Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 04.05.2013, 20:16.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
http://www.youtube.com/watch?v=xMu2p6_6YtEБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСветли празници на всички Ви!
Българско Православно Песнопение-Тебе Одеющагося
Помилуй мя, Боже (Псалом 50)
----------------------------------------------------------------
St Matthew Passion, Final Chorus, by J S BachИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеСкъпа ми е обаче и свободата на Мечо, по-скоро автономията и независимостта.
Коментар
-
Светли празници на всички Ви!
Българско Православно Песнопение-Тебе Одеющагося
Помилуй мя, Боже (Псалом 50)
----------------------------------------------------------------
St Matthew Passion, Final Chorus, by J S Bach
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТова ли казах? Не, не казах това.
От опит- горчив, съм разбрала, че някои "каузи", а и хора, не заслужават това, особено погледнато в ретроспекция. Знаеш ли как бързо мимикрират, за да не ги "отстрелят" "юнаците" и "юнакините"- сливат се с околната среда и като се огледаш- останал си сам?
Скъпа ми е обаче и свободата на Мечо, по-скоро автономията и независимостта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТи не казали веднъж, че не би защитил никого с тялото си, което ми се стори доста честно като отговор тогава?
Ти сега като каза, че си податлива искаш всички да се отказваме лесно от каузите си и идеалите си за да не се чувстваш гузна, ама не, не сме всички като тебLast edited by Лорда; 04.05.2013, 19:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАз за шефа /Бате Боко/ отивам на кладата. Някога съм работил като персонална охрана, а всеки знае, че бодигарда е готов да даде живота си. Затова е и бодигард. Шефът също беше такъв
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАз за шефа /Бате Боко/ отивам на кладата. Някога съм работил като персонална охрана, а всеки знае, че бодигарда е готов да даде живота си. Затова е и бодигард. Шефът също беше такъвИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАнатема! Господ да те убие!Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДори и заради лоялност към политик ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДори и заради лоялност към политик ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗа никаква вяра/убеждение не бих отишла на кладата, с което, предполагам, отговарям на провокативния ти въпрос.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар