IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Бъзикач
    Хъх, ти на това бъзикане ли му викаш ??? Иди оттатък да видиш Маранди как бъзика. Вече измисли приказка, в която хладнокръвно отстрелвам фамилията си. Модераторите естествено не го трият за да можем да го видим сички как се излага.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
      Ся се чудя какъв отговор да дам: гледам към слънцето, па не моа да кажа, че на небето има звезди... Като за Рождество, или като за Възкръсване да отговаряме - съвсем се омотах - като пате в кълчищата...

Ама Ного рано бе, булка.... Къде ни пращаш за зелен хайвер??? ..., ама и на народа - като гледам - му е все тая: родил се, значи е възкръснал... и обратно...

И си гледам календарЯ - той на месец май е позициониран..., та си викам, че някой ме мотае, ама кой точно?...Рождеството БЕШЕ - къде Коледа, па ние сме още в началото на лятото......, ама може пък нещо да се е променило - я в сезоните, я в религията...

Четох, четох - навсякъде пишат, че Възкръсването е едно, а за Рождеството - съвсем друго пише в аналиИТЕ......, ама виж булката как ни поздравява... На кого да вярвам???

Ми тъй то - за тия неща нищо не е казано /май/ в партийните програми..., а който не чете аналиИ - все ги бърка... двата щата...

/ми то - докато не съгреши човек - все му е трудно да се научи/...

Поздрави!
      Бъзикач
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Честито Рождество Христово!

Христос воскресе.

Да сме здрави и силни и добри
        Ся се чудя какъв отговор да дам: гледам към слънцето, па не моа да кажа, че на небето има звезди... Като за Рождество, или като за Възкръсване да отговаряме - съвсем се омотах - като пате в кълчищата...

Ама Ного рано бе, булка.... Къде ни пращаш за зелен хайвер??? ..., ама и на народа - като гледам - му е все тая: родил се, значи е възкръснал... и обратно...

И си гледам календарЯ - той на месец май е позициониран..., та си викам, че някой ме мотае, ама кой точно?...Рождеството БЕШЕ - къде Коледа, па ние сме още в началото на лятото......, ама може пък нещо да се е променило - я в сезоните, я в религията...

Четох, четох - навсякъде пишат, че Възкръсването е едно, а за Рождеството - съвсем друго пише в аналиИТЕ......, ама виж булката как ни поздравява... На кого да вярвам???

Ми тъй то - за тия неща нищо не е казано /май/ в партийните програми..., а който не чете аналиИ - все ги бърка... двата щата...

/ми то - докато не съгреши човек - все му е трудно да се научи/...

Поздрави!
        If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Свободата е над ВСИЧКО !!!
          http://www.eurochicago.com/wp-conten...Rumen_Love.jpg
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
            Прочее, нещо, към което се старая в живота и понекой път успявам - редко.
            http://www.youtube.com/watch?v=dnDeo0yhIws

Ут другъ стрънъ, понекой път са старая към точно обратното - крайно неравновесно в движението
            А, и аз така.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              ...или просто ще зашиеш на учителя такъв ШАМАР, че да му фръкнат очилата, е едно и също.
              Хъ, гот!

Както и да е, фтювам да почивам.

Успех!

Коментар

Нямах нищо такова предвид. Койо е това?
                След свободата трябваше да сложа запетая, ама я пропуснах.
                tnm

Коментар

Последно поставен този парадокс като въпрос май е било от Зенон?

Въпросът съдържа грешка в себе си - за времето си.
                  Грешката е в разделянето на пространството на части, като тогава се е мислело, че пространството е безкрайно и към плюса, и към минуса.

Съга некои физици предполагат, че пространството е зърнисто на разстояния 1метър/делен на 10 с 32нули зад неги. Но не безкрайно делимо.
                  Знанията ти по физика не ти дават по голямо право да нарушиш условието на задачата, отколкото моите знания, че на практика стрелата обикновено достига до мишената. Дали ще използваш зърнисто пространство за да нарушиш условието или просто ще зашиеш на учителя такъв ШАМАР, че да му фръкнат очилата, е едно и също.

Съгласно условието на задачата пространството е безкрайно делимо и стрелата никога не достига до мишената. Трябва да се бие така или иначе даскала по канчето. Или с други думи казано, да не се уважават авторитетите. Това според мен е била идеята на Зенон.
                  tnm

Коментар

• Прочее, нещо, към което се старая в живота и понекой път успявам - редко.
                    http://www.youtube.com/watch?v=dnDeo0yhIws

Ут другъ стрънъ, понекой път са старая към точно обратното - крайно неравновесно в движението

Коментар

ПП
                      Интересно си ми цитирал поста. Правиш ми забележка за пропусната запетая ли.
                      Нямах нищо такова предвид. Койо е това?

Коментар

Ако изстреляме една стрела към мишена и тя започне да лети към нея, то винаги има точка (между стрелата и мишената), която е равна на половината от оставащото разстояние.
                        Последно поставен този парадокс като въпрос май е било от Зенон?

Въпросът съдържа грешка в себе си - за времето си.
                        Грешката е в разделянето на пространството на части, като тогава се е мислело, че пространството е безкрайно и към плюса, и към минуса.

Съга некои физици предполагат, че пространството е зърнисто на разстояния 1метър/делен на 10 с 32нули зад неги. Но не безкрайно делимо.

Коментар

Аз съм най-големият патриот!
                          За себе си, Мечо. Не вменявам никому.

Анархията прави реда.
                          Това са го разбрали и древните, но са го изразили/претворили ралично.

А аз го казвам от себе си и не вменявам никому, просто споделям.
                          Така е. Всеки е свободен да бъде какъвто си иска. За това свободата не може никой да си я присвои. То и няма смисъл. За това и се вика свобода.

ПП
                          Интересно си ми цитирал поста. Правиш ми забележка за пропусната запетая ли.
                          tnm

Коментар

...свободата може някой да я присвои и да каже примерно, че той е най големият патриот и единствено той има право да казва що е патриотизъм.
                            Аз съм най-големият патриот!
                            За себе си, Мечо. Не вменявам никому.

Анархията прави реда.
                            Това са го разбрали и древните, но са го изразили/претворили ралично.

А аз го казвам от себе си и не вменявам никому, просто споделям.

Коментар

Мечо, мисля ние, българите, да сме доста стари арийци на този континент. И май сме най-старите арийци на континента.

Са ше каеш, че тея са некви тъпи црни индийци и то - мюсулмани.
                              Както и да е, мен ми е сърдечна тази музика, чуй я и ти без бързане, с отпускане:
                              https://www.youtube.com/watch?v=hvee...D02o1hRzgMRK8A
                              Интересна музика.

Национализма не е лошо нещо, но има една опасност, всяка идея различна от свободата може някой да я присвои и да каже примерно, че той е най големият патриот и единствено той има право да казва що е патриотизъм. Най страшни разбира се са добряците с тяхната идея за доброто.
                              tnm

Коментар

• Мечо, мисля ние, българите, да сме доста стари арийци на този континент. И май сме най-старите арийци на континента.

Са ше каеш, че тея са некви тъпи црни индийци и то - мюсулмани.
                                Както и да е, мен ми е сърдечна тази музика, чуй я и ти без бързане, с отпускане:
                                https://www.youtube.com/watch?v=hvee...D02o1hRzgMRK8A

Коментар

Working...
                                X