IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЧАРЪТ на НЕЩАТА от ЖИВОТА..., или: "Защо царят трябва да бъде гол...винаги!" :)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Който не се интересува от нов и широко одобрен Изборен кодекс, от нова Конституция ...или е пряко заинтересован от ...запазване на статуквото ....или е зомбиран ....с "комунистическите" приказки ....за смяна на "комунисти"

Днешните протести, искащи избори при условията от месец Май, искат и същите играчи от тези избори!
    Koи членове от конституцията и ИК са ти проблем, Съни?

Как искаш да бъдат променени и какво оачкваш след промяната. Симулирай един стрес тест, примерен алгоритъм, нещо, което да ни насочи към евентуалните ефекти от "усилията" ти.

п.п.Бръщолевенията за ИК са единствено, за да отклоняват внимание, но ти това си го знаеш.
    Last edited by val/she; 06.08.2013, 20:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Който не се интересува от нов и широко одобрен Изборен кодекс, от нова Конституция ...или е пряко заинтересован от ...запазване на статуквото ....или е зомбиран ....с "комунистическите" приказки ....за смяна на "комунисти"

Днешните протести, искащи избори при условията от месец Май, искат и същите играчи от тези избори!
      А на мен ми се струва, че хората искат смяна на статуквото и са се активизирали и ще ги изритат гадовете. 69 години ЦОЦАТ. Не се нахраниха.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата
        ... необходимостта от нов Избирателен кодекс, за да се извършат най-после чаканите ДЕМОКРАТИЧНИ избори....

....ми беше отговорено, ИНДИРЕКТНО, че протестите ще са "до дупка", ако ще тая страна до просяшка тояга да я доведем...
        ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Не знам дали си чел изтритите коментари, но в тях нямаше нищо за триене. Леко лафче за живота и киноизкуството.

Някак си много явно се злепоставят. Навярно натиска е голям. Така си мисля аз. Чисто субективно.
          Да.
          Така е.
          Но нас не ни пука от свинете, нъл тъй
          Ще ги отебем, ще ги и заколим, за да не замърсяват света.
          Тъй си мисля че ще стане в скоро време, Мечо

Както и да е - или, за Вал - any way - ние ще победим - ние, хората, Мечо. Просто не е възможно друго, логично и с чувство.
          Свинете ще бъдат заколени, както си и требе.

Коментар

Не знам дали си чел изтритите коментари, но в тях нямаше нищо за триене. Леко лафче за живота и киноизкуството.

Някак си много явно се злепоставят. Навярно натиска е голям. Така си мисля аз. Чисто субективно.
            Когато се излезе от форума се виждат обикновено изтритите постове. Тези ги няма. Последният изтрит ( по -скоро самоизтрит) пост е на чичо.

Както и да е.
            Чао!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
              Иссстрити са, бате.
              Нали познаваш свинете?

tnm

Коментар

• Да искам ти да ми пишеш програмата?

Зарата, кога си ме чул да протестирам срещу работа?! Аз смятам, че беднотията се дължи на липсата на такава, но не за оператори на метли и лешпери зад бюра- истинска, съзидателна работа. Инженери и трябват на тази държава, а не ПР-и, милиционери и чиновници.
                Не ми се "дискутират" подобни теми, хе- ле пък, като знам колко си комуникативен и възприемчив към чужди позиции.

-----------------------------------------------------

Хайде, лека нощ на всички!

http://www.youtube.com/watch?v=y7lr0...02B79&index=29

http://www.youtube.com/watch?v=Mgdsf...ZlpIz74GfPj_xS

Коментар

А бре, що става в ОНАЯ тема. Много коментари изчезнаха.

Изтрити ли са или има неква грешка из мойта техника ???
                  Иссстрити са, бате.
                  Нали познаваш свинете?

Коментар

• Зарата ако мислиш, че един изборен кодекс ще реши проблемите, то ти все още си по своему невинен.
                    В нас- хората и в слабостите ни е проблемът.

Коментар

• Е, добре де, майка ми е имала прадядо кулак.

Зарата, приеми, че някои твои колеги- по-окумуш, са се ориентирали, а по- вероятно- предложили са им, да участват в раздържавяването на активите.
                      Допускам, че си бил от страната на възмущаващите се тихо, което обяснява фрустрациите ти на тема дясно- много ти е повлияла пропагандата.

Коментар

• А бре, що става в ОНАЯ тема. Много коментари изчезнаха.

Изтрити ли са или има неква грешка из мойта техника ???
                        tnm

Коментар

• Обективистите не разбират субективизма, защото кръгозора им е стеснен. Субективизма включва всичко. Обективизма не е противоположност, а е частен случай на субективизма, тъй като при субективизма няма противоположности. Съгласно субективизма всички гледни точки са равнопоставени. Всички са прави. Включително и обективистите.

Ако разсъждавам за гледните точки (камбанариите), според обективистите те не са равни, а има некои, които са по близо до така наречената от тях обективна истина, и некои, които са по далече.

По интелигентните хора, независимо дали са субективисти или обективисти са приели в науката, в общуването и споровете да използват субективистка логика. Субективистката логика се е наложила като общоприета поради следните съображения:

1. Претенциите за познаване на обективната истина автоматично правят излишни каквито и да било спорове. Директно се вижда каква е истината и край, ясно е кой е прав, точка. Това при обективизма. При субективизма, имаме същото положение, когато сме приели (договорили, или наложили чрез насилие) обща истина.

2. Когато няма претенции за познаване на обективната истина от последна инстанция, субективистката логика се налага от самосебеси, тъй като няма как да се разбере, кои гледни точки са по близо до така наречената обективна истина, ако такава съществува.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Не съм пребоядисана. От дете съм убедена, че отделната личност с нейните качества трябва да е в центъра, а не масата. Дясна съм по рождение ако и по произход да съм от дълбоките народни низини.
                            Масата от какво е направена ???
                            tnm

Коментар

• Не съм пребоядисана. От дете съм убедена, че отделната личност с нейните качества трябва да е в центъра, а не масата. Дясна съм по рождение ако и по произход да съм от дълбоките народни низини.

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                                Не свършиха ли вече начините да се разделяме на тоя свят? Не - те никога не свършват...

Тук вече не се делим на сини и червени, а по ОЩЕ ПО-ПРОИЗВОЛЕН начин..., на различни зодии...

Кога ли ще ни дойде разумът да почнем да се делим на можещи и неможещи - УЖ ТОВА БЕШЕ основната цел на всяко демократично общество..., ама се сещам, че за това трябваше да е изпълнено условието за "равен старт"..., което условие ОТНОВО и ОТНОВО ни обещават...

В съвременния свят, с достатъчно информация, която имаме?
                                Зарата, определяйки те като "червенушко" (забелижи, че е умалително, не съм казала, червена тиква, примерно), бях сигурна, че ще започнеш да хапеш при всеки повод.
                                Няма делене. Има заявяване, което е доста различно и дава някаква мотивировка. Полезно е. Другото е демагогия- "Мир, Равенство, Братство!"

Коментар

Working...
                                X