Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)
Collapse
X
-
То всъщност проблема е, че това лепене на етикети, син червен зелен пембен, измества вниманието от най важната тема от политиката (за гражданите де, не за политиците). А тя е крадат ли политиците собствения си народ в особено големи размери. Верния отговор за България е, че крадат в невъобразимо големи размери, обаче това не е никакъв спор. И децата го знаят това нещо. Затова и се бунтуват.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Не го твърдя с абсолютна убеденост, но – очевидно, колкото по-некомпетентни са хората в определена област, колкото по-трудно доказват тезите си, или срещат затруднения при това пред опонентите си, толкова - слабите в полемиката или в познанията си в определена област – по-често прибягват до уязвяване на противника в “политическата област”…. Това ВЕРОЯТНО ги издига в собствените им очи и в областта, в която са демонстрирали посредственост…
Да не говорим, че колкото повече се плюят опонентите в политическото пространство, толкова по-голяма е верятността, лоялни към спечелили властта – да заемат места на отговорни управленци, дори и без да притежават необходимите - образование и опит…
Ще докажа тия мои твърдения, но не, защото имам някаква неоходимост да се оправдавам за това че ме отъждествяват с червените /като че – подчертаване на факти от близкото минало, след промените, говорещи за съсипването на страната - автоматично те прави червен/.
Искам да дам възможност /част от чара на нещата в живота/ - за всяка група от хората, представени тук, които искат да се възползват от възможността да спечелят голяма сума пари от подобно твърдение – че членувам в БСП –– ЧРЕЗ ОБЛОГ…
Предлагам следната схема на облога:
1. В изрично открита сметка от “Инвестор” – защитниците на тезата, убедени, че членувам в БСП – вкарват сумата от 100 К лева /може и евро/.
2. Представям в “Инвестор” необходимите документи, които показват в каква партия членувам, различна от БСП/БКП, както и документи /ако е възможно да бъдат издадени такива/, че не членувам в БСП.
3. След представяне на моите документи в “Инвестор”, те ми превеждат в посочена от мен б.с-ка 30% от сумата, а останалата част разпределят по собствени съображения – за своя издръжка, дарения за сираци или друго.
Ако има желаещи – val/she, Fair и други – може да се обедините, за да ме разобличите, вместо да се губите в драсканици по различни теми от форума, където трябва да говорим по същество.
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение......Заре, червенушко си............
Първоначално изпратено от Fair Разгледай мнениеХа-ха един от червените форумни идиоти ........
Щях да пиша повече, но и това е напълно достатъчно. Достатъчно е, защото иначе бих влязъл в тона на непрофесионалистите с необоновано високо мнение за себе си, от каквито тая стрна няма необходимост. По мое мнение: непрофесионалистите са хора, които анулират качествата на даден човек в определена професионална област, като залагат на твърдението, че причина за непрофесионализъм може да бъде участие в определена политическа партия… Идеологеми! Нищо ново!
Какво се случи в тая страна? Комунизмът се трансформира в демокрация, а “демократите” – какво да се прави /откъде да си ги внесем?/ - си останаха същото крадливото племе /което междувременно си изхвърли партийните книжки.../…, тааа – как да си оправдават сега кражбите, освен…., като преследват отново хората, които не забравят истината, като им лепват тоя път етикета … “чевенушко”, “червен форумен идиот” и др.…. Има ли разлика с методите при комунизма? Никаква!...т.е. – така са действали и комунистите срещу десидентите, а на това му се е казвало идеология…
Нищо, ама СЪВСЕМ НИЩО НОВО под слънцето!If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Каквото горе такова и долу.
Който не може да осъзнае че свободата е грешка и да възприеме грешките като присъщи на опознаването може да използва мислене от типа каквото горе такова и долу. По лесно се разбира като се каже и по друг начин. Каквото тук такова и там. Каквото отвътре такова и отвън. Каквото миналото такова и бъдещето. Каквото голямото такова и малкото. Каквато единицата такова и множеството. Каквото познатото такова и непознатото.
Ако използвам този, освободен от причинно следствените вериги начин на разсъждаване за да осмисля пространството се получава следното. Пространството не е тримерно. Измеренията са абстракция и могат да бъдат толкова, колкото счета за необходимо. Всяко нещо е вътре в нещо и същевременно около нещо друго. Светът е безкрайно голям и безкрайно делим. Аз съм като вселената. Вселената е като мен. Аз съм като бог. Бог е като мен.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗарата, не съм имала и няма да имам каквато и да е партийна книжка. Не съм и сигурна, че такива има понастоящем, но щом казваш, значи си наясно с партийната бюрокрация.
Кои сме тези Нас/Вас и Костов дето е процедирал с тях/нас/вас?
п.п.Възрастта ми не предполага да съм била член на бкп/бсп.
...виждам, че имаш добавка, затова - в съседната тема можеш да осветлиш интересуващите се за ограниченията във възрастта...
Цветя и теменужки!If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗарата, не съм имала и няма да имам каквато и да е партийна книжка. Не съм и сигурна, че такива има понастоящем, но щом казваш, значи си наясно с партийната бюрокрация.
Извини ме, но за мен чарът на нещата от живота - не е свързан с разговори с политическа окраска.../има си тема наблизо/If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Зарата, не съм имала и няма да имам каквато и да е партийна книжка. Не съм и сигурна, че такива има понастоящем, но щом казваш, значи си наясно с партийната бюрокрация.
п.п.Възрастта ми не предполага да съм била член на бкп/бсп.Last edited by val/she; 26.07.2013, 23:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеДядо Мик няма социална чувствителност.
Заре, червенушко си, но го приемаме като част от чара ти. Не се напъвай (не ти плащат) да ръсиш лъжи.
Вероятно..., остана само да подам - каквото там се подава, за да ме приемат... При вас - Костов как процедираше?..., т.е. - дали първо хвърляхте партийните книжки, или си ги запазвахте за спомен? Риторично, де..., не се впрягай да ми отговаряш - просто сондирах неангажиращо мнение...If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеTой е гадно капиталистическо копИлИ, но.. ги/го харесвам:
http://www.youtube.com/watch?v=9Uj9sduV3k8
Абе, знаех си аз, че ще се съгласиш с мен, но не съм предполагал, че ще го направиш пред всички..., ама - малко си ги объркала /двата щата, де.../ - не е капиталистическо, а комунистическо копИлИ..., но в бързината зная, че всеки може да сгреши......, от друга страна, нали така афишираше новата си принадлежност на "демократ"..., след което смело разпродаде..., което можа, де...... /диалектът - "копИлИ" е варненски, нали? - да не би да си варненка?...
Колкото и да го харесваме, няма да му се отвори парашута....
п.п. За господинЪТ Костов говорим, нали?If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Tой е гадно капиталистическо копИлИ, но.. ги/го харесвам:
http://www.youtube.com/watch?v=9Uj9sduV3k8
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМоже да си прав. Сатирата и на мен ми харесва, а не съм го познавал лично. Само така си говоря по косвени съображения, които не е задължително да са верни.
Един от най-свободните хора, които съм познавал.
В залеза на живота му - хитър, гаден, умен, непукист, смел - макар и да понамирисваше на пикоч, понеже няма кой да го гледа - но не му пукаше.
Свалям му шапка сега, макар и да не му го казвах тогава - но той и нямаше нужда, хе-хе
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеМик Джагър навърши 70! Да е жив и здрав и да не прекъсва концертите! За мен е голямо постижение, ако една група, след половин век аплаузи - все още може да събира 100 000 фенове...
Наздраве!
http://www.youtube.com/watch?v=Ex1nx...D02ZzlgJ-SfKYE
Коментар
-
Мик Джагър навърши 70! Да е жив и здрав и да не прекъсва концертите! За мен е голямо постижение, ако една група, след половин век аплаузи - все още може да събира 100 000 фенове...
Наздраве!
http://www.youtube.com/watch?v=Ex1nx...D02ZzlgJ-SfKYEIf something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
Коментар