IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Meчо, усещам, че скоро ще получиш просветление.
    Разтворила съм широко книгата за извинения. Калемът е от дясно.
    Не те обидих. Щото съм чел много за философията и затова раздавам ПРАВОСЪДИЕ
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

вманков, мастър, учителю, всеки има право/свобода да си слага маркери и координатни системи така, щото на него да му е лесно да от/разграничава тези от онези.
      Стигне ли се до разграничение, се стига и до ограничение. Хем са и от един корен. Разграничението предполага претенции за обективност. Свободата и обективността са като вятър и мъгла, като огън и вода. Двете едновременно не могат да съществуват. Чисто логически. Ама от онази логика, според която истината е въпрос на избор, вкус, капризи, а свободата е над всичко. Другото е презрян компатибилизъм.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Ще се примиря и с МП3 формат.

Коментар

Вчера, прибирайки се от Бургас, изслушах цял диск с тях, май беше по някаква радио- станция, ако не- шофьорът е бил разбирател.
          Имáх възможността да си сваля в пълно качество и в пълен списък двата им албума от Ютюуб, преди евреите ди им стъпят на гърлото.

Прочее, в руската мрежа може да се намери с малко повече труд и късмет.
          Във формат MP3.
          Last edited by vmankov; 29.07.2013, 21:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
            Не го твърдя с абсолютна убеденост, но – очевидно, колкото по-некомпетентни са хората в определена област, колкото по-трудно доказват тезите си, или срещат затруднения при това пред опонентите си, толкова - слабите в полемиката или в познанията си в определена област – по-често прибягват до уязвяване на противника в “политическата област”….
            ....
            Ха, и тук сте го обърнали на политическа арена ))
            а аз съм толкова съгласна с теб ))
            Нещо се е объркал света )))

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
              Лошо качество, но евреите изтриха постовете с добро качество, изтриха и другите парчета, и ви оставиха само това:
              "Ангобой капела":

http://www.youtube.com/watch?v=4fXP0HzmEnA

Вчера, прибирайки се от Бургас, изслушах цял диск с тях, май беше по някаква радио- станция, ако не- шофьорът е бил разбирател.

Коментар

• Лошо качество, но евреите изтриха постовете с добро качество, изтриха и другите парчета, и ви оставиха само това:
                "Ангобой капела":

http://www.youtube.com/watch?v=4fXP0HzmEnA

Коментар

• А, добре базикаш за нивото си.

Още малко, да прескочиш една граница, и ще си базикаш като нас (съответно приемайки външната атака на гръд, не щеш ли)

Ако ти требе.
                  <цюлуфка, братска>
                  Last edited by vmankov; 29.07.2013, 21:34.

Коментар

• Meчо, усещам, че скоро ще получиш просветление.
                    Разтворила съм широко книгата за извинения. Калемът е отдясно.
                    Last edited by val/she; 30.07.2013, 18:58.

Коментар

• Кои сме протото и кои сте крем де ла кремето на дарвинизма?

Божееее, кога ще успея да направя еволюционен скок?

Коментар

вманков, мастър, учителю, всеки има право/свобода да си слага маркери и координатни системи така, щото на него да му е лесно да от/разграничава тези от онези.
                        Да, разбира се.
                        ------------------------------------

Моля, не съм мастър или учител - слаб съм за такъв (или пък не ми требе).

Но това не ми пречи да кажа - знам много и помислете върху думите ми.

Но не съм мастър, и не съм учител...
                        Ееех, толкова криви "учители" съм видял и съм страдал от - че никога нема да ме намериш в тази позиция в този живот.
                        А друг май няма
                        Last edited by vmankov; 29.07.2013, 20:27.

Коментар

• вманков, мастър, учителю, всеки има право/свобода да си слага маркери и координатни системи така, щото на него да му е лесно да от/разграничава тези от онези.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Много интересно. Като си свободна, как аджеба различаваш ляво от дясно ???
                            Аз, мислейки се свободен, в некаква степен, и в голема степен (сравнено с чикиджиите, например), слагам през моя избор десни, леви, червени, сини, богати, бедни - от едната страна на разграничаването.

Ние, Мечо и некои други, знаем за този срез с логичния скалпел, и кои са от другата страна на моето разграничение.

Но тъгата ми е (и то не за мен, а за протохората), че малко, прекалено малко сега ще се (у)сетят.

Но нейсе, деца, не ме мислете - аз си прекарвам живота както искам, доволно
                            .
                            Жал ми е, младежи, че ви правят зеленчуци и вие съгласно ставате зеленчуци. Даже не и животни.

Туй ми ий жал, макар и това да ми помага да не жалея живота, га земам да умирам, кхъ-кхъ

Коментар

Точен въпрос, според мен, Мечо, но не се знае, дали малката ще го разбере.
                              Май нема, понеже и тя се бишка по всеобщо приетото чикиджийство.

И, дали ще разбере?

Коментар

Имам свободата да го направя. Както и да видя какво има и м/у тях.

Коментар

Working...
                                X