IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
    МЕЧКА,ти съгласен ли си с последните два, три поста на МАНКОВ?
    Анди, Манков е много умен и аз за това го уважавам. Не че съм винаги на едно мнение с него. Няма двама свободни човека, които да са на едно мнение. Възгледите ни за политиката се различават малко, но възгледите ни срещу ПРОСТОТИЯТА са едни и същи. И на мен трудно ми издържат нервите, когато срещна МАЛОУМИЕТО !!!

Тези постове ми ги навираш в очите, щото си НОВОБРАНЕЦ. Вал и Манков си имат закачка и за това е трудно да се разбере, кога се закачат и кога имат предвид точно това, което казват. Те си се разбират.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
      Християнството е вера на тъпите мазохистски ...
      Анатема!
      Last edited by X_Y; 04.05.2013, 19:19.

Коментар

Вал, некой ми резна наполовина предишния пост.
        Споко, успях да мярна цялата му откровеност.

Коментар

• За никаква вяра/убеждение не бих отишла на кладата, с което, предполагам, отговарям на провокативния ти въпрос.

Коментар

• МЕЧКА,ти съгласен ли си с последните два, три поста на МАНКОВ?
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Какъв въпрос?!
              Предполагам, останалите са си взели пуканките.

Едното е вяра, а другото- част от нечий интимен живот.

Коментар

• Вал, некой ми резна наполовина предишния пост.

Нейсе, ни мъ интирисува.
                но ти би ли направила свирка на твоя Христос?

Коментар

Християнството е вера на тъпите мазохистски ...
                  Не знам защо се заяждаш/ То..и аз го правя, не че съм ревностна християнка.
                  Ти се замисли, кои атакуват Православието и защо.

Коментар

• Повечето евреи са безбожници.

Коментар

• Християнството е вера на тъпите мазохистски ...

Коментар

И са ти се кефиш, че си чувствителна понеже педерастчето Исус ти е казало бъди чувствена, не бъди агресивна?

Май верно, както е станало от началото, християнството е женска вяра.
                        Аз си мислех, че си православен фундаменталист, а ти си бил войнстващ атеист.
                        Повечето евреи са такива, впрочем.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Манков, полето на вярата е осеяно с мини. Това е най-чувствителната и съкровена точка/зона. Не търпи вакуум. Винаги е изпълнено с нечия "божественост".

Аз нямам проблем с Православието.

п.п.Не се кефя защото не съм го чела.
                          И са ти се кефиш, че си чувствителна понеже педерастчето Исус ти е казало: бъди чувствена, не бъди агресивна, и ми дай пари (доказвам ти го одма, че християнството от самото си начало и до сега и точене на пари. Същото, като при юдеите. Искаш ли да ти го дакажа?)

Май верно, както е станало от началото, християнството е женска тъпа путкина вера.
                          Last edited by vmankov; 04.05.2013, 18:04.

Коментар

• Манков, полето на вярата е осеяно с мини. Това е най-чувствителната и съкровена точка/зона. Не търпи вакуум. Винаги е изпълнено с нечия "божественост".

Аз нямам проблем с Православието.

п.п.Не се кефя защото не съм го чела.

Коментар

Велика събота е. Не говори така.
                              Само за теб, Вал.

Щом се кефиш на Новия Завет: какво е казал т.н. божи еврейски син за тези, които не разбират и не искат да участват в неговата политико-пропаганда?

Казал е това, което казах аз по-горе - убийте ги заедно с децата.

Само че аз не се правя божи син. Не ми требва.

А на него му требва - за да убива, требва му да преложи отговорността на некой друг.

Но аз съм по-твърд, казвам: за усмъртяване са циганите и евреите, и ги избивам, и аз съм отговорен за това - а не баща ми, та бил той даже и божество.
                              Ицо-гимнастика е идея за вас, девойките - но не е идея за нас, мъжете.

Не е добре да подложите другата буза - по-добре е да избиете целия гнил род, който иска вашата буза.

Долу новата лъжа на еврейчетата, наречена "християнство" (и мога да ви го докажа, че е лъжа, стига да не ви мързи да мислите).
                              Last edited by vmankov; 04.05.2013, 17:52.

Коментар

Това ли е?
                                Предполагам. Перифразирам моисеевия (или кой беше там) закон. Но какво има предвид Манков, може да каже само Манков.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X