Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеСя се чудя какъв отговор да дам: гледам към слънцето, па не моа да кажа, че на небето има звезди... Като за Рождество, или като за Възкръсване да отговаряме - съвсем се омотах - като пате в кълчищата...
Ама Ного рано бе, булка.... Къде ни пращаш за зелен хайвер??? ..., ама и на народа - като гледам - му е все тая: родил се, значи е възкръснал... и обратно...
И си гледам календарЯ - той на месец май е позициониран..., та си викам, че някой ме мотае, ама кой точно?...Рождеството БЕШЕ - къде Коледа, па ние сме още в началото на лятото......, ама може пък нещо да се е променило - я в сезоните, я в религията...
Четох, четох - навсякъде пишат, че Възкръсването е едно, а за Рождеството - съвсем друго пише в аналиИТЕ......, ама виж булката как ни поздравява... На кого да вярвам???
Ми тъй то - за тия неща нищо не е казано /май/ в партийните програми..., а който не чете аналиИ - все ги бърка... двата щата...
/ми то - докато не съгреши човек - все му е трудно да се научи/...
Поздрави!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЧестито Рождество Христово!
Христос воскресе.
Да сме здрави и силни и добри
Ама Ного рано бе, булка.... Къде ни пращаш за зелен хайвер??? ..., ама и на народа - като гледам - му е все тая: родил се, значи е възкръснал... и обратно...
И си гледам календарЯ - той на месец май е позициониран..., та си викам, че някой ме мотае, ама кой точно?...Рождеството БЕШЕ - къде Коледа, па ние сме още в началото на лятото......, ама може пък нещо да се е променило - я в сезоните, я в религията...
Четох, четох - навсякъде пишат, че Възкръсването е едно, а за Рождеството - съвсем друго пише в аналиИТЕ......, ама виж булката как ни поздравява... На кого да вярвам???
Ми тъй то - за тия неща нищо не е казано /май/ в партийните програми..., а който не чете аналиИ - все ги бърка... двата щата...
/ми то - докато не съгреши човек - все му е трудно да се научи/...
Поздрави!If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Свободата е над ВСИЧКО !!!
http://www.eurochicago.com/wp-conten...Rumen_Love.jpgБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеПрочее, нещо, към което се старая в живота и понекой път успявам - редко.
http://www.youtube.com/watch?v=dnDeo0yhIws
Ут другъ стрънъ, понекой път са старая към точно обратното - крайно неравновесно в движениетоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение...или просто ще зашиеш на учителя такъв ШАМАР, че да му фръкнат очилата, е едно и също.
Както и да е, фтювам да почивам.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеНямах нищо такова предвид. Койо е това?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеПоследно поставен този парадокс като въпрос май е било от Зенон?
Въпросът съдържа грешка в себе си - за времето си.
Грешката е в разделянето на пространството на части, като тогава се е мислело, че пространството е безкрайно и към плюса, и към минуса.
Съга некои физици предполагат, че пространството е зърнисто на разстояния 1метър/делен на 10 с 32нули зад неги. Но не безкрайно делимо.
Съгласно условието на задачата пространството е безкрайно делимо и стрелата никога не достига до мишената. Трябва да се бие така или иначе даскала по канчето. Или с други думи казано, да не се уважават авторитетите. Това според мен е била идеята на Зенон.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Прочее, нещо, към което се старая в живота и понекой път успявам - редко.
http://www.youtube.com/watch?v=dnDeo0yhIws
Ут другъ стрънъ, понекой път са старая към точно обратното - крайно неравновесно в движението
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПП
Интересно си ми цитирал поста. Правиш ми забележка за пропусната запетая ли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАко изстреляме една стрела към мишена и тя започне да лети към нея, то винаги има точка (между стрелата и мишената), която е равна на половината от оставащото разстояние.
Въпросът съдържа грешка в себе си - за времето си.
Грешката е в разделянето на пространството на части, като тогава се е мислело, че пространството е безкрайно и към плюса, и към минуса.
Съга некои физици предполагат, че пространството е зърнисто на разстояния 1метър/делен на 10 с 32нули зад неги. Но не безкрайно делимо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеАз съм най-големият патриот!
За себе си, Мечо. Не вменявам никому.
Анархията прави реда.
Това са го разбрали и древните, но са го изразили/претворили ралично.
А аз го казвам от себе си и не вменявам никому, просто споделям.
ПП
Интересно си ми цитирал поста. Правиш ми забележка за пропусната запетая ли.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение...свободата може някой да я присвои и да каже примерно, че той е най големият патриот и единствено той има право да казва що е патриотизъм.
За себе си, Мечо. Не вменявам никому.
Анархията прави реда.
Това са го разбрали и древните, но са го изразили/претворили ралично.
А аз го казвам от себе си и не вменявам никому, просто споделям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеМечо, мисля ние, българите, да сме доста стари арийци на този континент. И май сме най-старите арийци на континента.
Са ше каеш, че тея са некви тъпи црни индийци и то - мюсулмани.
Както и да е, мен ми е сърдечна тази музика, чуй я и ти без бързане, с отпускане:
https://www.youtube.com/watch?v=hvee...D02o1hRzgMRK8A
Национализма не е лошо нещо, но има една опасност, всяка идея различна от свободата може някой да я присвои и да каже примерно, че той е най големият патриот и единствено той има право да казва що е патриотизъм. Най страшни разбира се са добряците с тяхната идея за доброто.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Мечо, мисля ние, българите, да сме доста стари арийци на този континент. И май сме най-старите арийци на континента.
Са ше каеш, че тея са некви тъпи црни индийци и то - мюсулмани.
Както и да е, мен ми е сърдечна тази музика, чуй я и ти без бързане, с отпускане:
https://www.youtube.com/watch?v=hvee...D02o1hRzgMRK8A
Коментар
Коментар