IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Излез от клетката
    http://www.youtube.com/watch?v=aR7S_WeEmlg
    Нищо не е такова каквото изглежда. Съни, помниш ли, имаше едно време един Соколов. Замисли се върху това.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнение
      А това вашето, какво е, свобода от какво?
      Защото духовната свобода не е тази за която говорите.Явно не познавате нито християнски ценности, нито имате такива.Така ли е?
      Излез от клетката
      http://www.youtube.com/watch?v=aR7S_WeEmlg

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Лесно
        Но, първо, ти самият трябва да го поискаш, да го допуснеш до съзнанието ти и после ще дойде усещането.
        А това вашето, какво е, свобода от какво?
        Защото духовната свобода не е тази за която говорите.Явно не познавате нито християнски ценности, нито имате такива.Така ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнение
          хАХАХ... Свободата на духа, същата ли е като твоята свобода? И как се постига?

.....
          Лесно
          Но, първо, ти самият трябва да го поискаш, да го допуснеш до съзнанието ти и после ще дойде усещането.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Случвало ми се е да мина през такова. Е, естествено- посред бял ден.
            Не мисля, че с тези хора можем да сме част от една общност. Трябва да се разделим цивилизовано. Няма достатъчно хора с кураж/топки и т.н., които да разчовъркат тази рана. Да започнат да се назовават нещата с истинските им имена и да се поеме отговорността за трудното решение.
            -----------------------------------
            Не си струва тази цел, Вихър Манков. Никак не си струва.
            Дано ме разбереш какво имам превид.
            Какво означава - "Трябва да се разделим цивилизовано." ?

Не виждам разлика в твоето мнение и това на Манков. Целта е една.
            Разликата е само в пътя. За Манков е радикалния.
            А кой е твоя - цивилизования?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Разбира се нямам проблем нито с тези дето мразят циганите, нито с тези дето ги обичат. Моето мнение е обаче, че филите и фобите не са свободни. Нищо не може да се поставя пред свободата. Нито филията, нито фобията.

Всъщност всичко може да се постави пред свободата. Свободата за това е свобода, защото разрешава всичко. Ами да си ограничават свободата като им е кеф (на филите и на фобите), не им забранявам да мислят. И не мога. То пък едно мислене. Затормозена работа.
              хАХАХ... Свободата на духа, същата ли е като твоята свобода? И как се постига?

Ти какъв си не си фоб или фил, а си анархист или???
              Къде са българофобите,филите във вас и този възглед, прави ли те по свободен със свобода, която ти се налага от доста години вече.
              Такава свобода е имагинерно понятие.А бе както и да е виртуалните ви глупости нямат край.

Коментар

• Разбира се нямам проблем нито с тези дето мразят циганите, нито с тези дето ги обичат. Моето мнение е обаче, че филите и фобите не са свободни. Нищо не може да се поставя пред свободата. Нито филията, нито фобията.

Всъщност всичко може да се постави пред свободата. Свободата за това е свобода, защото разрешава всичко. Ами да си ограничават свободата като им е кеф (на филите и на фобите), не им забранявам да мислят. И не мога. То пък едно мислене. Затормозена работа.
                tnm

Коментар

• Манков ми е приятел.

Ако се бият Манков и Асан ще помогна на Манков (освен ако Асан също ми е приятел). Ако и Асан ми е приятел, ще се опитам да им помогна да се разберат.

И Айше е ора, и Асан също. Нямам особено отношение към циганите. Циганите не са проблем и никога не са били. И те са хора със свободна воля, също както и ние. Циганите могат да бъдат и добри и лоши, както е с всички хора. Не съм предубеден. Предубеждението е ограничение.

Не съм прост. Научил съм се да виждам първо човека, абсолютно непредубедено, а след това забелязвам, че е бял, жълт, зелен, мургав и т. н.

Дехуманизацията няма нищо общо със свободата. Дори и преди бой е вредно да се дехуманизира врага.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                    Само на него ли!?? Другите нямат ли нужда от подобно пожелание!?
                    Другите- отделно щях да ви поздравя. Мислех просто.

Сега, няма да ми се получи.

Rondo Veneziano - Venise

Хубава вечер!
                    Last edited by val/she; 10.04.2013, 23:09.

Коментар

Хубава вечер, вманков и ..умната!

Debussy, Satie, Faure, Ravel, Saint Saens

Само на него ли!?? Другите нямат ли нужда от подобно пожелание!?

Коментар

• Хубава вечер, вманков и ..умната!

Debussy, Satie, Faure, Ravel, Saint Saens

Коментар

Манков, мисля, че се шегуваш.
                          Кажи ми, моля те, че се шегуваш!
                          Ако не се шегува е болен мозък

Забеляза ли че Мечо както го поздрави така и не отвърна на постингите му

Понякога не всичко е такова каквото изглежда в началото, но никога не е късно да го осъзнаеш и разбереш

Поздрави Вал, най-искрени! И не се в вкарвай излишно в нечии чужди филми, Истината е такава каквато я чувстваш отвътре, а хуманността... нея никога не сме я имали по рождение, но и не е гаранция че бихме я придобили впоследствие... Но все пак тя е най-великото нещо на света, е поне на този в който съдбата ни е отредила да живеем
                          Last edited by kev; 11.04.2013, 11:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                            Еми.. ннам... ще се изложа пред теб - именно мисълта ми е да опожаря тази голяма постройка.
                            И ще се пробвам.
                            Там е сигурно, че не живеят цигански семейства, бъди спокойна, Вал.

Макар че бих опожарил всичките цигански гета в София, съсе малките, съсе майките, съсе и останалите хлебарки.

Пробвахме един път, не успяхме. Това в Захарна Фабрика, след като пребиха нашия професор.

Я, Вал, пробвай да опознаеш или, най малкото, да се разходиш в цигансто гето. А? Пробвай, миче?
                            Случвало ми се е да мина през такова. Е, естествено- посред бял ден.
                            Не мисля, че с тези хора можем да сме част от една общност. Трябва да се разделим цивилизовано. Няма достатъчно хора с кураж/топки и т.н., които да разчовъркат тази рана. Да започнат да се назовават нещата с истинските им имена и да се поеме отговорността за трудното решение.
                            -----------------------------------
                            Не си струва тази цел, Вихър Манков. Никак не си струва.
                            Дано ме разбереш какво имам превид.

Коментар

• И, да, - затова, Мечо, се отказах да пиша тук.

Моля те, приятелю, повече да не ме караш да ти отговарям покрай твоите искрени поздрави.
                              Моля, недей, че виждаш какво става...

Живи, здрави и мислещи се надявам да ви оставя.
                              Чао.

Коментар

За подпалването. Предполагам е метафора, нали?!?
                                Съгласен си, че е метафора.
                                Еми.. ннам... ще се изложа пред теб - именно мисълта ми е да опожаря тази голяма постройка.
                                И ще се пробвам.
                                Там е сигурно, че не живеят цигански семейства, бъди спокойна, Вал.

Макар че бих опожарил всичките цигански гета в София, съсе малките, съсе майките, съсе и останалите хлебарки.

Пробвахме един път, не успяхме. Това в Захарна Фабрика, след като пребиха нашия професор.

Я, Вал, пробвай да опознаеш или, най малкото, да се разходиш в цигансто гето. А? Пробвай, миче?

Коментар

Working...
                                X