IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А бре, може ли човек да е предсказуем, ако е непоследователен ???
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Аз чакам чакам вееееееееееече два
      tnm

Коментар

• Аз чакам чакам вееееееееееече часссссссссссссс
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Партиите от статуквото се опитват да СЪЗДАДАТ етническо напрежение. Това, че не им се удава означава, че хората се ОСЪЗНАВАТ.
          В това е ключът, Мечо! Уникална дума, която всички познаваме, но чието значение и смисъл понякога ни е толкова трудно да изразим, да си обясним, а оттам и да следваме. И това е така, защото то не може да се опише с думи, т.е. каквото и определение да му дадеш все ще е непълно поради различните гледни точки. То трябва да се усеща, да се направи част от убежденията ти и от вътрешните ти нагласи. И все пак, според мен има фундамент и тук, и бих споделил моето най-близко до същността на нещата определение,... но не сега Лека вечер и до скоро!

Коментар

• Партиите от статуквото се опитват да СЪЗДАДАТ етническо напрежение. Това, че не им се удава означава, че хората се ОСЪЗНАВАТ.
            tnm

Коментар

• Хубава вечер на всички!

Carry On My Wayward Son (The REAL Supernatural version)

Коментар

• Японците нямат цигани- имат изключително рестриктивна политика по отношение на гражданството.

Коментар

• Не си струва да те развеждат като мечка по следствия. Няма и да отразят случая, за да се разшуми край тези хора- ако това ти е целта, впрочем. Ще си страдаш самотно и това нищо няма да промени. По- добре е да се разшуми, без подобни инциденти. Един пожар ще отклони темата в друга посока, а тя трябва да е: Аджеба, този мазен циганин, от къде има тези пари?? Ти ще им направиш услуга.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Манков, сърбите са показателен пример. Тази игра трябва да се води по еврейски малко. Пак им бъди враг, но не го заявявай. Светът не е справедлив, не е бил и няма да бъде.
                    Заявявам го - и там е кефът, Вал.
                    Не съм сигурен, дали ще мога - но го заявявам и мисля, че ще мога

Край, свършвам, моля.

(прочее, Вал, как, според теб, биха действали японците на наше/мое място? Задавам ти въпрос, но няма да отговарям на отговора)
                    Свободен във виелицата.
                    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• За Вал относно каквото писах за пожара:

Вал, този мръсен, мазен и подозрителен циганьор ме доведе до една нова, голяма, много голяма къща, новопостроена, като къщите на циганските милионери в Румъния, недалеч от Букурещ.

Там и да живее некой, ще е крадецът-циганин, подпомогнат от ДПС и от всичките останали кръвопийци-българи.

Прочее, като (или ако) го направя, ще видиш, че съм прав. Ще дам отчет
                      Снимки, обяснения, тава-онава

Ако има изгорели цигани-барони – само ще се радвам.
                      Свободен във виелицата.

Коментар

• Манков, сърбите са показателен пример. Тази игра трябва да се води по еврейски малко. Пак им бъди враг, но не го заявявай. Светът не е справедлив, не е бил и няма да бъде.

Коментар

• Колкото съм нежен към хората, толкова съм звер към нехората.

Щото едното срутва другото - и нема разбирателство, и не требва да има разбирателство между хора и нехора. Ножа за нехората!
                          Оставете отровната рекламирана търпимост (казват му "толерантност" – долу насажданата от евреите "толерантност" – прегризи им гърлото, ако си човек).
                          Нетърпимостта е сегашният верен начин на действие на интелигентния/отворения/смелия.

Иначе добре се разбирам и с животните - те ме уважават и аз ги уважавам. Разбираме се и уважаваме. Но с недохора-недоживотни – никога! Аз съм техен кръвен враг.

Та до там - но ще приложа всичките мои сили срещу недохората.
                          !

http://www.youtube.com/watch?v=SpPttC7uXNE
                          Свободен във виелицата.

Коментар

• Публичната свобода е част от личната ни свобода. Много условия на живота ми се определят в публичната сфера от не знам си кой там. Ако макар и без мен, ставаше ЗА мен, добре, но ако става без мен ПРОТИВ мен не е добре. Зависи дали този там е луд или нормален, а при нормален, дали му пука за мен и накрая – бива ли го да ми пази интереса в публичната сфера. Зависи, но от кого? Щом става без мен – зависи от някой друг. Или от чистата случайност. Светец или дявол, умник или глупак – отнасям го аз. Нещо като руска рулетка - при лош късмет заминаваш. Бедното ни Бг на три пъти го застреля “съдбата” с луди тъпи оправачи, на които не им пука за нас. Три национални катастрофи! И за капак – “пожарникар”!

Извод от горчивия опит: Не чакай от други или съдбата да ти сложат “добрия цар” - оправяй лично оправачите!
                            http://edname4ta.wordpress.com/2011/...6%D0%B8%D1%8F/
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Какво означава - "Трябва да се разделим цивилизовано." ?

Не виждам разлика в твоето мнение и това на Манков. Целта е една.
                              Разликата е само в пътя. За Манков е радикалния.
                              А кой е твоя - цивилизования?
                              Моят е още по-радикален, но много по-устойчив в дългосрочен план.
                              Трябва да си имат собствена държава. Това няма как да го решим сами, но мисля, че голяма част от държавите с компактно циганско население, ще стигнат до този извод. По-добре известни териториални загуби и ни един циганин, отколкото сегашната ситуация. Те са по-лош вариант от палестинците.
                              И никакви квоти за непрестижни дейности- имаме "светлия" пример на Германия, Франция и Скандинавските страни.
                              Винаги съм твърдяла, че и черната работа и престъпността, трябва да са си наши- български- като в Япония.
                              Впрочем, в Квебек, чистота, канализация и други такива, е запазена територия за квебекарите.(това го казвам, за да е наясно зарата, че няма да затънем в боклуци след като изселим циганите- променя се отношението и няма да бъде асоциирана с неграмотен циганин, а примерно- студент заработващ таксите си )

п.п.Да, Мечо, циганите най-добре пасват на възгледите ти за свобода. Своево рода анархисти са, но без идеологията и интелектуалщината.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнение
                                А това вашето, какво е, свобода от какво?
                                Защото духовната свобода не е тази за която говорите.Явно не познавате нито християнски ценности, нито имате такива.Така ли е?
                                така ли е?

не е така!

на мен ми се иска да науча кои са водещите християнски ценности според разсъжденията на мъже, които притежават такива. въпросът не е провокативно зададен-чисто любопитство.

и друг въпрос си задавам-ако приемем, че милосърдието е основна християнска ценност,то има ли скала за оценяване на милосърдието ни?

въпросите са по-скоро риторични,но ако някой хвърля обвинения в публичното пространство,едва ли това и най-доброто доказателство за това,че притежава християнски ценности-най-малко,защото не може реално да ги докаже.

Коментар

Working...
                                X