Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениевманков, мастър, учителю, всеки има право/свобода да си слага маркери и координатни системи така, щото на него да му е лесно да от/разграничава тези от онези.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеВчера, прибирайки се от Бургас, изслушах цял диск с тях, май беше по някаква радио- станция, ако не- шофьорът е бил разбирател.
Прочее, в руската мрежа може да се намери с малко повече труд и късмет.
Във формат MP3.Last edited by vmankov; 29.07.2013, 21:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеНе го твърдя с абсолютна убеденост, но – очевидно, колкото по-некомпетентни са хората в определена област, колкото по-трудно доказват тезите си, или срещат затруднения при това пред опонентите си, толкова - слабите в полемиката или в познанията си в определена област – по-често прибягват до уязвяване на противника в “политическата област”….
....
а аз съм толкова съгласна с теб ))
Нещо се е объркал света )))
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеЛошо качество, но евреите изтриха постовете с добро качество, изтриха и другите парчета, и ви оставиха само това:
"Ангобой капела":
http://www.youtube.com/watch?v=4fXP0HzmEnA
Вчера, прибирайки се от Бургас, изслушах цял диск с тях, май беше по някаква радио- станция, ако не- шофьорът е бил разбирател.
Коментар
-
Лошо качество, но евреите изтриха постовете с добро качество, изтриха и другите парчета, и ви оставиха само това:
"Ангобой капела":
http://www.youtube.com/watch?v=4fXP0HzmEnA
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениевманков, мастър, учителю, всеки има право/свобода да си слага маркери и координатни системи така, щото на него да му е лесно да от/разграничава тези от онези.
------------------------------------
Моля, не съм мастър или учител - слаб съм за такъв (или пък не ми требе).
Но това не ми пречи да кажа - знам много и помислете върху думите ми.
Но не съм мастър, и не съм учител...
Ееех, толкова криви "учители" съм видял и съм страдал от - че никога нема да ме намериш в тази позиция в този живот.
А друг май нямаLast edited by vmankov; 29.07.2013, 20:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМного интересно. Като си свободна, как аджеба различаваш ляво от дясно ???
Ние, Мечо и некои други, знаем за този срез с логичния скалпел, и кои са от другата страна на моето разграничение.
Но тъгата ми е (и то не за мен, а за протохората), че малко, прекалено малко сега ще се (у)сетят.
Но нейсе, деца, не ме мислете - аз си прекарвам живота както искам, доволно
.
Жал ми е, младежи, че ви правят зеленчуци и вие съгласно ставате зеленчуци. Даже не и животни.
Туй ми ий жал, макар и това да ми помага да не жалея живота, га земам да умирам, кхъ-кхъ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМного интересно. Като си свободна, как аджеба различаваш ляво от дясно ???
Май нема, понеже и тя се бишка по всеобщо приетото чикиджийство.
И, дали ще разбере?
Коментар
-
Коментар
Коментар