А бре, може ли човек да е предсказуем, ако е непоследователен ???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПартиите от статуквото се опитват да СЪЗДАДАТ етническо напрежение. Това, че не им се удава означава, че хората се ОСЪЗНАВАТ.
Коментар
-
Не си струва да те развеждат като мечка по следствия. Няма и да отразят случая, за да се разшуми край тези хора- ако това ти е целта, впрочем. Ще си страдаш самотно и това нищо няма да промени. По- добре е да се разшуми, без подобни инциденти. Един пожар ще отклони темата в друга посока, а тя трябва да е: Аджеба, този мазен циганин, от къде има тези пари?? Ти ще им направиш услуга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМанков, сърбите са показателен пример. Тази игра трябва да се води по еврейски малко. Пак им бъди враг, но не го заявявай. Светът не е справедлив, не е бил и няма да бъде.
Не съм сигурен, дали ще мога - но го заявявам и мисля, че ще мога„
Край, свършвам, моля.
(прочее, Вал, как, според теб, биха действали японците на наше/мое място? Задавам ти въпрос, но няма да отговарям на отговора)Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
За Вал относно каквото писах за пожара:
Вал, този мръсен, мазен и подозрителен циганьор ме доведе до една нова, голяма, много голяма къща, новопостроена, като къщите на циганските милионери в Румъния, недалеч от Букурещ.
Там и да живее некой, ще е крадецът-циганин, подпомогнат от ДПС и от всичките останали кръвопийци-българи.
Прочее, като (или ако) го направя, ще видиш, че съм прав. Ще дам отчет
Снимки, обяснения, тава-онава
Ако има изгорели цигани-барони – само ще се радвам.Свободен във виелицата.
Коментар
-
Колкото съм нежен към хората, толкова съм звер към нехората.
Щото едното срутва другото - и нема разбирателство, и не требва да има разбирателство между хора и нехора. Ножа за нехората!
Оставете отровната рекламирана търпимост (казват му "толерантност" – долу насажданата от евреите "толерантност" – прегризи им гърлото, ако си човек).
Нетърпимостта е сегашният верен начин на действие на интелигентния/отворения/смелия.
Иначе добре се разбирам и с животните - те ме уважават и аз ги уважавам. Разбираме се и уважаваме. Но с недохора-недоживотни – никога! Аз съм техен кръвен враг.
Та до там - но ще приложа всичките мои сили срещу недохората.
!
http://www.youtube.com/watch?v=SpPttC7uXNEСвободен във виелицата.
Коментар
-
Публичната свобода е част от личната ни свобода. Много условия на живота ми се определят в публичната сфера от не знам си кой там. Ако макар и без мен, ставаше ЗА мен, добре, но ако става без мен ПРОТИВ мен не е добре. Зависи дали този там е луд или нормален, а при нормален, дали му пука за мен и накрая – бива ли го да ми пази интереса в публичната сфера. Зависи, но от кого? Щом става без мен – зависи от някой друг. Или от чистата случайност. Светец или дявол, умник или глупак – отнасям го аз. Нещо като руска рулетка - при лош късмет заминаваш. Бедното ни Бг на три пъти го застреля “съдбата” с луди тъпи оправачи, на които не им пука за нас. Три национални катастрофи! И за капак – “пожарникар”!
Извод от горчивия опит: Не чакай от други или съдбата да ти сложат “добрия цар” - оправяй лично оправачите!
http://edname4ta.wordpress.com/2011/...6%D0%B8%D1%8F/Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеКакво означава - "Трябва да се разделим цивилизовано." ?
Не виждам разлика в твоето мнение и това на Манков. Целта е една.
Разликата е само в пътя. За Манков е радикалния.
А кой е твоя - цивилизования?
Трябва да си имат собствена държава. Това няма как да го решим сами, но мисля, че голяма част от държавите с компактно циганско население, ще стигнат до този извод. По-добре известни териториални загуби и ни един циганин, отколкото сегашната ситуация. Те са по-лош вариант от палестинците.
И никакви квоти за непрестижни дейности- имаме "светлия" пример на Германия, Франция и Скандинавските страни.
Винаги съм твърдяла, че и черната работа и престъпността, трябва да са си наши- български- като в Япония.
Впрочем, в Квебек, чистота, канализация и други такива, е запазена територия за квебекарите.(това го казвам, за да е наясно зарата, че няма да затънем в боклуци след като изселим циганите- променя се отношението и няма да бъде асоциирана с неграмотен циганин, а примерно- студент заработващ таксите си )
п.п.Да, Мечо, циганите най-добре пасват на възгледите ти за свобода. Своево рода анархисти са, но без идеологията и интелектуалщината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнениеА това вашето, какво е, свобода от какво?
Защото духовната свобода не е тази за която говорите.Явно не познавате нито християнски ценности, нито имате такива.Така ли е?
не е така!
на мен ми се иска да науча кои са водещите християнски ценности според разсъжденията на мъже, които притежават такива. въпросът не е провокативно зададен-чисто любопитство.
и друг въпрос си задавам-ако приемем, че милосърдието е основна християнска ценност,то има ли скала за оценяване на милосърдието ни?
въпросите са по-скоро риторични,но ако някой хвърля обвинения в публичното пространство,едва ли това и най-доброто доказателство за това,че притежава християнски ценности-най-малко,защото не може реално да ги докаже.
Коментар
Коментар