IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    А, убу че си набожен. Ама ний анархистите не сме антихристи. Всеки е свободен да вярва в каквото си иска и не дължи обяснение на никого за вярата си. Така е по каноните на СВОБОДАТА
    http://www.youtube.com/watch?v=xMu2p6_6YtE
    кой пък е искал обяснение.......все едно аз сега да нарека ,педали всички анархисти или мюсолмани или т.н ...все някой ще се засегне...или според теб не съм прав.
    Last edited by X_Y; 04.05.2013, 20:16.
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
      А, убу че си набожен. Ама ний анархистите не сме антихристи. Всеки е свободен да вярва в каквото си иска и не дължи обяснение на никого за вярата си. Така е по каноните на СВОБОДАТА
      http://www.youtube.com/watch?v=xMu2p6_6YtE
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Скъпа ми е обаче и свободата на Мечо, по-скоро автономията и независимостта.
          И на мен това ми е скъпо.

Коментар

• Светли празници на всички Ви!

Българско Православно Песнопение-Тебе Одеющагося

Помилуй мя, Боже (Псалом 50)
            ----------------------------------------------------------------
            St Matthew Passion, Final Chorus, by J S Bach

Коментар

Това ли казах? Не, не казах това.
              От опит- горчив, съм разбрала, че някои "каузи", а и хора, не заслужават това, особено погледнато в ретроспекция. Знаеш ли как бързо мимикрират, за да не ги "отстрелят" "юнаците" и "юнакините"- сливат се с околната среда и като се огледаш- останал си сам?
              Тук те подкрепям напълно за каузите и техните носители, това важи и за много приятелства. Затова аз съм закостенял стар егоист, гледам си само родата и имотите
              Скъпа ми е обаче и свободата на Мечо, по-скоро автономията и независимостта.

Коментар

• Това ли казах? Не, не казах това.
                От опит- горчив, съм разбрала, че някои "каузи", а и хора, не заслужават това, особено погледнато в ретроспекция. Знаеш ли как бързо мимикрират, за да не ги "отстрелят" "юнаците" и "юнакините"- сливат се с околната среда и като се огледаш- останал си сам?

Коментар

Ти не казали веднъж, че не би защитил никого с тялото си, което ми се стори доста честно като отговор тогава?
                  Е, този път ме хвана. Красива и беззащитна жена, обаче винаги бих защитил с тялото си.
                  Ти сега като каза, че си податлива искаш всички да се отказваме лесно от каузите си и идеалите си за да не се чувстваш гузна, ама не, не сме всички като теб
                  Last edited by Лорда; 04.05.2013, 19:02.

Коментар

Аз за шефа /Бате Боко/ отивам на кладата. Някога съм работил като персонална охрана, а всеки знае, че бодигарда е готов да даде живота си. Затова е и бодигард. Шефът също беше такъв
                    Ти не казали веднъж, че не би защитил никого с тялото си, което ми се стори доста честно като отговор тогава?

Коментар

• Закачка, закачка, но нещо Вихър Манков пак е яхнал вранята коня.

Манков, религиите са си доктрини за управление и никой не го оспорва.

Коментар

Аз за шефа /Бате Боко/ отивам на кладата. Някога съм работил като персонална охрана, а всеки знае, че бодигарда е готов да даде живота си. Затова е и бодигард. Шефът също беше такъв
                        -10000000000000000000

Коментар

Анатема! Господ да те убие!
                          +100000000000000000

Коментар

Дори и заради лоялност към политик ли

Коментар

Няма такава лоялност или по-скоро, няма хора заслужили подобна.

Коментар

За никаква вяра/убеждение не бих отишла на кладата, с което, предполагам, отговарям на провокативния ти въпрос.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X