Две риби сигурно ще опукам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДе, Иванофф... офф... офф, де
Не викай дяволаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСедя си и не мисля. То и да мисля, ква файда. Ама все пак.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Уви, светът обърнал се в пустиня!
Море от злоба и разврат!...
Иди живей сред туй море от тиня,
сред толкоз много кал и смрад!"
Той млъкна... А през прага меланхолично
проточи и свинята врат:
"И аз от тоя свят съм недоволна:
да, толкоз малко кал и смрад!..."
Христо Смирненски /Приказка за тинята/Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЗаро от месеци те чакам да посочиш каква е подобната тематика от въпроса в анкетата за да гласувам в нея, ама не разбирам каква е по дяволите!
Обясни ми! Прост съм!
Коментар
-
Май може и с избори да стане нещо. Те социолозите ни лъжели бре !!!
http://www.youtube.com/watch?v=xMu2p6_6YtELast edited by mechobikov; 11.05.2013, 19:16.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЕдин преди време как викаше, май в Политиката беше - "лек типаж" и "мазен трол" А бе култов си е форума отвсякъдеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеФоревър
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеФруфесур Мечкуф... ха хаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеХъх, ти на това бъзикане ли му викаш ??? Иди оттатък да видиш Маранди как бъзика. Вече измисли приказка, в която хладнокръвно отстрелвам фамилията си. Модераторите естествено не го трият за да можем да го видим сички как се излага.
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеМоля, моля! Няма такова нещо! Никого не бъзикам!
Като прочетох в началото "Честито Рождество" - подскочих до тавана и тръгнах да стягам ските... Ама на средата на пътя се съфирясах и си казах, че таА нещо ме пробва - как аджеба съм с реакциите... В интерес на истината - първоначално не се сетих, ама като си видях късите гащи - веднага нещо ми прещрака, че ме "пързалят", без още да е Коледа...
То не че не мога да форсирам и сега ските, щоТ си има сняг горе, ама що така елементарно да ме работят с празниците. Пък и сега трябва да сме на агнешко, а не на свинско... Абе, обърквация отвсякъде...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБъзикач
Моля, моля! Няма такова нещо! Никого не бъзикам!
Като прочетох в началото "Честито Рождество" - подскочих до тавана и тръгнах да стягам ските... Ама на средата на пътя се съфирясах и си казах, че таА нещо ме пробва - как аджеба съм с реакциите... В интерес на истината - първоначално не се сетих, ама като си видях късите гащи - веднага нещо ми прещрака, че ме "пързалят", без още да е Коледа...
То не че не мога да форсирам и сега ските, щоТ си има сняг горе, ама що така елементарно да ме работят с празниците. Пък и сега трябва да сме на агнешко, а не на свинско... Абе, обърквация отвсякъде...If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
Коментар