме озадачи, особено с това, че била и на "определени хора"...

Мислих и за броят на пластовете в многопластовата личност......, т.е. - дали хората около теб изобщо достигат до същността ти..., ама ти най-добре си го знаеш, де......, колко ли /на брой/ пластове трябва да смъкват понякога /ориентировъчно, де/...

Лично аз, като че не забелязвам някакви свръх - на брой - пластове..., но може и да не ги разбирам тия неща......, ми такива сме ние, някои от мъжете - понякога се затрудняваме при отделянето на някои видове зърна... от плявата...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Зарата, не е честно
          Не съм разкривала твои никове, а само един ) и то беше от ...женска солидарност - беше започнал да говориш от името на "ние жените" и да налагаш някакви тези, които ние жените не ползваме ))

Хубава вечер

Очевидно имало и други, които не правят разлика между Хан Кубрат и Ханко-брат...

Съни, как точно се вързва написаното с истината, ако:

1. Зарата, към когото се обръщаш - не помня да е писал с женски никове?
          2. "Не съм разкривала твои никове, а само един" - определено би трябвало да означава, според теб, че пиша и с други никове...

Е, за какво говорим тогава?

Ще ти кажа за какво говорим: за това, че не всички участници във форума разполагат в определени моменти с информацията, която имаш ти и други твои приятели..., остави варианта за замазване на положението, при който "вие, жените - не ползвате такива тези", защото истината много често - е повече от една, нищо, че твоята звучи достатъчно правдоподобно...

Все пак, определено, много жени често забравят, че представителите на противоположния пол отдавна са надхвърлили тийнеджърската си възраст и могат да направят елементарна връзка между факти и събития, не по-лошо от вас и вашата /на моменти/ - сериозна антилогика, която има аналог само с детското мислене...

Добре, че ви се вързваме на лавиранията..., аха - и на носенето на вода от 10-я кладенец /както се изразяват във форума някои от нас/!

Все пак, не разбрах, кое точно не е честно?

Коментар

• "идея жесткого метода или жесткой теории рациональности покоится на слишком наивном представлении о человеке и его социальном окружении. Если иметь в виду обширный исторический материал и не стремиться "очистить" его в угоду своим низшим инстинктам или в силу стремления к интеллектуальной безопасности до степени ясности, точности, "объективности", "истинности", то выясняется, что существует лишь один принцип, который можно защищать при всех обстоятельствах и на всех этапах человеческого развития, – все дозволено."

Пол Фейерабенд

Или казано с други думи съществува едно единствено правило - няма никакви правила.
            Съществува един единствен принцип - безпринципността.
            Съществува една единствена абсолютна истина - абсолютната свобода (липсата на абсолютна истина).
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

Може и така да се каже
              Евхаристо ПОЛИ
              tnm

Коментар

Може и така да се каже
                засрами се
                сега,къде да търся,вкусотийки
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Тиенемство ???
                  Може и така да се каже
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

А ти как смяташ!?
                    Тиенемство ???
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      Изповядвам валшианство.
                      +1024
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Монотеистка, политеистка или атеистка ???
                        А ти как смяташ!?
                        Мечо

Коментар

• Изповядвам валшианство.

Коментар

Монотеистка, политеистка или атеистка ???
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                              Уффф, че си ми сложна за разбиране!

Щом едно определение, като форумна отличничка не те задоволява, то ти наистина си падаш супер-максималистка... Кажи ми точно какъв отговор искаш да получиш - и веднага ще ти го върна...

Що почвам да си мисля, че същността на цветът на нацията - дамите при 30+ , е в това, че някак като че сами сте обезверени и никога не приемате суперлативите, като че почвате да се съмнявате в откровеността на казаното за вас...

Наистина, виртуалният характер на казаното поражда някакви съмнения, но чак толкова...
                              И въобще не се съмнявам в себе си - абсурд!? Подозрителна съм относно твоето участие в групата на "определени хора"
                              Мечо

Коментар

• Нищото какво е ???

Нищото е несъществуването на абсолютна истина. Нищото е абсолютната свобода от която се ражда всичко. Това е абсолютната свобода, неограничена и готова всеки момент да се превърне в относителна истина.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X