То всъщност, по важното е, че аз така мисля.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение"Пътят за познаване на понятията е интроспекция, самоанализ, познаване на себе си."
Курт Гьодел
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКакво ти е мнението за Новобранеца ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеБоли меБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеТоя zarco - няма ли да се появи най-после, за да отговаря на въпросите на интересуващите се?
Под секрет да ви кажа /нека направя опит да го предизвикам да се появи най-после/ - сигурен съм, че се страхува да се появи, или няма вече възможности да се оправдава за тъпата си тема......., защото хората по 4 милиона посещения /и повече/ правят, а той не може и 40К да направи... Много е сконфузен!
Лордът, да отговоря, какво мисля по въпроса ти, независимо, че това може да не е мнение и на zarco...
Лордът, ако имаш свои разбирания за чарът на нещата от живота, то едва ли те съвпадат с това, което други откриват като чар на живота в битието си... В тоя смисъл - е редно да не губиш времето си в задаване на въпроси по неразбираема от теб тематика, която не откриваш като съдържание на темата, освен ако не си решил по специфичен начин да сваляш индивида, създал темата...
...но ти си знаеш - да не ти се меся в действията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеАди и ти сега - човек трябва да може да мисли за всичко! Само за работа ли да мислим /и да пишем/ - ми, че то така, ще настане пълна скука и летаргия... Ама - така, де - всеки да търси чара на нещата, където сам пожелае: именно в това се състои свободата, ама - кой-както си ги разбира тия неща...
....в интерес на истината, аз още не съм гласувал в анкетата /МУ/, ама и не мисля да го правя......, кво шЪ му дигам акциите на тоА?.. Си гледа работата..
...психолозите могат да кажат, а аз не зная какво си мислила подсъзнателно, когато си гласувала с 6-ти въпрос..., може пък за теб да означава, че си му писала шестица.... ..., ама лично аз не вярвам на последното...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА бе, на тебе само свалки ти се въртят из главата
Предай на zarco, ако го срещнеш из виртуалното пространство, че аз съм гласувала за т. 6 от анкетата. Много ми е кахърно, че не мога лично да му го съобщя
Ади и ти сега - човек трябва да може да мисли за всичко! Само за работа ли да мислим /и да пишем/ - ми, че то така, ще настане пълна скука и летаргия... Ама - така, де - всеки да търси чара на нещата, където сам пожелае: именно в това се състои свободата, ама - кой-както си ги разбира тия неща...
....в интерес на истината, аз още не съм гласувал в анкетата /МУ/, ама и не мисля да го правя......, кво шЪ му дигам акциите на тоА?.. Си гледа работата..
...психолозите могат да кажат, а аз не зная какво си мислила подсъзнателно, когато си гласувала с 6-ти въпрос..., може пък за теб да означава, че си му писала шестица.... ..., ама лично аз не вярвам на последното...If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеТоя zarco - няма ли да се появи най-после, за да отговаря на въпросите на интересуващите се?
Под секрет да ви кажа /нека направя опит да го предизвикам да се появи най-после/ - сигурен съм, че се страхува да се появи, или няма вече възможности да се оправдава за тъпата си тема......., защото хората по 4 милиона посещения /и повече/ правят, а той не може и 40К да направи... Много е сконфузен!
Лордът, да отговоря, какво мисля по въпроса ти, независимо, че това може да не е мнение и на zarco...
Лордът, ако имаш свои разбирания за чарът на нещата от живота, то едва ли те съвпадат с това, което други откриват като чар на живота в битието си... В тоя смисъл - е редно да не губиш времето си в задаване на въпроси по неразбираема от теб тематика, която не откриваш като съдържание на темата, освен ако не си решил по специфичен начин да сваляш индивида, създал темата...
...но ти си знаеш - да не ти се меся в действията...
Предай на zarco, ако го срещнеш из виртуалното пространство, че аз съм гласувала за т. 6 от анкетата. Много ми е кахърно, че не мога лично да му го съобщяLast edited by tnm; 17.05.2013, 16:13.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеКолкото и мечо биков дами запушва устата, няма да се уморя да питам коя е тематиката?!
Тоя zarco - няма ли да се появи най-после, за да отговаря на въпросите на интересуващите се?
...но ти си знаеш - да не ти се меся в действията...If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Свободата е на върха на копието!
Мигел де Сервантес Сааведра
Свободата е най-висшето благо!
Мигел де Сервантес Сааведра
Човек е свободен в момента, в който пожелае да бъде.
Волтер (Франсоа-Мари Аруе)
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.
Паулу Коелю
Свободата е грешка. Който не греши е роб !!!
МечоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар